تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

آقا من تقاضا دارم زدن تاپیک هایی با چنین موضوعاتی "که دارن خوب بودن PC رو نشون میدن" رو کلا ممنوع اعلام کنید

یعنی من تلاش دوستان جهت نفی این خبرها رو میبینم اشک تو چشام حلقه میزنه :(

پی سی پلتفرم محبوبیه ولی مهجور مونده.
برا من که از اولش با کنسول شروع کردم زیاد تفاوتی نداره این پلتفرم وضعش چجوریه ولی حرفی هم نمیزنم که اشوب به پا کنه.
این ادم هم دقیقا منظورش همینه و میخاد اسم در کنه وگرنه دلش بحال pc gamer جماعت نسوختهl-)

پی سی پلتفرم محبوبیه ولی مهجور مونده.
برا من که از اولش با کنسول شروع کردم زیاد تفاوتی نداره این پلتفرم وضعش چجوریه ولی حرفی هم نمیزنم که اشوب به پا کنه.
این ادم هم دقیقا منظورش همینه و میخاد اسم در کنه وگرنه دلش بحال pc gamer جماعت نسوختهl-)

چرا میخواد اسم در کنه برادر ؟ مگر وقتی که Platinium Games , Tecmo Koei , Ninja Theory ( سه استدیو شرقی ! ) میان از این پلتفرم تعریف میکنن

قصد اسم در کردن دارن ؟ :) به اندازه کافی که محبوبیت دارند . مهم این هست که این پلتفرم درحال بازگشت به دوران اوجش هست :)

اعتقادات شخصی شما محترم ولی لطفا از یکم منطق هم بد نیست استفاده کنید :)

چرا میخواد اسم در کنه برادر ؟ مگر وقتی که Platinium Games , Tecmo Koei , Ninja Theory ( سه استدیو شرقی ! ) میان از این پلتفرم تعریف میکنن
محض اطلاعتون NT استدیوی شرقی نیست (در ضمن هر چیزی میتونه مشمول تعریف کردن بشه به یقین حکم واحد نیست)
قصد اسم در کردن دارن ؟ :)
حداقل در مورد ایشون شاید درست باشه ! چون من یکی که تا الان حتی اسمشون رو نشنیده بودم
اعتقادات شخصی شما محترم ولی لطفا از یکم منطق هم بد نیست استفاده کنید :)
برای منطق تعاریف مختلفی وجود داره، شما دقیقا کدومش منظورتونه !؟ بهتره به نظر شخصی دیگران احترام بگذارید همونطور که به نظر آقای Tymon Smektala احترام میذارید (هرچند که ممکنه نظرات متفاوت و یا حتی غلط باشن)
مهم این هست که این پلتفرم درحال بازگشت به دوران اوجش هست :)
درسته و مبارک باشه :bighug:

آخرین ویرایش:
به نظرم این نسل نسل پیروزی PC بر کنسول هست. دلیلش هم همون شباهت سخت افزار کنسول با PC هست. به همین خاطر شرکتها اصولا لید بازیهاشون رو PC میکنن و رو کنسول پورت میکنن.

اگه انحصاريهايي مثل TLOU كه يه نسل رو متحول ميكنن بشه ناديده گرفت ، وقتي غولهايي مثل Radeon R9 295X2 با قدرت پردازش ١١.٥ ترافلاپس! فقط رو پلتفرم PC رونمايي ميشن , نميشه به اين دست حرفها خرده گرفت.

اصن شما صداش کن ابر رایانه، مخوف. منهدم کننده. از نظر یه گیمر وقتی درست و حسابی ساپورت نمیشه و بهترین بازی های سال براش عرضه نمیشن و تو حالت معمولی با کلی اختلاف براش بازی عرضه میشه مشخصا افتضاحه. از دید یه گیمر میگم حالا نگید هزار و یکار میشه کرد و غیره. همه تو خونشون کامپیوتر دارن که اون هزار و یکار رو بتونن انجام بدن. از نظر گیمینگ،تو افتضاح بودن بعد وی یو اوله

اصن شما صداش کن ابر رایانه، مخوف. منهدم کننده. از نظر یه گیمر وقتی درست و حسابی ساپورت نمیشه و بهترین بازی های سال براش عرضه نمیشن و تو حالت معمولی با کلی اختلاف براش بازی عرضه میشه مشخصا افتضاحه. از دید یه گیمر میگم حالا نگید هزار و یکار میشه کرد و غیره. همه تو خونشون کامپیوتر دارن که اون هزار و یکار رو بتونن انجام بدن. از نظر گیمینگ،تو افتضاح بودن بعد وی یو اوله
لطفا از دید خودتون به قضیه نگاه کنید و دید من گیمر رو بیخیال بشید :| ... :|

هر موقع شرکت سونی بیخیال کنسول سازی و ساخت بازیهای انحصاری بی نظیرش شد سونی فن های کنسول باز هم به سمت PC رجوع میکنن" البته اگه تا اون موقع ایکس باکسی هم در کار نباشه که برن سمت این کنسول;)پس تا اون موقع منتظر نباشید:d

فعلا که این قشر عظیم همزمان دارن راک استارو فریاد میزنن که ما GTA V میخوایم و Rock Star حدود یه ساله حتی نگاشونم نکرده.امیدوارم GTA V به سرنوشت RDR دچار نشه تا این حسرت به اون حسرت گذشتشون افزوده بشه:))

قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است

این دقیقا همون چیزیه که سالهاست دارم میگم. اکثر ایده های ناب و خلاقیت از جانب بازیهای ایندی میاد و پلتفرم PC تو این زمینه بی رقیب که چه عرض کنم فرسنگها جلوتر از بقیه ی پلتفرمهاست. (البته به غیر از پلتفرمهای موبایل (android -ios - ...) که فاصله ی کمتری با PC دارن).

هر موقع شرکت سونی بیخیال کنسول سازی و ساخت بازیهای انحصاری بی نظیرش شد سونی فن های کنسول باز هم به سمت PC رجوع میکنن" البته اگه تا اون موقع ایکس باکسی هم در کار نباشه که برن سمت این کنسول;)پس تا اون موقع منتظر نباشید:d

فعلا که این قشر عظیم همزمان دارن راک استارو فریاد میزنن که ما GTA V میخوایم و Rock Star حدود یه ساله حتی نگاشونم نکرده.امیدوارم GTA V به سرنوشت RDR دچار نشه تا این حسرت به اون حسرت گذشتشون افزوده بشه:))
چه نوشابه ای باز میکنی واسه خودت...
اینجا کسی اهمیت نمیده که شما به چی علاقه داری...کسی هم سعی نداره پیامبر بازی در بیاره...برعکس شما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or