تمیز نگه داشتن Ps3

شما عزیزان زیاد سخت میگیرید:-"
حالا مگه چی میشه روش گردوخاک بشینه
میخواهید از دیدن همچین صحنه ای ناراحت نشید دستگاه رو توی یه جعبه بزارید 3تاسوراخ برای سیم ها وا کنید:cheesygri:shrewd:

اه اه اه
هنوز هم بوي كپك اين تاپيك مياد :biggrin1:
مديران محترم تو رو خدا يه قفلي به تاپيك هاي قديمي بزنيد تا اينطور بچه ها زير خاكي بيرون نيارن :laughing:

شما اگر میخواهین پاکش کنین بدون اینکه خش بیوفته بهتره این پارچه هایی که مخصوص lcd یا plasma ها ست رو یکم مرطوب کنین و ps3 رو باش پاک کنین هفته ای یه بار هم کافیه.

خیلی سادس

یکی از بچه ها اشاره به جلد کردن کرد که باید بگم همین طوره شما باید از همون موقع که میخرید روش سلفون بکشید یا الان با نرم ترین دستمالی که سراغ دارید پاکش کنید بعد یه زره رطوبت بهش بدید و روش سلفون بکشید خودم امتحان کردم خیلی هم خوبه نکته اینکه همون طور که تو دفترچه ی اون اشاره کرده بهترین وضعیت ps3در حالت ایستاده است که باعث میشه اصلا روش خاک نشینه و فقط تیکه ی سی دی باید بیرون باشه که مهم نیست و راحت تمیز میشه:cheesygri:biggrin1:;)دلتون بسوزه من اون اول این کارو کردم:p

یکی از بچه ها اشاره به جلد کردن کرد که باید بگم همین طوره شما باید از همون موقع که میخرید روش سلفون بکشید یا الان با نرم ترین دستمالی که سراغ دارید پاکش کنید بعد یه زره رطوبت بهش بدید و روش سلفون بکشید خودم امتحان کردم خیلی هم خوبه نکته اینکه همون طور که تو دفترچه ی اون اشاره کرده بهترین وضعیت ps3در حالت ایستاده است که باعث میشه اصلا روش خاک نشینه و فقط تیکه ی سی دی باید بیرون باشه که مهم نیست و راحت تمیز میشه:cheesygri:biggrin1:;)دلتون بسوزه من اون اول این کارو کردم:p
من توی چند تا سایت یه پلاستیک اماده دیدم یعنی نمیدونم چه جوری توضیح بدم که خوب بفهمید ولی پلاستیک رو میکشیدید روی ps3 و دقیقا ps3 توش جا میشد و خیلی پلاستیک زیبای بود فکر کنم قیمتش توی ایران 10 تومن باشه ولی به درد میخوره وقتی خواستید از ps3 استفاده نکنید راحت پلاستیک رو بکشید روش و چیز جالبی بود حیف ازش عکسی ندارم

سلام به دوستان من خودم از دستمال عينك استفاده ميكنم ولي ميتونيد از پارچه فروشي به اندازه همون دستمال عينك پار چه ابريشمي و نرم بگيريد

خش و لک

سلام دوستان کسی میدونه چطوری جای برچسبش و با چه لک گیری گرفت؟:-o
همه کاری کردم اما جای برچسب نمیره که نمیره
با تشکر

استفاده از برچسب محافظ که هم خوشگلش میکنه هم خط نمیفته(تمام قسمتاشم کامل پوشش میده)ما خریدیم سیاهشو با طرحهای آبی 20 تومن.

با اين حرفها چيه ميزنيد ؟؟:-o
نگاهش ميكني هر وقت خاكي روش نشسته يود با يه دستمال نرم يا پنبه كه بهتره تميزش ميكني
تازه مايع و چيزي هم نميخواد همون هااااااااااااااا ميكني بعد با دستمال پاكش كن:">
تازه هر وقت هم كه دستگاه خاموش بود يه كهنه بكشيد روش تا خاك نخوره:d>:d<
موفق باشيد:x

شما پلی 3 خاک نشسته روشو چجوری با پنبه ی خشک و بدون چیز اضافه ای پاک می کنی؟
باید مرطوب کننده و یه پارچه ی خیلی نرم باشه تا یه نیم خش هم روش نیفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or