تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

:( یادم نیست چیکار کردم ؟! :دی همینجور بزنم ؟! :دی به V*P** ربطی نداره ؟!

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

بيا دكتر :d
برو اينجا فايل hosts رو باز كن و خط اخر رو با تمام متعلقاتش پاك كن !!
هر چيزي كه اخر صفحه 74.208.10.249 gs.apple.com
داره

بعد سيو كن و اقدام به ريستور كن :d
و البته با اجراي نرم افزار تايني امبرلا !!
چون فكر كنم ديگه اپل ريستور به 4.2.1 رو با اومدن 4.3 بسته باشه !

البته اون ادرس توي ايكس پيه كه من بهت گفتم !!
فكر كنم توي 7 هم همون باشه

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

بيا دكتر :d
برو اينجا فايل hosts رو باز كن و خط اخر رو با تمام متعلقاتش پاك كن !!
هر چيزي كه اخر صفحه 74.208.10.249 gs.apple.com
داره

بعد سيو كن و اقدام به ريستور كن :d
و البته با اجراي نرم افزار تايني امبرلا !!
چون فكر كنم ديگه اپل ريستور به 4.2.1 رو با اومدن 4.3 بسته باشه !

البته اون ادرس توي ايكس پيه كه من بهت گفتم !!
فكر كنم توي 7 هم همون باشه
من با اون آمبرلا بلد نیستم ریستور کنم ! :دی

من با اون آمبرلا بلد نیستم ریستور کنم ! :دی

ببين اون كه چيزي نيست !!
بايد اون رو داشته باشي براي ريستور !!
اگر از ديوايس SHSH نگزفته باشي ديگه كلا نميتوني برگردي به 4.2.1 !! ( با همون tiny unbrella بايد ميگرفتي shsh رو )
مجبوري بري اخرين ريستور !
اما اگر اون رو داشته باشي گوشي رو وصل كن برو توي تايني امبرلا، يه گرينه بيشتر نداره
اون رو بزن كه از طريق سرور سايديا برات يك سرور مجازي اپل درست ميكنه كه اجازه ميده از طريق shsh خودت به ريستور مورد نظر برگردي !!

ببين اون كه چيزي نيست !!
بايد اون رو داشته باشي براي ريستور !!
اگر از ديوايس SHSH نگزفته باشي ديگه كلا نميتوني برگردي به 4.2.1 !! ( با همون tiny unbrella بايد ميگرفتي shsh رو )
مجبوري بري اخرين ريستور !
اما اگر اون رو داشته باشي گوشي رو وصل كن برو توي تايني امبرلا، يه گرينه بيشتر نداره
اون رو بزن كه از طريق سرور سايديا برات يك سرور مجازي اپل درست ميكنه كه اجازه ميده از طريق shsh خودت به ريستور مورد نظر برگردي !!
ببین یه سوراخ بقل جای Headset داره اون برا چیه ؟! :دی
من اون کارا رو نکردم :(

• Like
Reactions: Electronic Arts
یه سوراخ بقل جای Headset داره اون برا چیه ؟!

میکروفن دوم هستش

دو تا کاربرد داره :

۱- تو حالت عادی برای Noise Cancelling هست - آیفون با استفاده از اون صداهای اطراف رو تشخیص و کاهش میده که باعث افزایش کیفیت مکالمه میشه
۲- وقتی از Face Time استفاده کنی میشه میکروفن Face Time

میکروفن دوم هستش

دو تا کاربرد داره :

۱- تو حالت عادی برای Noise Cancelling هست - آیفون با استفاده از اون صداهای اطراف رو تشخیص و کاهش میده که باعث افزایش کیفیت مکالمه میشه
۲- وقتی از Face Time استفاده کنی میشه میکروفن Face Time
مرسی !
---
فقط یه چیزی ! وقتی میزنمش به برق ! این آرم اپل میاد بعد میره بعد 5 ثانیه دوباره میاد اصلا نمیذاره شارژ بشه ! من دیشب تا صبح گذاشته بودم توشارژ ولی الان دوباره باتریش تموم شده !!!

