تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان من یه مشکل دارم با iTunes ، اونم اینه که این برنامه اصلا کانکشن اینترنت منو نمیشناسه یعنی اصلا وصل نمشیه به اینترنت {این مشکل حتی با چیز پی ان هم حل نمشیه}نمیدونم چی کنم ! قبلا هم ایجوری شده بود ولی یادم نمیاد چطوری درستش کردم(فکر کنم همینجا یکی از دوستان یه راهی گفت که مشکل درست شد)

همه چی پاک میشه ، جز برنامه های اورجینال ،؛
ولی با iFunBox میتونی از برنامه هات بکاپ به صورت ipa تهیه کنی .

خیر ، شما فایل deb برنامه های تحت سیدیا رو از اینترنت (هرجا) دانلود میکنی کپی میکنی تو اون Cydia Installer بعد گوشی رو Reboot و Respring میکنی ، و اون برنامه نصب میشه .

شما سایتی نمی شناسی که به طور کامل داشته باشتشون؟؟؟؟

بانك سايديا بطور مثال شايد چيزي شبيه به همون ايتيونز باشه ( نه به اون عظمت)
بنابراين بسيار وسيع هست در حد خودش !!
شما بايد دنبال نرم افزارهايي باشي كه ميخواي !!
بعيد ميدونم مرجع كاملي داشته باشه

خیر ، شما فایل deb برنامه های تحت سیدیا رو از اینترنت (هرجا) دانلود میکنی کپی میکنی تو اون Cydia Installer بعد گوشی رو Reboot و Respring میکنی ، و اون برنامه نصب میشه .
من Cydia installer رو دارم ولی تو iTunes و آیفون چیزی به این نام ندارم ! فقط موقعی که تو Cydia سرچش میکنم نوشته که نصب هست !!!

• Like
Reactions: hosein me
من Cydia installer رو دارم ولی تو iTunes و آیفون چیزی به این نام ندارم ! فقط موقعی که تو Cydia سرچش میکنم نوشته که نصب هست !!!

نه اون هيچي !!!
اون براي خود سيدياست كه بتوني نرم افزارها رو نصب كني !
يه چيزي مثل appsync كه بتوني ipa هارو نصب كني ;)
اون نرم افزار تحت ويندوزه كه بتوني از طريق خوده پي سي deb هارو بريزيف نه از طريق سيديا و گوشي

نه اون هيچي !!!
اون براي خود سيدياست كه بتوني نرم افزارها رو نصب كني !
يه چيزي مثل appsync كه بتوني ipa هارو نصب كني ;)
اون نرم افزار تحت ويندوزه كه بتوني از طريق خوده پي سي deb هارو بريزيف نه از طريق سيديا و گوشي
من نفهمیدم ! :دی بلاخره این فایل deb رو جچوری رو گوشی بریزم ؟!

• Like
Reactions: koorosh sh
منظور از Cydia Installer این گزینه ای هست که در عکس زیر در منیچر iFunBox هست .
i232847_123.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or