تهیه کننده Battlefield 4: وضعیت PC گیمینگ از هر زمانی بهتر است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4-wallpaper-670x392.jpg

تهیه کننده ارشد بازی Battlefield 4 آقای Patrick Bach کم کم خودشان را برای عرضه این این بازی بر روی پلتفرم های مختلف آماده می کنند. با این حال هر موقع به گذشته و افردای که از ساخت بازی برای PC شاکی بودند نگاه می کند، اشتباهاتی را می بیند. ایشان همچنین معتقد هستند که این روزها PC گیمینگ وضعیت بسیار خوبی را دارا است. آقای Bach طی مصاحبه خود با GamesIndustry International می گویند:
به یک مثال در تجارت PC ها نگاهی بیندازید. همه می گفتند که در حال مرگ است و ما احمق بودیم که ساخت بازی برای آن را ادامه می دادیم اما در همین زمان بود که Steam نیز در حال رشد بود. در حال حاضر PC گیمینگ هیچ وقت به چنین قدرتی نبوده است. بخشی از آن بدین علت است که PC گیمینگ فراتر از یک چیز سنتی است که به کنسول ها انتقال یافته. PC گیمینگ مستقل تر از هر زمان دیگری می باشد. بازی های پرفروش بیشتری نسبت به گذشته دارد و عناوین بسیار بزرگی برای آن در نظر گرفته شده. در زمینه CPU و حافظه نیز شرکت های تولید کننده سخت افزار را می توانید مشاهده کنید که چگونه پیشرفت می کنند. کنسول های جدید بسیار قدرتمند هستند و من بازی بر روی PC و کنسول را دوست دارم اما زمانی که یک کنترلر را در دست میگیرم بیشتر شبیه یک PC است اما بر روی نمایشگری بزرگ و یک مبل. این بزرگ است.
Steam واقعا در PC گیمینگ موثر عمل کرده و اکثر بازی ها بر روی PC از گرافیک بهتری برخوردار است. PC گیمینگ از هر موقعی زنده تر است. نظر شما چیست؟
DS

آخرین ویرایش:
خوب چرا نمیگیرید داره برای ولیو نوشابه باز میکنه BF4 For Steam :d
شایدم برای Steambox باشه :d

همچین چیزی نیست!
اینا اصلا بهشون ربطی نداره بازیشون رو Steam باشه یا Origin ! به خاطر اینکه همه ی این مسائل مربوط میشه به شرکت EA و خودش تصمیم گرفته که تمام بازیهاش رو برای Origin بزاره.
باور کن Steam هم از خداش هست که این بازی روی Steam بیاد چون فروش خیلی خوبی داره روی PC !:d
در مورد فروش BF3 روی PS3 بیشتر بود به خاطر همون مسائلی که EA و Sony قرار گذاشته بودند. الان بعضی تحلیل گرا پیش بینی کردند که فروش این بازی روی PC تقریبا 60% کل فروش بازی باشه!!

من متوجه نمی‎شم این قضیه Piracy رو، الان که پایرت کردن بازی‎های آنلاین روی PC به مراتب دشوارتر از کنسوله. Piracy فقط بهانه‌ای بود برای عدم ساپورت PC. تمام.
فعلاً هم که با وجود استیم اون کسایی که سنگ‌اندازی می‎کردن تو دهنی درستی خوردن، الان هم یکی یکی دارن بازی‎هاشون رو واسه PC منتشر می‌کنن چون دیگه از سودآوریش اطمینان پیدا کردن.

من متوجه نمی‎شم این قضیه Piracy رو، الان که پایرت کردن بازی‎های آنلاین روی PC به مراتب دشوارتر از کنسوله. Piracy فقط بهانه‌ای بود برای عدم ساپورت PC. تمام.
فعلاً هم که با وجود استیم اون کسایی که سنگ‌اندازی می‎کردن تو دهنی درستی خوردن، الان هم یکی یکی دارن بازی‎هاشون رو واسه PC منتشر می‌کنن چون دیگه از سودآوریش اطمینان پیدا کردن.

