تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

من که از هر دو نوع بازی ها لذت میبرم:d
منم همین طور ولی نمیدونم چرا بعضی ها گیر دادن که بازی ها حتما باید گرافیک خیره کننده داشته باشن.برای من اول گیم پلی و بعد داستان خیلی مهمه.گرافیک هم برام مهمه ولی نه اینقدر که از تجربه یک بازی خودم رو محروم کنم.من هنوز هم Harvest moon بازی می کنم و نهایت لذت رو از این بازی می برم

wii فقط نقش حیاط خلوت و زنگ تفریح رو برای یک hardcore داره و به عنوان یک سخت افزار جانبی در کنار ps3 و 360 عمل میکنه

ماريو مترويد و زلدا فتل فريم هم نقش بازيهاي اركيد و تخيلي رو دارند حتما .چه چيز بگيد با عقل جور دربياد سفسطه نكنيد

درباره این که قدرت کنسول رو گرافیک تاثیر داره حرفت کاملا درسته ولی فقط تاثیر داره و نمیشه گفت خیلی موثر هست و نمیشه یه بازی بدون گرافیک و قدرت خیلی بالا نمیتونه خلاق باشه
حرف شما درسته ولی ایا شرکت ها از قدرت کنسول های سونی و ماکروسافت به این منظور استفاده میکنن؟متاسفانه جواب خیر هست بسیاری از بازیسازها حتی تو زمینه گرافیک هم زحمت یه طراحی هنری و گرافیک متفاوت رو هم به خودشون نمیدن چه برسه به عمق دادن به گیم پلی! منم خیلی دوست دارم که یه بازی متفاوت و خلاق رو با گرافیک بالا اجرا کنم اما متاسفانه سیاست شرکت ها اینگونه نیست( البته بنظرم بعضی بازی های سونی اینطور هست ) و تنها شرکتی که خلاقیت و تنوع براش فاکتور اساسی و مهم هست همین نینتندو هستش و لاغیر
wii فقط نقش حیاط خلوت و زنگ تفریح رو برای یک hardcore داره و به عنوان یک سخت افزار جانبی در کنار ps3 و 360 عمل میکنه
خیلی از دوستان بشدت حرفه ای بدجور تو بازیهای این حیات خلوت دستو پا میزنن

از wii u و نینتندو خوشتون نمیاد نه دستگاه رو بخرید و نه بازی های نینتندو رو بازی کنید

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

نینتندو بازی برای هارکورها بیرون نمی ده شرکت های دیگه که براش می دن

درباره این که قدرت کنسول رو گرافیک تاثیر داره حرفت کاملا درسته ولی فقط تاثیر داره و نمیشه گفت خیلی موثر هست و نمیشه یه بازی بدون گرافیک و قدرت خیلی بالا نمیتونه خلاق باشه
حرف شما درسته ولی ایا شرکت ها از قدرت کنسول های سونی و ماکروسافت به این منظور استفاده میکنن؟متاسفانه جواب خیر هست بسیاری از بازیسازها حتی تو زمینه گرافیک هم زحمت یه طراحی هنری و گرافیک متفاوت رو هم به خودشون نمیدن چه برسه به عمق دادن به گیم پلی! منم خیلی دوست دارم که یه بازی متفاوت و خلاق رو با گرافیک بالا اجرا کنم اما متاسفانه سیاست شرکت ها اینگونه نیست( البته بنظرم بعضی بازی های سونی اینطور هست ) و تنها شرکتی که خلاقیت و تنوع براش فاکتور اساسی و مهم هست همین نینتندو هستش و لاغیر
ببینیدنمونه برای مقایسه زیاد هست . بازیهای زیادی این نسل اومدن که مکانیزم گیم پلیشون به خاطر پیشرفت سخت افزاری نسبت به نمونه ی نسل قبلیشون گسترده تر شدن مثل GTA VI که جهش بسیار بزرگی در زمینه فیزیک و هوش مصنوعی NPCهاش نسبت به GTA:SA داشت و یا پیشرفت Crysis نسبت به Farcry در زمینه تاثیرات محیطی در زمینه ی گیم پلی (به هر حال Crysis دنباله معنویِ Farcry دیگه) یا اصلا همین the last of us که خب چنین گیم پلیی نمیشه در PS2 دید . چرا شرکتهای دیگه نخوان از سخت افزار برای بهبود گیم پلی استفاده کنن؟ اگه اینطور بود ما در این نسل شاهد ipهایی مثل سری Assassin's Creed نبودیم (کاری به خوب یا بد بودن بازی ندارم . مکانیزم گیم پلی مد نظرم هست که در PS2 قابل به اجرا نبود )
جالبه حتی خود نینتندو هم فقط تونست یه بازی بسازه که از قدرت واقعی Wiimote برای انجام یک بازی هاردکور به نحو احسن استفاده کنه (legend of zelda:skyward sword) و بقیه بازیهای بزرگی که برای این کنسول اومدن استفادشون از سنسورهای حرکتی Wii یا اصلا وجود نداشته ( بازیهای RPG این کنسول ) یا در حد چند تا حرکت ساده بوده که تاثیر بسزایی در گیم پلی نداشته (super mario galaxy و ...) البته اگه بخواین بازیهای خانوادگی رو حساب کنین که هیچی ...
خلاصه اینکه داشتن سخت افزار بهتر به معنی خواستن گرافیک بهتر نیست. نینتندو میتونه ماریو و زلدا با سخت افزار نسل بعدی هم عرضه کنه و حتی چیزه بهتری هم تحویل بده و اجازه بده که کنسولش تنوع بازیِ بیشتری داشته باشه ولی خب ...
red steal 2
wii sport resort
کشک بود
شما داری 2تا بازی آرکید رو با zelda مقایسه میکنی ؟ zelda یه بازیِ کامله نه یه تفریح خانوادگی ...

