S.M@je$TiK
کاربر سایت
حالا چرا دستمال عینک؟ :dمن رو کنسولم خیلی حساسم ! هر روز با دستمال عینک پاکش میکنم
حالا چرا دستمال عینک؟ :dمن رو کنسولم خیلی حساسم ! هر روز با دستمال عینک پاکش میکنم
آخه خیلی خوب تمیز میکنه من حتی psp خودم هم با همین پاک میکنم >:dحالا چرا دستمال عینک؟ :d
من کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنمتایید میشه . دستمال عینک ( یا همون LCD ) ایز دا بست دستمال این دا ورلد من یه 6-7 تا دارم هر کودوم واسه پاک کردن یه چیزین . کفشامم با اون تمییز میکنم خیلی حال میکنم کلا با دستمال عینک
خدم؟؟؟من کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنم
مگه هم شهری نیستی چرا با لهجه حرف می زنی؟! :dمن کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنم
خدم؟؟؟
ول کن باو مگه زبان فارسیه اینجا ؟مگه هم شهری نیستی چرا با لهجه حرف می زنی؟! :d
این دستمال h2o چی هست بیش تر توضیح میدی؟بهترین روش دستمال با H2O...
دستمال=همون دستمال عینک یا LCDاین دستمال h2o چی هست بیش تر توضیح میدی؟
این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟دستمال=همون دستمال عینک یا LCD
H2O=فرمول شیمیایی اب هست...اینو نوشتم یعنی اب(خو هزار نوع اب داریم!!!:d)
این که یه بحث طولانی داره...شما حالا همینو به خاطر داشته باش.این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟
اینجا شد تاپیک کلاس شیمی :d
بابا من یه حرف یادم رفت تایپ کنم . حقیقتش من اصلیتم بروجردی هست . اگه بخام "خودم" رو به بروجردی بنویسم اینطوری میشه : "خوِم"خدم؟؟؟
از لحاظ شیمیایی آب فرمولش H2O هست که H دارای 3 ایزوتوپ به نامهای H1,D2,T3 هست و O هم دارای 3 ایزوتوپ به نامهای O16,O17,O18 هست . از ترکیب اینها 18 نوع آب حاصل میشه .این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟
اینجا شد تاپیک کلاس شیمی :d
نه مشکلی نیستاینکه بعد از چند ساعت صدای فن زیاد میشه طبیعیه؟(تو بعضی بازی ها مثل bf3 بعد از یک ساعت)