کی گفته؟
wow رو الان مفتی و بی دردسر میشه رو سرور molten بازی کرد.خیلی بازی های دیگه رو هم میشه.
بحث سره اینه که کلا PC مادرزادی پایرت خوره.
PC شده فقط f2p (همون p2w) و بازی های استراتژیک و مولتی پلتفرم.دیگه چی داره؟

کی گفته؟
wow رو الان مفتی و بی دردسر میشه رو سرور molten بازی کرد.خیلی بازی های دیگه رو هم میشه.
بحث سره اینه که کلا PC مادرزادی پایرت خوره.
PC شده فقط f2p (همون p2w) و بازی های استراتژیک و مولتی پلتفرم.دیگه چی داره؟

یه بازی رو مثال زدی که مثلاً چیزی رو اثبات کنی؟ برادر من، اگه روی PC این بازی رو می‎شه مفتی بازی کرد، روی 360 که همه بازی‎ها رو می‌شه با نسخه کپی بازی کرد! حرفای قشنگی می‌زنی کلاً.

منظورت از اون جمله آخر چیه؟! می‌خوای بگی انحصاری AAA نداره؟! صبر کن تا یک سال دیگه، Valve که 4 تا بازی انحصاری AAA واسه استیم معرفی کرد، در خدمتتون خواهیم بود.

یه بازی رو مثال زدی که مثلاً چیزی رو اثبات کنی؟ برادر من، اگه روی PC این بازی رو می‎شه مفتی بازی کرد، روی 360 که همه بازی‎ها رو می‌شه با نسخه کپی بازی کرد! حرفای قشنگی می‌زنی کلاً.

منظورت از اون جمله آخر چیه؟! می‌خوای بگی انحصاری AAA نداره؟! صبر کن تا یک سال دیگه، Valve که 4 تا بازی انحصاری AAA واسه استیم معرفی کرد، در خدمتتون خواهیم بود.

هر وقت یه انحصاری در حد Ryse و order 1886 واسش اومد حتما خبرم کن.:)

هر وقت یه انحصاری در حد Ryse و order 1886 واسش اومد حتما خبرم کن.:)

بازی BF3 مالتی بود دیگه؟! اونوقت اون نسخه PC چه ربطی به نسخه کنسولی داشت؟! حالا چون اسمش مالتیه معنیش این نیست که بازی‎ها یکی هستن! نسخه PC دقیقاً مثل نسخه نسل بعد (BF4) بود! حالا شما دلت خوش باشه که مثلاً روی کنسول هم اومده! ولی اونی که روی PC بود کلاً یه بازی دیگه بود.
همین قضیه واسه بسیاری از بازی‎های مالتی‎پلتفرم دیگه هم صدق می‎کنه. Witcher 2 و خیلی بازی‎های دیگه، با وجود مالتی بودن، روی PC کلاً یه تجربه دیگه بودن که نظیرشون رو توی انحصاری‎های کنسول هم گیر نمیارید.
فیفا هم مالتیه، نسخه PS2 داره، نسخه PS4 هم داره! حالا شما دلت خوش باشه که روی PS2 این بازی رو خریدی، ملت هم با نسخه PS4 حال می‎کنن!

آخرین ویرایش:
بازی BF3 مالتی بود دیگه؟! اونوقت اون نسخه PC چه ربطیه به نسخه کنسولی داشت؟! حالا چون اسمش مالتیه معنیش این نیست که بازی‎ها یکی هستن! نسخه PC دقیقاً مثل نسخه نسل بعد (BF4) بود! حالا شما دلت خوش باشه که مثلاً روی کنسول هم اومده! ولی اونی که روی PC بود کلاً یه بازی دیگه بود.
همین قضیه واسه بسیاری از بازی‎های مالتی‎پلتفرم دیگه هم صدق می‎کنه. Witcher 2 و خیلی بازی‎های دیگه، با وجود مالتی بودن، روی PC کلاً یه تجربه دیگه بودن که نظیرشون رو توی انحصاری‎های کنسول هم گیر نمیارید.
فیفا هم مالتیه، نسخه PS2 داره، نسخه PS4 هم داره! حالا شما دلت خوش باشه که روی PS2 این بازی رو خریدی، ملت هم با نسخه PS4 حال می‎کنن!

من سال هاست ps2 رو فروختم آقاجان.چرا داری به چشم گدا گشنه به ما نگاه میکنی؟
منم الان یه سیستم گیم خوب دارم اما داره خاک میخوره.چون بازی درست و حسابی براش ندیدم.
بحث سره اینه بازی رو PC قربانیه پایرت خوری میشه.
کنسول میعادگاه گیمراست.اما PC چی؟
مغلته نکن دوست عزیز.همون PS2 که نام بردی،PC رو نابود کرده بود.