آخرین ویرایش:
ببینیدنمونه برای مقایسه زیاد هست . بازیهای زیادی این نسل اومدن که مکانیزم گیم پلیشون به خاطر پیشرفت سخت افزاری نسبت به نمونه ی نسل قبلیشون گسترده تر شدن مثل GTA VI که جهش بسیار بزرگی در زمینه فیزیک و هوش مصنوعی NPCهاش نسبت به GTA:SA داشت و یا پیشرفت Crysis نسبت به Farcry در زمینه تاثیرات محیطی در زمینه ی گیم پلی (به هر حال Crysis دنباله معنویِ Farcry دیگه) یا اصلا همین the last of us که خب چنین گیم پلیی نمیشه در PS2 دید . چرا شرکتهای دیگه نخوان از سخت افزار برای بهبود گیم پلی استفاده کنن؟ اگه اینطور بود ما در این نسل شاهد ipهایی مثل سری Assassin's Creed نبودیم (کاری به خوب یا بد بودن بازی ندارم . مکانیزم گیم پلی مد نظرم هست که در PS2 قابل به اجرا نبود )
جالبه حتی خود نینتندو هم فقط تونست یه بازی بسازه که از قدرت واقعی Wiimote برای انجام یک بازی هاردکور به نحو احسن استفاده کنه (legend of zelda:skyward sword) و بقیه بازیهای بزرگی که برای این کنسول اومدن استفادشون از سنسورهای حرکتی Wii یا اصلا وجود نداشته ( بازیهای RPG این کنسول ) یا در حد چند تا حرکت ساده بوده که تاثیر بسزایی در گیم پلی نداشته (super mario galaxy و ...) البته اگه بخواین بازیهای خانوادگی رو حساب کنین که هیچی ...
خلاصه اینکه داشتن سخت افزار بهتر به معنی خواستن گرافیک بهتر نیست. نینتندو میتونه ماریو و زلدا با سخت افزار نسل بعدی هم عرضه کنه و حتی چیزه بهتری هم تحویل بده و اجازه بده که کنسولش تنوع بازیِ بیشتری داشته باشه ولی خب ...

