تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

حیف گفتن GIF نزارید مگر نه این جمله ات خوراک GIF بود.شما با همون انحصاری های فوق العاده ps و xbox حال کن بزارید یک عده گیمر کژوال کم سن همین بازی های مسخره رو بازی کنن

خداییش این حرفت .. نظر من رو نسبت به تو عوض کرد این همه بازی

یه زلدا ســت کلی نمره و .. گرفته اون خیلی خفنه

و کلی بازیــه دیگه !
هیچکدوم از شماها حرف منو نگرفتید.اون دوستمون گفت بازی های انحصاری 360 و PS3 رو بزاریم کنار ما هم گفتیم قبول میزرایم کنار ولی بازی چنتا عنوام مولتی هستش که بشه روش حساب کرد ولی اگر عنوان های انحصاری Wii رو مد نظر نگیریم چی!!:-/
تمام بازیهای اون دوتا کنسول رو لایه کنن روی هم یه Super Mario Galaxy ازش در نمیاد.
جواب توئم تو پست بالایم دادم فریدون.

چه جالب دارين انحصاري هاي PS رو با انحصاري هاي WII مقايسه ميكنيد؟!:d انحصاري هاي Wii...
همینو بگو.:dقبلا گفتم الانم میگم.اصلا شما بگو بازی های Wii همش عالی.مثل همین Super Mario Galaxy که فریدون اشاره کردش.ما هم منکرش نشدیم.ولی فقط در حد خود کنسول Wii.

واقعا ادم بعضی از نظرات رو میخونه تعجب میکنه و از خودش میپرسه اینها اصلا کنسول رو میدونن شامل چیا میشه
من قصد جسارت به کسی ندارم اما این نظرات چیه میدید
یکی میگه بدون بازی انحصاری wii رو فکر کن چی میشه یکی میگه بدون ویموت فرض کن ،یکی میگه مولتی نداره
یکی میگه wii اصلا وی کنسول نیست و کنسول ارکید هستش
خوب داداش من هر شرکتی تو یک سری از زمینه ها توانایی داره و روی اون توانایی مانور میده
ویی تواناییش روی بازی های فان گذاشته و با قدرت داره پیش میره
کسانی که ادعای هارد کوری میکنن بیان برن mario 3d land رو بازی کنند ببینند هاردکور بودن یعنی چی

اول تاپیک گفته بودم یک دعوا رخ می ده خواهش می کنم تاپیک رو ببندید

نه اقا ببندید چیه داریم بحث میکنیم دیگه بجز چندتا پست بقیه پستا محترمانه نظرشون رو گفتن دیگه بحث یعنی همین دیگه نظر مخالف هست موافقم هست بذار ببینیم حرف حساب دو طرف چیه بالاخره باید مشخص شه کی داره اشتباه فک میکنه دیگه

اون موقعی که ماریو بود و همه ازش لذت می بردند چیزی به نام little big planet نبود و اصلا فکر کنم سازندهاش هم نبودنl-)

سرباز مدال سونی1 بود یعنی چی
بنده ی خدا قبل از اینکه ps 1 وجود داشته باشه چیز به نام ماریو هم بود
جدا خودت از پستی که دادی خندت نگرفت!!اینا الان چه ربطی به بحث داره!!

همینو بگو.:dقبلا گفتم الانم میگم.اصلا شما بگو بازی های Wii همش عالی.مثل همین Super Mario Galaxy که فریدون اشاره کردش.ما هم منکرش نشدیم.ولی فقط در حد خود کنسول Wii.

چرا انحصاریای این دو در حد هم نیستند؟؟البته سبک ها و گرایشاتشون مختلف هست ولی هر دو تاشون جزو بهترین ها هستند
در حد خود وی یعنی چی؟؟
درباره این که اگه بازی انحصاری وی رو بگیرید ازش هم باید بگم خب ما بخاطر همین انحصاری ها و طراحی کنسولای نینتندو هست که خشمون میاد از نینتندو دیگه وگرنه که سهامدارش نیستیم که الکی ازش خوب بگیم
کلا تا وقتی که با این منطق_منطقی که میگه انحصاریهاش رو بگیرید و کنترلرش رو بگیریدو..._داریم بحث میکنیم به جایی نمیرسیم پس کمی تعصبات رو کنار بذاریم تا بحث بی نتیجه نمونه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or