من سال هاست ps2 رو فروختم آقاجان.چرا داری به چشم گدا گشنه به ما نگاه میکنی؟
منم الان یه سیستم گیم خوب دارم اما داره خاک میخوره.چون بازی درست و حسابی براش ندیدم.
بحث سره اینه بازی رو PC قربانیه پایرت خوری میشه.
کنسول میعادگاه گیمراست.اما PC چی؟
مغلته نکن دوست عزیز.همون PS2 که نام بردی،PC رو نابود کرده بود.

خیر، PC قربانی پایرت‌خوری نمی‌شه، به بهانه پایرت‌خوری داشتن نابودش می‌کردن که با وجود استیم اوضاع فعلاً بسیار عالی شده.

کسی هم به شما به چشم گدا گشنه نگاه نکرد، اصلاً هم منظورم این نبود که شما PS2 داری، داشتم براتون مثال می‌زدم که بفهمید، صرف مالتی بودن یه بازی به معنی تجربه مشابه نیست.

دوره‌ای که PS2 بود، PC پادشاهی می‌کرد برادر من، شما سنتون قد نمی‌ده، وگرنه چپ و راست واسه PC بازی انحصاری میومد که رنگ کنسول رو هم به خودشو ندیدن. PS2 توی جنگ کنسولی برنده بود، ولی PC بود که در اون زمان خدایی می‌کرد.

حالا من از شما یه سوالی دارم، شما گفتی بازی مثل Ryse و The Order مثال بزنم؟!
شما یه بازی روی کنسول‌های نسل قبل مثال بزن، که در حد نسخه PCـه این بازی‌ها بوده باشه:

BF3,Witcher2, Batman Arkham Series و ... !

اینا همشون مالتی بودن، ولی نسخه PC کلاً یه چیز دیگه بود، و هیچ ربطی به نسخه کنسولی نداشت. حالا این که شما به گفته خودتون سیستم مناسب داشتید و رفتید اون نسخه داغون کنسولی رو بازی کردید، مشکل خودتونه، ولی حقیقت امر که نسخه PCـه این بازی‌ها کلاً فراتر از نسخه کنسولی بوده عوض نمی‌شه.
هدف از بازی کردن چیزی جز لذت بردن نیست، اگه یه بازی مالتی باشه ولی روی PC به مراتب بهتر از نسخه‌های دیگه باشه، بنده به انحصاری بودن و نبودنش کاری ندارم. دیگه واضح‌تر از این نمی‌‎تونم موضوع رو براتون توضیح بدم.

خیر، PC قربانی پایرت‌خوری نمی‌شه، به بهانه پایرت‌خوری داشتن نابودش می‌کردن که با وجود استیم اوضاع فعلاً بسیار عالی شده.

کسی هم به شما به چشم گدا گشنه نگاه نکرد، اصلاً هم منظورم این نبود که شما PS2 داری، داشتم براتون مثال می‌زدم که بفهمید، صرف مالتی بودن یه بازی به معنی تجربه مشابه نیست.

دوره‌ای که PS2 بود، PC پادشاهی می‌کرد برادر من، شما سنتون قد نمی‌ده، وگرنه چپ و راست واسه PC بازی انحصاری میومد که رنگ کنسول رو هم به خودشو ندیدن. PS2 توی جنگ کنسولی برنده بود، ولی PC بود که در اون زمان خدایی می‌کرد.

حالا من از شما یه سوالی دارم، شما گفتی بازی مثل Ryse و The Order مثال بزنم؟!
شما یه بازی روی کنسول‌های نسل قبل مثال بزن، که در حد نسخه PCـه این بازی‌ها بوده باشه:

BF3,Witcher2, Batman Arkham Series و ... !

اینا همشون مالتی بودن، ولی نسخه PC کلاً یه چیز دیگه بود، و هیچ ربطی به نسخه کنسولی نداشت. حالا این که شما به گفته خودتون سیستم مناسب داشتید و رفتید اون نسخه داغون کنسولی رو بازی کردید، مشکل خودتونه، ولی حقیقت امر که نسخه PCـه این بازی‌ها کلاً فراتر از نسخه کنسولی بوده عوض نمی‌شه.
هدف از بازی کردن چیزی جز لذت بردن نیست، اگه یه بازی مالتی باشه ولی روی PC به مراتب بهتر از نسخه‌های دیگه باشه، بنده به انحصاری بودن و نبودنش کاری ندارم. دیگه واضح‌تر از این نمی‌‎تونم موضوع رو براتون توضیح بدم.

