تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

واقعا متاسفم برای بعضیا که اینقد سطح گیمریشون پایینه یعنی هرکی تو بازی صحنه های سینمایی تر و خون و کشتار ببینه هاردکور تره و اون بازی بهتره؟قسم میخورم خیلی از این هایی که میان میگن بازی هاش بچه گونه هست تو بعضی از مراحل بازیهای نینتندو مثه.....میمونن چون فقط عادت کردن دستشون رو دکمه تیر زدن و دویدن باشه(این نسل خیلی از این نظر بد بود که تمام بازی ها هالیوودی شده بودن و اصلا تعادل وجود نداشت)

بذار با یه مثال شما رو یه خورده به راه درست بکشیم

شما Super Mario Bros بازی کردید ؟

Spore ?

این سری بازی هایی هستند که هیچ وقت تکرار نمیشند .. ! خیلی زیبا هستند

طرف دوست داره هنوز سایفون ***** بازی کنه رو PS3 ( مثال ) بعضی از بازی ها هر چقدر جدید تر بشند حس نوستالژیک خودشون رو از دست نمی دند ..

نیتندو خیلی زیباس کلا حس نوستالژیک داره که هنوز توسنته ماریوش ( مثال ) رو زیبا و زیبا تر کنه

کلا جو نیتندو خیلی سرسبز و شاده ( می تونید تو کنفرانس E3 ـش مشاهده کنید ) ...

وقتی این بازیهای به قول تو نوستالژیک که تعدادشون به 10 عدد مه نمیرسه رو میشه روی هر کنسولی اجرا کرد چرا آدم باید به خاطر حس انحصار طلبی یک شرکت کلی پول بابت اون کنسول بده..
مثلا شما 360 رو نگاه کن همه نوع بازی درش میبینی از بازی واقع گرایانه با گرافیک خفن مثل BF3 تا بازی آرکید سبک مثل LIMO ولی وقتی به محصولات نینتیدو نگاه میکنی میبینی فقط یک نوع بازی رو میتونن اجرا کنن..

نینتیدو اگر موفق هست به خاطر نو آوری یا قدرت کنسولش نیست بلکه فقط به خاطر انحصار طلبی همین چند بازی قدیمی هست که گیمر های مثل شما رو مجبور میکنه به خاطر اون بازی ها تن به یک وسیله سطحی و کم ارزش بدین..

واقعا متاسفم برای بعضیا که اینقد سطح گیمریشون پایینه یعنی هرکی تو بازی صحنه های سینمایی تر و خون و کشتار ببینه هاردکور تره و اون بازی بهتره؟قسم میخورم خیلی از این هایی که میان میگن بازی هاش بچه گونه هست تو بعضی از مراحل بازیهای نینتندو مثه.....میمونن چون فقط عادت کردن دستشون رو دکمه تیر زدن و دویدن باشه(این نسل خیلی از این نظر بد بود که تمام بازی ها هالیوودی شده بودن و اصلا تعادل وجود نداشت)

Agree ...

بنده تایید می کنم ... من خودم دوست دارم یه 3Ds داشته باشم واقعا فانــی کلا تو نیتندو هست هیچ جا نیست

همون اول خندم گرفت کنفرانس نینتندو شروع شد تو E3 .. !

---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

وقتی این بازیهای به قول تو نوستالژیک که تعدادشون به 10 عدد مه نمیرسه رو میشه روی هر کنسولی اجرا کرد چرا آدم باید به خاطر حس انحصار طلبی یک شرکت کلی پول بابت اون کنسول بده..
مثلا شما 360 رو نگاه کن همه نوع بازی درش میبینی از بازی واقع گرایانه با گرافیک خفن مثل BF3 تا بازی آرکید سبک مثل LIMO ولی وقتی به محصولات نینتیدو نگاه میکنی میبینی فقط یک نوع بازی رو میتونن اجرا کنن..

نینتیدو اگر موفق هست به خاطر نو آوری یا قدرت کنسولش نیست بلکه فقط به خاطر انحصار طلبی همین چند بازی قدیمی هست که گیمر های مثل شما رو مجبور میکنه به خاطر اون بازی ها تن به یک وسیله سطحی و کم ارزش بدین..

اگر بخوایم بنا رو به همه چیز رو چرا این طرف بازی های انحصاری رو گرفته و بین کنسول های دیگه Share نکرده بذاریم

پس هیچی ...

برای بار اخر می گم شما که نمی خوای کنسول های نینتندو رو بگیری توی کار ما ها که می خوایم بگیریم دخالت نکن نظرت واسه خودت ارزش داره

Agree ...

بنده تایید می کنم ... من خودم دوست دارم یه 3Ds داشته باشم واقعا فانــی کلا تو نیتندو هست هیچ جا نیست

همون اول خندم گرفت کنفرانس نینتندو شروع شد تو E3 .. !

واقعا ایده شروع کنفرانس نینتندو بینظیر بود کلی خر کیف شدم باهاش!!

چطور با این گیم پد ها و طراحی کنسولشون میخوان بازیهای نینتندو رو اجرا کنن؟مشکل اینه که دیده شما فراتر از گرافیک نمیره هر وقت این موضوع حل شد(مخصوصا تو ایران)اونوقت همه چیز درست میشه
برای بار اخر می گم شما که نمی خوای کنسول های نینتندو رو بگیری توی کار ما ها که می خوایم بگیریم دخالت نکن نظرت واسه خودت ارزش داره
نه چه ایرادی داره بالاخره هرکی نظری داره بذار نظرش رو بده بحث میکنیم دیگه

حرف کاملا درستی زده به نظر من یک بازی حتی در صورت نداشتن گرافیک بالا هم میتونه بسیار موفق بشه و متاسافانه
این فکر غلط که حتما باید بازی گرافیک آنچنانی داشته باشه و دیگر هیچ گریبان گیر خیلی ها از جمله بازیساز های ایرانی شده!
اگر واقعا نینتندو افکارش برای موفقیت کنسول جدیدش در همین راستا باشه قطعا میتونه حتی از کنسول های نسل بعد
پیشی بگیره و از اون ها هم موفق تر بشه.