سلام.
بچه ها از کجا میشه یک ایپاد تاچ 4خریداری کرد؟چون من شهرستان هستم سخته بیام تهران اگه سایت معتبری را میشناسید لطفا معرفی کنید.(پعه توبازارچه هم کسی نمیفروشه:d)

سلام.
بچه ها از کجا میشه یک ایپاد تاچ 4خریداری کرد؟چون من شهرستان هستم سخته بیام تهران اگه سایت معتبری را میشناسید لطفا معرفی کنید.(پعه توبازارچه هم کسی نمیفروشه:d)

دوست عزيز در اين موارد اصلا به فروشگاه هاي اينترنتي اعتماد نكنيد !
تا ميتونيد حضوري تهيه كنيد، اگر بتونيد بيايد تهران يا بكگيد كسي براتون بفرسته بهتره

مرسی !
---
فقط یه چیزی ! وقتی میزنمش به برق ! این آرم اپل میاد بعد میره بعد 5 ثانیه دوباره میاد اصلا نمیذاره شارژ بشه ! من دیشب تا صبح گذاشته بودم توشارژ ولی الان دوباره باتریش تموم شده !!!

اصلا امكان نداره همچين چيزي در واقع !!
راستشو بگو چيكارش كردي :d

ريستورش كردي يا هنوز همونطوري تركيده مونده؟؟
نه هنوز تو كماس!

راستی ! :
سلام ! این آیپد بابام هک موقت 4.2.1 بوده بعد رفته بودیم مسافرت باتریش تموم شد ! حالا باید ریستورش کنم ؟! الان میشه ریستوره 4.2.1 رو براش انجام بدم ؟!
سلام ! این آیپد بابام هک موقت 4.2.1 بوده بعد رفته بودیم مسافرت باتریش تموم شد ! حالا باید ریستورش کنم ؟! الان میشه ریستوره 4.2.1 رو براش انجام بدم ؟!

مگه جیلبریکش اومده ؟! (موقته؟) آخه گزینه ی آپدیتش بستس ! فقط میشه ریستورش کرد !!!

بله دوسته عزیز اومده و بصورت Untethered هم هست یعنی بقول خودتون موقت نیست و خاموش بشه دستگاه مشکلی پیش نمیاد.

آموزش ساخت کاستم توسط PwnageTool جهت جیلبرک آنتتر iOS 4.3.1 در مک
آموزش جیلبرک آنتتر iOS 4.3.1 توسط Redsn0w 0.9.6RC9

آخرین ویرایش:
سلام.
دوست عزيز در اين موارد اصلا به فروشگاه هاي اينترنتي اعتماد نكنيد !
تا ميتونيد حضوري تهيه كنيد، اگر بتونيد بيايد تهران يا بكگيد كسي براتون بفرسته بهتره
عزیز من چرا بیچاره رو میترسونی. همه سایت ها اینطوری نیستن که باید بری معتبرش رو پیدا کنی.

از این سایتی که میگم خرید کنید هر چی هم شد گردن من اصلا :دی من خودم آیپاد تاچ 4 ام رو از اینجا گرفتم. منم مثل دوستمون شهرستان هستم. آیپادهاش پلمپ شده هست و یه لیوان هم اشانتیون میدن :))

http://www.faradid.com/

• Like
Reactions: DANTE A
عزیز من چرا بیچاره رو میترسونی. همه سایت ها اینطوری نیستن که باید بری معتبرش رو پیدا کنی.

از این سایتی که میگم خرید کنید هر چی هم شد گردن من اصلا :دی من خودم آیپاد تاچ 4 ام رو از اینجا گرفتم. منم مثل دوستمون شهرستان هستم. آیپادهاش پلمپ شده هست و یه لیوان هم اشانتیون میدن :))

http://www.faradid.com/

دستت درد نکنه.پس قابل اعتماد هست>:d<
حالا ایپاد هیچی لیوانه جنسش خوبه یا نه :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or