تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آقا کسی نمیدونه ها اینم عسکش!
m9jerwlddy56c6x23e4g.jpg

ببین تو به گوشیت زنگ بزن ، بعد دکمه Home رو بزن ببین میره داخل گوشی یا نه ؟ چون واسه برنامه ی Android Lock XT این روش رو نوشته بود حالا تو این رو تست کن شاید جواب داد اگه رفت تو گوشی برو Cydia اون رو Delete کن.

سلام،دوست عزيز،شما رو سيستم pc نرم افرار iFunBox رو نصب كن و هرچى نرم افزار دارى با پسوند ipa خارج كن،يبار ريستور كن دوباره همينارو نصب كن انشالله كه درست ميشه
اگربلد نبودى اينكارو بكنى من باPCبيام باعكس يادميدم-الان با موبايل وصلم.

ایول ! دستت درد نکنه ;)>:d

من میخوام اکانت itunes بسازم تو قسمت آدرسش مشکل دارم همش این پیغام رو میزنه"contact itunes support for transaction" یه چیزهایی تو این مایه ها باید چه آدرسی وارد کنم که تایید کنه.از usa وارد میشم

سلام.ایپاد من ورژن 4.1 هست که خاموش شده و روشن که کردم دیدم عکس usb میاد که به itunes وصل بشه.قبلا که ورژن 3.1.2 بود این مشکل بود که خاموش میشد این تصویر میومد ولی وقتی 4.1 کردم دیگه برطرف شد.تو قسمت nots اطلاعات مهم دارم که نمیخوام restore کنم.راه حل چیه؟؟

دوستان کسی New Ipad رو گرفته ؟؟؟ اگر تهیه کردین لطف کنین ادرسی شماره ای از فروشگاهی که ازش گرفتین رو Pm کنین
لطف میکنید

مثل این که داخل بازار پایتخت پیدا میشه.اما در حال حاضر قیمتش خیلی بالاست.بالای 2 میلیون ...

سلام.ایپاد من ورژن 4.1 هست که خاموش شده و روشن که کردم دیدم عکس usb میاد که به itunes وصل بشه.قبلا که ورژن 3.1.2 بود این مشکل بود که خاموش میشد این تصویر میومد ولی وقتی 4.1 کردم دیگه برطرف شد.تو قسمت nots اطلاعات مهم دارم که نمیخوام restore کنم.راه حل چیه؟؟

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟!!!

سلام شما یه سرچی بزن"خارج کردن از حالت ریکاوری مود"انشالله جواب میگیری.
وقت کنم خودم سرچ میکنم جوابشو میدم...تااونموقع گفتم شاید شما خودت پیدا کنی.

مرسی.من سرچ کردم و یکی دو راهی رو انجام دادم و نشد.شما هم اگر میتونی کمک کن.منتظرم.

مرسی.من سرچ کردم و یکی دو راهی رو انجام دادم و نشد.شما هم اگر میتونی کمک کن.منتظرم.

1-برنامه tinyUmbreall رو نصب کنید بعد گوشی رو به کامپویتر وصل کنید و داخل برنامه روی گوشی کلیک راست کنید و kick out of recovery رو بزنید.

اگر با لینک بالا مشکل داشتید این لینک برنامه >>> http://reza82n.persiangig.com/tinyumbrella-5.10.10.exe

یا:
از طریق برنامه زیر
http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/fixrecovery-win.zip#

یا لینک زیر:
شما یه سر اینجا بزن ببین کمکی میکنه؟
http://www.applestan.com/archives/6191.

درکل چیز پیچیده ای نیست,
باید هرچی برنامه تو اینترنت در مورد خروج از ریکاوری هست رو امتحان کنید ببینید با کدوم کارتون راه میوفته.

آخرین ویرایش:
دوستان من با آیپاد تاچم مشکل دارم این دوربین دومش کار نمیکنه وقتی کلیک میکنم که بیاد صفحه سیاه میشه و مجبور میشم با دکمه home آیپادم رو بیارم به منو اولیه اش. دوستان این مشکل من راه حلی داره؟! لطفاً اگز کسی میدونه کمک کنه!!!

دوستان من با آیپاد تاچم مشکل دارم این دوربین دومش کار نمیکنه وقتی کلیک میکنم که بیاد صفحه سیاه میشه و مجبور میشم با دکمه home آیپادم رو بیارم به منو اولیه اش. دوستان این مشکل من راه حلی داره؟! لطفاً اگز کسی میدونه کمک کنه!!!

شما ریستور هم کردی افاقه نکرد؟
شاید مشکل سخت افزاری داره اگه با ریستور درست نشده:thinking:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or