دوستان نظر هر کس برای خودش و هم عقیده هاش محترمه و ما نباید اون رو تحمیل کنیم یا بخوایم نظرش رو عوض کنیم مگر اینکه خودمون بخوایم ... !

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

کاش بجای روضه خوندن قیمت نهائی و تاریخ عرضه و بازیهای لانچ و Boxart نهائی نرم‌افزار و سرویس آنلاین و ... معرفی میکردن.

انقدر زود ؟! باید صبر داشته باشیم ... ! از همین الان جنگ شده ... خدا رحم کنه ..

حرف کاملا درستی زده به نظر من یک بازی حتی در صورت نداشتن گرافیک بالا هم میتونه بسیار موفق بشه و متاسافانه
این فکر غلط که حتما باید بازی گرافیک آنچنانی داشته باشه و دیگر هیچ گریبان گیر خیلی ها از جمله بازیساز های ایرانی شده!
اگر واقعا نینتندو افکارش برای موفقیت کنسول جدیدش در همین راستا باشه قطعا میتونه حتی از کنسول های نسل بعد
پیشی بگیره و از اون ها هم موفق تر بشه.

نمونه شاید خیلی از ایرانی ها ازش تنفر داشته باشند ولی من 3 ماه زندگیم رو سرش صرف کردم

Fallout New Vegas & Fall Out Series

این هم استارت کنفرانس نینتندو وقتی مترجم میاد خیلی زیباست ... ( کلا فضا سبز و زیبایی داره ) به آدم یه حس راحتی و Safe بودن می بخشه ( یعنی به شرکت کنندگان )

jnynsk7ul0ztrikqejz.jpg

دوستان نظر هر کس برای خودش و هم عقیده هاش محترمه و ما نباید اون رو تحمیل کنیم یا بخوایم نظرش رو عوض کنیم مگر اینکه خودمون بخوایم ... !

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

نمونه شاید خیلی از ایرانی ها ازش تنفر داشته باشند ولی من 3 ماه زندگیم رو سرش صرف کردم

Fallout New Vegas & Fall Out Series

این هم استارت کنفرانس نینتندو وقتی مترجم میاد خیلی زیباست ... ( کلا فضا سبز و زیبایی داره ) به آدم یه حس راحتی و Safe بودن می بخشه ( یعنی به شرکت کنندگان )

jnynsk7ul0ztrikqejz.jpg

مترجم نبود جناب اقای بیل بودند یه کاره ای هستند:d

پس کِی؟ شب لانچ! :laughing:.

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:47 PM ارسال شده بود ----------

کِی لانچ شده ما خبر نداری؟!!

چطور با این گیم پد ها و طراحی کنسولشون میخوان بازیهای نینتندو رو اجرا کنن؟مشکل اینه که دیده شما فراتر از گرافیک نمیره هر وقت این موضوع حل شد(مخصوصا تو ایران)اونوقت همه چیز درست میشه

بحث گرافیک نیست گرافیک یکی از گزینه هاست اصلا شما سیستم آنلاین رو در نظر بگیر..
شما فرض کن یک دستگاه داری که فقط یک کار انجام میده و یک دستگاه هم داری که چندیدن کار میتونه انجام بده شما کدوم رو انتخاب میکنی..

نینتیدو دستگاهش خیلی محدود هست فقط به خاطر این چند IP قدیمی هست که ملت مجبورند برای بازی کردنشون برن این کنسول رو بخرن..و اگر این چند IP انحصاری نبود قطعا نینتیدو موفقیتش رو از دست میداد..

شما DS و PSP رو در نظر بگیر DS از هم لحاظ خیلی از PSP عقب تره ولی به خاطر بازیهای انحصاریش هست که فروشش بیشتر

بحث گرافیک نیست گرافیک یکی از گزینه هاست اصلا شما سیستم آنلاین رو در نظر بگیر..
شما فرض کن یک دستگاه داری که فقط یک کار انجام میده و یک دستگاه هم داری که چندیدن کار میتونه انجام بده شما کدوم رو انتخاب میکنی..

نینتیدو دستگاهش خیلی محدود هست فقط به خاطر این چند IP قدیمی هست که ملت مجبورند برای بازی کردنشون برن این کنسول رو بخرن..و اگر این چند IP انحصاری نبود قطعا نینتیدو موفقیتش رو از دست میداد..

شما DS و PSP رو در نظر بگیر DS از هم لحاظ خیلی از PSP عقب تره ولی به خاطر بازیهای انحصاریش هست که فروشش بیشتر

شما ارزش انحصاری ها رو کم میدونی؟ بله یکی از انتقد ها به نینتندو همین انلاینش هست که یسری برنامه برای wiiuداره باید دید چی از اب در میاد
شما میگی انحصار طلب!این ذات تجارت هست کدوم 2شرکت سونی و ماکرو انحصاری ندارن؟؟ ارزش انحصاری های نینتندو از انحصاریهای سونی و ماکرو مطمعن باش کمتر نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or