raya2
کاربر سایت
ببخشید دوستان یه سوال دارم که خیلی اماتوری هست ولی جون میخواهم بخرم نیاز به این اطلاعات دارم؟
ipod مولتی تاچ هست؟
Yes
سلام
یه سوال داشتم اخرین مدل IPODی که اومد چیه؟
iPod Touch 4
ببخشید دوستان یه سوال دارم که خیلی اماتوری هست ولی جون میخواهم بخرم نیاز به این اطلاعات دارم؟
ipod مولتی تاچ هست؟
سلام
یه سوال داشتم اخرین مدل IPODی که اومد چیه؟
ما نیز داریم خر میشیم که یه آیپد بگیریماین رزولوشن آپد سه بدجور با قلب آدم بازی میکنه. حالا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه آیپد 3 جیلبریک شده ؟ میشه؟ اصلا این چه سوالیه؟ کاملا به مباحث ناآشنام
این به هیچ عنوان نمی شه روش مموری کارت استفاده کرد؟ اگه نشه باید 64 گیگ بگیرم که قیمت تخیلی 1700 اونم نسخه وای فای خیلی مضحکهبعد اگه 4g بگیرم میتونم سیمکارت همراه اول توش بزارم یا نه؟
در مورد جیلبریک که هنوز چیز رسمی نیومده فقط چنتا تیم هکر گفتن هک کردیم ویدیو هم گذاشتنما نیز داریم خر میشیم که یه آیپد بگیریماین رزولوشن آپد سه بدجور با قلب آدم بازی میکنه. حالا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه آیپد 3 جیلبریک شده ؟ میشه؟ اصلا این چه سوالیه؟ کاملا به مباحث ناآشنام
این به هیچ عنوان نمی شه روش مموری کارت استفاده کرد؟ اگه نشه باید 64 گیگ بگیرم که قیمت تخیلی 1700 اونم نسخه وای فای خیلی مضحکهبعد اگه 4g بگیرم میتونم سیمکارت همراه اول توش بزارم یا نه؟
اگه میخوای 3 بگیری به هیچ مدلی زیر 32 فک نکن که فضا کم میاری ، من iPad 2 64 دارم که روی این هم جا کم اوردم ، حالا تو درنظر بگیر فیلمبرداری 1080p و عکس با کیفیت رو iPad 3 چقدر فضا پر میکنه !نوشته شده توسط Wander![]()
![]()
ما نیز داریم خر میشیم که یه آیپد بگیریم :biggrin1: این رزولوشن آپد سه بدجور با قلب آدم بازی میکنه. حالا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه آیپد 3 جیلبریک شده ؟ میشه؟ اصلا این چه سوالیه؟ کاملا به مباحث ناآشنام :biggrin1:
این به هیچ عنوان نمی شه روش مموری کارت استفاده کرد؟ اگه نشه باید 64 گیگ بگیرم که قیمت تخیلی 1700 اونم نسخه وای فای خیلی مضحکه :biggrin1: بعد اگه 4g بگیرم میتونم سیمکارت همراه اول توش بزارم یا نه؟
من وقتی می خوام برم itunes store تو لودینگش گیر میکنه . اصلا نمیاد چیکار کنم؟؟
من دیروز رفتم یه iPOD touch 4g 32GB خریدم و دادم اونجا جیل بریک کرد اما بازی ها رو نمی تونم اجرا کنم یعنی بازی رو که اجرا می کنم صفحه ی اول بازی میاد اما سریع می پره خارج می شه و به منو بر می گرده !
آقا کسی نمیدونه ها اینم عسکش!من رو آیفون 4 خودم میخواستم سیستم لاک Pattern Android رو نصب کنم از cydia برنامه iLock رو نصب کردم همه چی اوکی شد بعد حتی نوعشو مشخص کردم بعد از 5 دقیقه که گوشی خودکار صفحه قفل شد اومدم برم تو منو دیدم که Slide to unlock نیستش و من هیچ جوره نمیتونم برم تو گوشی.خاموش روشنم کردم فایده نداره چه کنیم؟
بابا اصلا هیچی نمیاد حتی ADOBE READER !!!!!! حدود 11 صفحه بازی ریخته و هیچ کدوم نمی آد ! طبیعیه ؟
همون اول ، بازی می آد ولی به یک ثانیه نمی کشه میاد بیرون و میره به منو ؛ اصلا انگار نه انگار !!!!!
آقا کسی نمیدونه ها اینم عسکش!![]()
سلام،دوست عزيز،شما رو سيستم pc نرم افرار iFunBox رو نصب كن و هرچى نرم افزار دارى با پسوند ipa خارج كن،يبار ريستور كن دوباره همينارو نصب كن انشالله كه درست ميشهکسی نیست کمک کنه ؟