تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

کدوم کنسولی بدون بازی و کنترلر کنسول می شه که شما این موارد رو برای wii می زارید کنار؟؟؟؟!!!!! این بیشتر تعریف Home Theater هست تا کنسول گیم، تازه اونم باز یک کنترلر داره.

کدوم کنسولی بدون بازی و کنترلر کنسول می شه که شما این موارد رو برای wii می زارید کنار؟؟؟؟!!!!! این بیشتر تعریف Home Theater هست تا کنسول گیم، تازه اونم باز یک کنترلر داره.

من دارم در مورد خود کنسول حرف میزنم میگم اگر قرار بود بازی های ا انحصاری wii برای 360 هم می اومد دیگه هیچکس بیخودی پولش رو نمیداد بابت wii و میرفت 360 میخرید چون 360 هم بازیهای متنوع تری داره هم قدرت بالاتر داره هم شبکه live داره هم کینکت داره و...

من دارم در مورد خود کنسول حرف میزنم میگم اگر قرار بود بازی های ا انحصاری wii برای 360 هم می اومد دیگه هیچکس بیخودی پولش رو نمیداد بابت wii و میرفت 360 میخرید چون 360 هم بازیهای متنوع تری داره هم قدرت بالاتر داره هم شبکه live داره هم کینکت داره و...

بازی های ps3 هم برای xbox360 بیان ps3 می شه یک قوطی کبریت سیاه، مولتی ها هم که 360 بهتر داره ران می کنه، امکانات Multimedia اشم بیشتره، لایو هم که نیاز به تعریف نداره.

نزنید از این حرف ها، با عقل جور در نمیاد، اینا منطق درست حسابی نیست.
شما بیا بگو به فلان دلیل wii به درد نمی خوره، نه این که یکی بگه دستش نبود به درد نمی خورد، بازی هاش نبود به درد نمی خورد و ....، حالا که خوشبختانه یا متاسفانه هست، پس اگه حرفی می زنید بر اساس چیزی که الان هست بزنید نه چیزی که اگر بود و نبود.

بله اگر 360 بازیهای انحصاری وی رو داشت و اگر قیمت وی رو داشت و بازم اگر طراحی و کنترلر وی رو داشت 100درصد همه میخریدنش ولی اصلا میشه همچین کنسولی وجود داشته باشه ؟ بله اگر 360 انحصاریای پلی 3رو هم میداشت کسی پلی 3 نمیخرید

داشتن سخت افزار قوی تر صرفا به معنای گرافیک بهتر نیست . سخت افزار قوی تر میتونه تاثیر مستقیم روی گیم پلی داشته باشه . کلی بازی در این نسل اومدن که اجرای گیم پلیشون در نسل قبل امکان پذیر نبوده ( محدودیت سخت افزاری) سخت افزار بهتر یعنی هوش مصنوعی بهتر , فیزیک بهتر , محیط های بزرگتر و پر عمق تر و خیلی چیزای دیگه که محدودیتای سخت افزاری اجازش رو به بازیسازان نمیده .
یه نمونش همین بازی watch dogs که یه نمونه ی ابتدایی از گیم پلی نسل بعد رو نشون میده (میدونم که بازیش واسه کنسولای این نسل هم میاد) ولی خب اگه همین روند طی بشه گیم پلی هایی که ما در نسل بعد خواهیم دید در سخت افزار یه کنسول نسل حاضری قابل به اجرا نیست یا این که با کلی محدودیت برخورد اجرا خواهد شد و این دقیقا کاریِ که نینتندو داره انجام میده که شما باید کنسولشو به خاطر یک سری بازیهای خاص و انحصاریه خودش بخری . من خودم از طرفدارانِ سری زلدا هستم ولی اینکه بخوام بخاطر یه بازی یه کنسول بخرم زیاد به صرفه نیست برام و ترجیح میدم یه کنسول با تنوع بازی بیشتر و گیم پلی "نسل بعدی" بخرم ....
اونای که فقط گرافیک براشون مهمه از بازی هیچی نمی فهمند اینم بگم الان ماینیکرافت هیچ نداره ولی بهترین بازی ارکید هست و تو ایکس باکس لایو دومه ، مهم اینکه بازی باید جزاب باشه

شما خیال میکنید سخت افزار بهتر فقط یعنی گرافیک..! گرافیک یکی از گزینه هاست شما ها مگه بدتون میاد گرافیک بازی بره بالا..؟

شما یک لحظه بازیهای انحصاری WII رو بگزارین کنار ببینید در مقابل 360 و PS3 چی باقی میمونه..؟یک کنسول ساده که فقط میتونه بازیهای در حد بازیهای آرکید XBL و PSN رو با حرکت دست اجرا کنه..

نینتیدو میدونه اکثر مشتری های کنسولش اغشار کژوال جامعه هستن و نمیخوان هزینه زیادی برای سرگرم شدن انجام بدن به خاطر همین هم با ضعیف کردن سخت افزار کنسولش سعی داره قیمت رو تا حد ممکن بیاره پایین وگرنه مگر نمیشه با یک کنسول قوی بازیهای الان نینتیدو رو اجرا کرد..؟
خیلی حرفت جالبه چطور هست که شما میگید انحصاری های Wii بزارید کنار.پس شما هم انحصاری PS3 و 360 رو بزار کنار دیگه

آخرین ویرایش:
بازم عنوان انحصاری این 2 تا کنسول بزاریم کنار 4 تا عنوان دهن پر کن دارن.ولی Wii چی!!:d
حیف گفتن GIF نزارید مگر نه این جمله ات خوراک GIF بود.شما با همون انحصاری های فوق العاده ps و xbox حال کن بزارید یک عده گیمر کژوال کم سن همین بازی های مسخره رو بازی کنن

بازم عنوان انحصاری این 2 تا کنسول بزاریم کنار 4 تا عنوان دهن پر کن دارن.ولی Wii چی!!:d

خداییش این حرفت .. نظر من رو نسبت به تو عوض کرد این همه بازی

یه زلدا ســت کلی نمره و .. گرفته اون خیلی خفنه

و کلی بازیــه دیگه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or