S.M@je$TiK
کاربر سایت
حالا چرا دستمال عینک؟ :dمن رو کنسولم خیلی حساسم ! هر روز با دستمال عینک پاکش میکنم
حالا چرا دستمال عینک؟ :dمن رو کنسولم خیلی حساسم ! هر روز با دستمال عینک پاکش میکنم
آخه خیلی خوب تمیز میکنه من حتی psp خودم هم با همین پاک میکنم >:dحالا چرا دستمال عینک؟ :d
من کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنمتایید میشه . دستمال عینک ( یا همون LCD ) ایز دا بست دستمال این دا ورلدمن یه 6-7 تا دارم هر کودوم واسه پاک کردن یه چیزین . کفشامم با اون تمییز میکنم
خیلی حال میکنم کلا با دستمال عینک
![]()
خدم؟؟؟من کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنم
مگه هم شهری نیستی چرا با لهجه حرف می زنی؟! :dمن کلا" چون خدم عینکی هستم از دستمال عینک استفاده میکنم
خدم؟؟؟
ول کن باو مگه زبان فارسیه اینجا ؟مگه هم شهری نیستی چرا با لهجه حرف می زنی؟! :d
این دستمال h2o چی هست بیش تر توضیح میدی؟بهترین روش دستمال با H2O...
دستمال=همون دستمال عینک یا LCDاین دستمال h2o چی هست بیش تر توضیح میدی؟![]()
این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟دستمال=همون دستمال عینک یا LCD
H2O=فرمول شیمیایی اب هست...اینو نوشتم یعنی اب(خو هزار نوع اب داریم!!!:d)
این که یه بحث طولانی داره...شما حالا همینو به خاطر داشته باش.این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟
اینجا شد تاپیک کلاس شیمی :d
بابا من یه حرف یادم رفت تایپ کنم . حقیقتش من اصلیتم بروجردی هست . اگه بخام "خودم" رو به بروجردی بنویسم اینطوری میشه : "خوِم"خدم؟؟؟
از لحاظ شیمیایی آب فرمولش H2O هست که H دارای 3 ایزوتوپ به نامهای H1,D2,T3 هست و O هم دارای 3 ایزوتوپ به نامهای O16,O17,O18 هست . از ترکیب اینها 18 نوع آب حاصل میشه .این انواع مختلف آبو میگی؟دقیقا چند نوع داریم؟
اینجا شد تاپیک کلاس شیمی :d
نه مشکلی نیستاینکه بعد از چند ساعت صدای فن زیاد میشه طبیعیه؟(تو بعضی بازی ها مثل bf3 بعد از یک ساعت)