تهیه کننده Battlefield 4: وضعیت PC گیمینگ از هر زمانی بهتر است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4-wallpaper-670x392.jpg

تهیه کننده ارشد بازی Battlefield 4 آقای Patrick Bach کم کم خودشان را برای عرضه این این بازی بر روی پلتفرم های مختلف آماده می کنند. با این حال هر موقع به گذشته و افردای که از ساخت بازی برای PC شاکی بودند نگاه می کند، اشتباهاتی را می بیند. ایشان همچنین معتقد هستند که این روزها PC گیمینگ وضعیت بسیار خوبی را دارا است. آقای Bach طی مصاحبه خود با GamesIndustry International می گویند:
به یک مثال در تجارت PC ها نگاهی بیندازید. همه می گفتند که در حال مرگ است و ما احمق بودیم که ساخت بازی برای آن را ادامه می دادیم اما در همین زمان بود که Steam نیز در حال رشد بود. در حال حاضر PC گیمینگ هیچ وقت به چنین قدرتی نبوده است. بخشی از آن بدین علت است که PC گیمینگ فراتر از یک چیز سنتی است که به کنسول ها انتقال یافته. PC گیمینگ مستقل تر از هر زمان دیگری می باشد. بازی های پرفروش بیشتری نسبت به گذشته دارد و عناوین بسیار بزرگی برای آن در نظر گرفته شده. در زمینه CPU و حافظه نیز شرکت های تولید کننده سخت افزار را می توانید مشاهده کنید که چگونه پیشرفت می کنند. کنسول های جدید بسیار قدرتمند هستند و من بازی بر روی PC و کنسول را دوست دارم اما زمانی که یک کنترلر را در دست میگیرم بیشتر شبیه یک PC است اما بر روی نمایشگری بزرگ و یک مبل. این بزرگ است.
Steam واقعا در PC گیمینگ موثر عمل کرده و اکثر بازی ها بر روی PC از گرافیک بهتری برخوردار است. PC گیمینگ از هر موقعی زنده تر است. نظر شما چیست؟
DS

آخرین ویرایش:
برای همینه که 90% فروششون رو کنسوله؟:-/
برای همینه که نسخه PC رو به کنسول بازا نشون میدن؟/:)

دقیقا با چه منبعی گفتی که 90 درصد فروش روی کنسوله ؟؟
تو این سایت پایین سمت چپ وضعیت بازیکن های آنلاین روی پلتفرم های مختلف رو زده یه نگاهی بد نیست .
Battlefield 3 Stats - All stats about BF3
این که به کنسول بازا نسخه PC رو نشون میدن نشون از قدرت و کیفیت بهتر بازی رو PC هست !!

دقیقا با چه منبعی گفتی که 90 درصد فروش روی کنسوله ؟؟
تو این سایت پایین سمت چپ وضعیت بازیکن های آنلاین روی پلتفرم های مختلف رو زده یه نگاهی بد نیست .
Battlefield 3 Stats - All stats about BF3
این که به کنسول بازا نسخه PC رو نشون میدن نشون از قدرت و کیفیت بهتر بازی رو PC هست !!
خوب BF جز معدود بازیایی هست که کلا بیشتر روی PC میفروشه اما COD با فاصله ی خیلی خیلی زیاد روی کنسول درآمدشو بدست میاره

خوب BF جز معدود بازیایی هست که کلا بیشتر روی PC میفروشه اما COD با فاصله ی خیلی خیلی زیاد روی کنسول درآمدشو بدست میاره

شما وقتی فروش رو مقایسه می‌کنید، نباید کل کنسول‌ها رو یه پلتفرم در نظر بگیرید و PC رو هم یه پلتفرم!
شما جمع فروش روی PS3,360,Wii,Wii U رو با فروش روی PC مقایسه می‌کنید؟ مشخصه که اختلاف زیاد می‌شه. مسئله اینه که پلتفرم PC به تنهایی، در قیاس با تک تک اون پلتفرم‌ها فروش خوبی داره، شاید به اندازه اون‌ها نباشه، ولی اونقدر هست که باعث شده بازی رو واسش منتشر کنن.

در حال حاضر PC گیمینگ هیچ وقت به چنین قدرتی نبوده است. بخشی از آن بدین علت است که PC گیمینگ فراتر از یک چیز سنتی است که به کنسول ها انتقال یافته

بله من هم کاملا موافقم به خاطر همینه دارم پی سی رو ارتقاع میدم دوتا تایتان بگیرم چون واقعا بازی های که این مدت دیدم مخصوصا مولتی ها منو راضی کرد پی سی واقعا یه کنسول همیشه زنده خواهد بود و از استیم انودیا و اینتل ممنون هستم که تمام توان خودشون برای بهتر عمل کردن پی سی و قدرت خوب پی سی میذارن تا علاقه مندان به این پلتفرم دوست داشتنی راحت بازی کنن اینجا هم از استیم قدردانی میکنم که تونست خوب عمل کنه این از پیش بینی اینده خوب برای پی سی بود که فقط استیم تونست درک کنه و اخرشم اسمش سنبل بازی های پی سی شد

سطر اول رو بخونین حداقل :دی
کل خبر در مورد Valve هست.

کاوه می دونم ولی اصلا هیچ ربطی ندارن به هم

- - -ویرایش - - -

هیچی باو بیخیال. والو یه غلطی کرد و Steam رو داد بیرون و Read به صنعت بازی

ربطش اینه که خلق استیم باعث همچین پیشرفتی تو بازار PC شد و والو هم خالق استیم هست!
متن خبر هم بخونی به استیم اشاره شده!

سطر اول رو بخونین حداقل :دی
کل خبر در مورد Valve هست.
ماشالله valveچقدر نماینده و داره تو ایران :bighug: اقا ما بگیم اشتباه کردیم شمشیر ها را از رو گلو بر می دارید

خدا کنه بازیش کرک نشه تا به بازی سازها ضرر وارد نشه.
نگران نباش دوست عزیز. ما هدفمند پایرت میکنیم که ضرری به سازنده وارد نشه!
ماشالله valveچقدر نماینده و داره تو ایران
yahoo_6.gif
اقا ما بگیم اشتباه کردیم شمشیر ها را از رو گلو بر می دارید
این دیگه از شانس بد توست که اینجا طرفدارای والو زیادن;;) پیشنهاد میشه شما هم به نمایندگیتون یه سر و سامونی بدین

خدا کنه بازیش کرک نشه تا به بازی سازها ضرر وارد نشه.
گیریم کرک شد همین فردا هم لیک شد.اما کی battlefield رو واسه سینگل بازی میکنه اونم رو pc؟:-/

در مورد اون مقوله ای که دوست خوبمون اشاره کردن بحث کردم نیازی نمیبینم توضیح بدم.
آها گرفتم همون بحث هدفمند سازی و اینا.

آخرین ویرایش:
گیریم کرک شد همین فردا هم لیک شد.اما کی battlefield رو واسه سینگل بازی میکنه اونم رو pc؟:-/

در هر صورت به بازی سازها لطمه وارد میشه و نفس کار غلطه.به تفضیل در مورد اون مقوله ای که دوست خوبمون اشاره کردن بحث کردم نیازی نمیبینم توضیح بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or