koorosh sh
کاربر سایت
هوا سرد بود نمیدونم !الان از 5% بیشتر نمیره !
چیکار کنم ؟!
---
خب 6% شد با شارژره خودش زدم 6% شد !!!
ريستور كامل انجام شد؟ درست بود؟
بذار ببين شارژ ميشه يا نه !
هوا سرد بود نمیدونم !الان از 5% بیشتر نمیره !
چیکار کنم ؟!
---
خب 6% شد با شارژره خودش زدم 6% شد !!!
با PC فقط شارژ نمیشه ! با شارژره خودش شارژ میشه !ريستور كامل انجام شد؟ درست بود؟
بذار ببين شارژ ميشه يا نه !
با PC فقط شارژ نمیشه ! با شارژره خودش شارژ میشه !
الان کارای هکش رو هم انجام دادم !![]()
مشکل چیه ؟!اگه با پي سي شارژ نميشه مشكل يه چيز ديگست !!![]()
نه زیادم تخصصی نبود !نميدونم حقيقتش !!
اين يكي خيلي تخصصيه !!! #![]()
نه زیادم تخصصی نبود !اصلا آیپد با PC شارژ نمیشه ! فقط آیفونو آیپاد شارژ میشن !
سلام, من ورژن ipod touch ام 4.1 هست و برنامه ی winter board رو از cydia دانلود کردم ولی وقتی تیک اون گزینه رو که برای انداختن wallpaper روی home screen ارو می زنم، دکمه home رو هم می زنم که respring شه، wallpaper ام پشت home screen نمی افته، تو ورژن قبلیم همچین مشکلی نداشتم. حالا چیکار کنم؟؟؟
اون کار رو هم که میکنم بازم نمی شه!!!!!! راهه دیگه ای نیست؟؟؟شما نباید دکمه home رو بزنید ، باید گزینه Respring رو از بالا ، سمت چپ بزنید تا ریسپرینگ بشه ، وقتی شما Home رو میزنید سیو نمیشه .
می دونم چی میگی، ولی ماله من نداره!!!!!:d:d:dبراي اين كار احتياجي به وينتربورد نيست !!
ورژن 4 به بالا پيش فرض قابليت تغيير عكس اسپرينگ بورد رو داره !!
چه چیزایی تو آپدیت 4.3.1 اضافه شده نسبت به 4.2.1 به آیفون ؟!
من یه کلیپ دیدم که طرف صفحه ی آیفون رو که برگردوند منو هم برگشت مثل آیپد ! اون واقعیه ؟! تب هایی هم که باز بود با چهارتا انگشت از راست به چپ که میکشید باز میشد !من عملا نديدم ، اما گزينه ي مستقيم براي فيس تايم گويا جزو يكي از اضافه شده هاست
من یه کلیپ دیدم که طرف صفحه ی آیفون رو که برگردوند منو هم برگشت مثل آیپد ! اون واقعیه ؟! تب هایی هم که باز بود با چهارتا انگشت از راست به چپ که میکشید باز میشد !