red steal 2
wii sport resort
کشک بود

تقریبا با تمام حرفات حرفات موافقم هردوتامون داریم یه حرف رو میزنیم ولی خب من شاید درست منظور رو نرسوندم
این که چرا نینتندو به گرافیک اهمیت نمیده که خب بخاطر همون بازار هدفش هست و البته اگه سخت افزار بهتر بیاد وسط قیمت کنسولای نینتندو خیلی بالا میره
من حرفم اینه که با تمام این شرایطی که شما گفتی و منم تقریبا همشون رو قبول دارم بازم من خلاقیت خیلی خاصی تو بازی های این نسل نمیبینم (البته همونطور که گفتم الان وضع یکم بهتره)من به یسری تغییرات کوچیک تو بازی نمیگم تحول و خلاقیت مثلا همین کرایسیس که نسخه جدیدش معرفی شد از نظرم خیلی تغییر خاصی نکرده تو گیم پلی(نه این که اصلا تغییر نکرده)یا سری اسسینز یا گیرز او وار که نسخه جدیدشم معرفی شد البته من تمام اینها رو بازی کردم و بازی هم میکنم و نمیخوام بگم کاملا بی ارزش هستند ولی اونجور که سازن ده هاش میگن بازی دچار تغییر نشده تغریبا الان همه ادعای نو اوری دارن ولی ایا بازیهایی که ما میبینیم واقعا سری متفاوت با گذشتشون هست؟نه!
ولی نینتندو تو تمام بازیهاش خلاقیت موج میزنه و این غیر قابل انکار هست و این که دوستان نینتندو رو بخاطر گرافیک کلا رد میکنن برام قابل قبول نیست
در کل بازم میگم تمام حرفات درست ولی سازنده ها خیلی به اینها پایبند نیستند
البته همینطور که بنیامین نام برد خیلی از بازی ها خوب از قابلیت های وی استفاده کردن و در واقع با حرفات درباره وی مخالفم!

شما خیال میکنید سخت افزار بهتر فقط یعنی گرافیک..! گرافیک یکی از گزینه هاست شما ها مگه بدتون میاد گرافیک بازی بره بالا..؟

شما یک لحظه بازیهای انحصاری WII رو بگزارین کنار ببینید در مقابل 360 و PS3 چی باقی میمونه..؟یک کنسول ساده که فقط میتونه بازیهای در حد بازیهای آرکید XBL و PSN رو با حرکت دست اجرا کنه..

نینتیدو میدونه اکثر مشتری های کنسولش اغشار کژوال جامعه هستن و نمیخوان هزینه زیادی برای سرگرم شدن انجام بدن به خاطر همین هم با ضعیف کردن سخت افزار کنسولش سعی داره قیمت رو تا حد ممکن بیاره پایین وگرنه مگر نمیشه با یک کنسول قوی بازیهای الان نینتیدو رو اجرا کرد..؟

شما داری 2تا بازی آرکید رو با zelda مقایسه میکنی ؟ zelda یه بازیِ کامله نه یه تفریح خانوادگی ...
اون یکی اره ولی red steal2 رو اگه بازی کرده باشی می فهمی بازی برای هاردکور های ساخته شده

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

شما خیال میکنید سخت افزار بهتر فقط یعنی گرافیک..! گرافیک یکی از گزینه هاست شما ها مگه بدتون میاد گرافیک بازی بره بالا..؟

شما یک لحظه بازیهای انحصاری WII رو بگزارین کنار ببینید در مقابل 360 و PS3 چی باقی میمونه..؟یک کنسول ساده که فقط میتونه بازیهای در حد بازیهای آرکید XBL و PSN رو با حرکت دست اجرا کنه..

نینتیدو میدونه اکثر مشتری های کنسولش اغشار کژوال جامعه هستن و نمیخوان هزینه زیادی برای سرگرم شدن انجام بدن به خاطر همین هم با ضعیف کردن سخت افزار کنسولش سعی داره قیمت رو تا حد ممکن بیاره پایین وگرنه مگر نمیشه با یک کنسول قوی بازیهای الان نینتیدو رو اجرا کرد..؟
هر چی باشه قدرت wii u از ps3 و360 بیشتره

اصلا ip هاش به کنار شما یک لحضه wii رو بدون ریموتش تصور کن اینقدر وضعش وخیم میشه که zelda هم نمیتونه نجاتش بده

من هم باهاشون موافقم نمونه ی بارزش هم مثل ps vita و 3ds
ویتا گرافیک بهتری داره
ولی3dsخلاقیت داره
....................................................................................................
همیشه حرف را گرافیک نمی زنه

اصلا ip هاش به کنار شما یک لحضه wii رو بدون ریموتش تصور کن اینقدر وضعش وخیم میشه که zelda هم نمیتونه نجاتش بده

خب دیگه اگه انحصاریهاش نبودن اگه کنترلرش نبود و.... کمکم کلا هر چی داره رو ازش بگیرین دیگه بابا ما بخاطر همین انحصاریهاش و همین طراحی منحصر به فردش میگیم که کنسول خوبیه
وقتی که به رد استیل 2 میگید ارکید ادم به شناختتون به نینتندو شک میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or