خوب بذار کامل تشریح کنم بحث رو.شما میگی ما کنسول باز ها بازی های مولتی پلفرم رو با کیفیت متوسط تجربه میکنیم اما شما PC بازها با کیفیتی بسیار بالاتر.
من هم الان میگم ما کنسول بازها هم عناوین فوق العاده ای مثل ryse رو روی کنسول در حد CG movie بازی میکنیم.اما شما بهیچ وجه رو PC نمیتونی این بازی رو تجربه کنی.
در هر صورت اکثریت گیم ها چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی بسمت کنسول میرن خوب.
اما باور کنید من با این پایرت خوریه غیر اصولی مشکل دارم.اوندفه کلی بحث کردیم و جالب هم شد اما یکی از مدیرا بنم کرد و نتونستم رسالتم رو در اون مورد تکمیل کنم.
ولی اگر مایل بودید در تاپیکی جداگانه در مورد PC و پایرت خوریش صحبت میکنیم.
من میخوام تعریف جدیدی از PC Gaming رو ارئه بدم.
در ضمن من 23 سالمه و تو گیم واسه خودم کسی هستم و خیلی ها هم قبولم دارند و قد میده سنم

خوب بذار کامل تشریح کنم بحث رو.شما میگی ما کنسول باز ها بازی های مولتی پلفرم رو با کیفیت متوسط تجربه میکنیم اما شما PC بازها با کیفیتی بسیار بالاتر.
من هم الان میگم ما کنسول بازها هم عناوین فوق العاده ای مثل ryse رو روی کنسول در حد CG movie بازی میکنیم.اما شما بهیچ وجه رو PC نمیتونی این بازی رو تجربه کنی.
اما باور کنید من با این پایرت خوریه غیر اصولی مشکل دارم.اوندفه کلی بحث کردیم و جالب هم شد اما یکی از مدیرا بنم کرد و نتونستم رسالتم رو در اون مورد تکمیل کنم.
در ضمن من 23 سالمه و تو گیم واسه خودم کسی هستم و خیلی ها هم قبولم دارند و قد میده سنم

خب شما اجازه بده این نسل هم بیاد و بره، قطعاً کلی بازی مالتی‌پلتفرم روی PC میاد که از Ryse بهتر هستن. گرچه همین Ryse هم دو سال دیگه واسه PC میاد، خیالت راحت :d
در ضمن من کنسول هم دارم، بازی‌های انحصاری رو هم با کنسول بازی می‌کنم؛ ولی بازی‌های مالتی روی PC بهتر هستن و من دلیلی نمی‌بینم که وقتی ابزارش موجود هست، نسخه ضعیف‎تر رو تجربه کنم.

پایرت خوری غیر اصولی؟ رسالت؟ تعریف جدید... عجب...
الان شما میخوای ما رو به راه راست هدایت کنی؟
راستی...صجبت الان این بود که مولتی روی pc با کیفیت بالاتر...انحصاری های کنسولم در کنارش روی کنسول...همین...
به زور میخوای کنسول pc vs راه بندازی...

من یه مشکلی دارم کلا با نسخه های داغون کنسولی حال میکنم!دارویی چیزی برام نیست؟:d

من یه مشکلی دارم کلا با نسخه های داغون کنسولی حال میکنم!دارویی چیزی برام نیست؟:d

خب خوش به حالت، چرا می‌‎خوای دارو مصرف کنی؟ من از خدامه با نسخه داغون حال می‌کردم، دیگه هر 3-4 سال یه بار هم واسه PC خرج نمی‌‎کردم! چه کنم که این تفاوت واسم مهمه!

pc راندمان کنسول رو نداره و مقدار زیادی از پردازش خام روهدر میده و کلا بهتره PC Gaming در حده آرکید و ایندی و F2P باشه.

کنسول هویت یک گیمره.PC یه موجوده نق زنه که هی میگه بیا منو ارتقاء بده.واقعا غیر از اینه؟

خب خوش به حالت، چرا می‌‎خوای دارو مصرف کنی؟ من از خدامه با نسخه داغون حال می‌کردم، دیگه هر 3-4 سال یه بار هم واسه PC خرج نمی‌‎کردم! چه کنم که این تفاوت واسم مهمه!
نه خب بازیهای مولتی روی PC کلا یه بازی دیگه هستن و تجربه نظیرشون روی کنسول پیدا نمیشه ! لابد باید دارویی چیزی مصرف کنم تا این تفاوت فاحش در AI , Gameplay , Soundtrack و Story رو تشخیص بدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or