Nothing
کاربر سایت
من با دستمال عینک.نمیدونم این سوال را قبلا کسی پرسیده یا نه ولی میخواستم ببینم با چی ps3 تون را تمیز میکنید که خش نیفته؟ و با چه مایعی؟
من با دستمال عینک.نمیدونم این سوال را قبلا کسی پرسیده یا نه ولی میخواستم ببینم با چی ps3 تون را تمیز میکنید که خش نیفته؟ و با چه مایعی؟
توصیه میکنم کسانی که تا به حال PS3 نگرفتن اگر خواستن بخرن حتما این روکش رو هم تهیه کنن.سلام . به نظر من که بهتره از این روکشهای پلاستیکی استفاده کنید. من همون اول که ps3 خریدم روش نصب کردم و دیگه اصلا نگران خاک گرفتنش نیستم و با هر دستمالی پاکش میکنم. پاساژ لباف هم گیر میاد. من از فتحی طبقه پایین گرفتم. اینم مشخصات و عکسشhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4777
دوست عزیز از آخرین پست این تاپیک 2 سال گذشته حتی پست با محتوا هم نباید داد شما میای اسپم میدی؟روش یه خورده جوهرنمک بریزید با سمباده پاکش کنید دیگه نگران تمییز کردنش نمیشید:biggrin1:
شما الان خوشحالی؟!:confused:ایول اینطورکه شما میگین پی اس 3 فت داشتن خیلی دردسر داره!من اسلیم دارم دلتون بسوزه:cheesygri
دوست عزیز از آخرین پست این تاپیک 2 سال گذشته حتی پست با محتوا هم نباید داد شما میای اسپم میدی؟