تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

منظورم اونایی بود که تو ایپادمه!وگر نه خنگ نیستم که!
اپ سینک رو دارم.itunes sync هم تو اینستالوس ON هست.اتورایز هم کردم.ولی هر چی می زنم transfer purchases فقط اپ هایی رو که از خود اپ استور گرفتم رو ترنسفر می کنه!

مشکل از IP هست ، اما بنده با وی پــی ان مشکلی ندارم باهاش ، شما وی پــی ان ـتون سرور کجاست ؟
US !!!!!!!!!!
=============
این ارور ربطی به شیتلرینگ چون با Lap top میتونم وصل شم (البته با Vp* ) ولی با PC نمیشه ...

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی بروبکس گل.عیدتونم مبارن.دوستان میشه بکید چجوری میتونم روی ایفونم فیلهای ویدیویی بریزم؟

دوست عزيز سال نوي شما هم مبارك باشه
فيل ويديويي چيه؟ :d
فيلم هاي با فرمت ام پي 4 رو مستقيما از از منوي سمت چپ گزينه ي ايفون شما و tab ـه ويدئو بريزيد
اگر فرمت متفاوتي ميخواي بريزي بايد نرم افزار oPlayer رو نصب كني و ازطريق اون بريزي !
در منوي سمت چپ گزينه ي ايفون خودت رو انتخاب كن
از tab ـه بالا گزي نهي apps رو انتخاب كن و در زير صفحه يك كادر باز شده برا نرم افزار هاي متفرقه
نرم افزار oplayer رو انتخاب كن و ويديو هاتو درگ اند دراپ كن اونجا

لینک دانلود 4.3.1 رو بعدا تو این پست میذارم .
=======
خیر 4.3 فقط جیل تتر داره و برای روشن شدن نیاز به کامپیوتر هست و هنوز جیل آن تتر نشده ...

سلام دوستان . می خواستم بپرسم ما دستگاهی به نام IPHONE 4G داریم؟
چون توی مدرسمون همه میگن 4G ولی من میگم 4 هست و 4G نیست چون اصلا اون G اگر به معنی نسل باشه معنی نمیده .

سلام دوستان . می خواستم بپرسم ما دستگاهی به نام IPHONE 4G داریم؟
چون توی مدرسمون همه میگن 4G ولی من میگم 4 هست و 4G نیست چون اصلا اون G اگر به معنی نسل باشه معنی نمیده .

شما درست میگی - اسم صحیحش iPhone 4 هست
اگر نپذیرفتند بگو برن اسمش رو از سایت تولید کننده ( apple.com ) یا از روی جعبه ببینند

iphone4-box.jpg

• Like
Reactions: VahiD_ST and A.A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or