تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

CallLock 1.3

با كمك اين برنامه آيفون 4داري كه مشكل proximity sensor دارندوصفحه نمايششون درهنگام مكالمه روشن ميموند وباطريشون سريعتر خالي ميشدويااشتباهی گزینه های mute, hold, hangup گوشيشان بهنگام مكالمه فعال ميشد؛مشكلاتشون حل خواهد شد(چون اين برنامه صفحه را قفل و تاريك نگاه ميدارد.)

فقط ios4به بالا
براي فعال سازي دو راه وجودداره:

MANUAL MODE:
CallLock will override the default action of the Power button during a call to lock the screen instead of the normal end call action.
ميتونيد از قسمت تنظيمات برنامه طوري تنظيم كنيد كه با فشردن دكمه Power button برايتان فعال گردد.
AUTOMATIC MODE:
CallLock will automatically lock your screen as soon as a incoming or outgoing call is connected.
ويا ميتونيد طوري تنظيم كنيد كه بصورت اتومات بعداز حاصل شدن تماس فعال گردد.

In this version:

* v 1.3 Added ability to quickly end call using power button after screen has locked

* v 1.2 Screen lock can now be activated by the proximity sensor!
* Customizable delay for the auto lock

Download
Multiupload

====================
البته حق داري من خيلي سخت توضيح ميدم، خودم فقط ميفهمم چي گفتم
ولی به نظر من خودتم متوجه نمیشی چی گفتی :d:d

دوستان من یه مشکل دارم با iTunes ، اونم اینه که این برنامه اصلا کانکشن اینترنت منو نمیشناسه یعنی اصلا وصل نمشیه به اینترنت {این مشکل حتی با چیز پی ان هم حل نمشیه}نمیدونم چی کنم ! قبلا هم ایجوری شده بود ولی یادم نمیاد چطوری درستش کردم(فکر کنم همینجا یکی از دوستان یه راهی گفت که مشکل درست شد)
یعنی یک نفر هم پیدا نمیشه واسه رضای خدا یه راهی بلد باشه این مشکل ما حل شه؟

آره....همونا....:">:">:">
از cydia هم میشه چیزی دانلود کرد که قابلیت های جدید تر بده به multi tasking؟؟؟

اون قابليت سوييچ بين نرم افزارها و اجراي همزمان چند برنامه هست
بنابراين چيزي نيست كه بخواد قابليت بهتر شن داشته باشه
مخصوصا در اپل كه هيچ تاثيري در سرعت گوشي و مصرف باتري نداره حتي اگر 500 تا اپليكيشن همزمان اجرا باشن :x

اون قابليت سوييچ بين نرم افزارها و اجراي همزمان چند برنامه هست
بنابراين چيزي نيست كه بخواد قابليت بهتر شن داشته باشه
مخصوصا در اپل كه هيچ تاثيري در سرعت گوشي و مصرف باتري نداره حتي اگر 500 تا اپليكيشن همزمان اجرا باشن :x
فک نکنم دیگه در اون حد باشه ها ! چون بالاخره هر برنامه ای که در حال اجرا باقی میمونه مقدار از CPU رو به خودش اختصاص میده و زیاد شدن برنامه های در حال اجرا طبیعتا باید باعث کند شدن و افزایش مصرف باتری بشه !
من خودم همیشه برنامه ها رو میبندم و تا حالا امتحان نکردم ببینم اینطوره یا نه !

فک نکنم دیگه در اون حد باشه ها ! چون بالاخره هر برنامه ای که در حال اجرا باقی میمونه مقدار از CPU رو به خودش اختصاص میده و زیاد شدن برنامه های در حال اجرا طبیعتا باید باعث کند شدن و افزایش مصرف باتری بشه !
من خودم همیشه برنامه ها رو میبندم و تا حالا امتحان نکردم ببینم اینطوره یا نه !

امتحان كن !!
من ميگم تاثير نداره منظورم ايهن كه نهايت تا 10% در مصرف و سرعت تاثير بذاره 1!
نهايت !!!!!!!
من دوستم ايپاد تاچ خريده بود و نميدونست ماجراي اين مولتي تسكينگ رو !!
اورد من براش يه سري چيز بريزم !!
حدود 5 دقيقه داشتم برنامه ميبستم !!
هرچي برنامه داشت اجرا بود :d
مشكلي هم نداشت

امتحان كن !!
من ميگم تاثير نداره منظورم ايهن كه نهايت تا 10% در مصرف و سرعت تاثير بذاره 1!
نهايت !!!!!!!
من دوستم ايپاد تاچ خريده بود و نميدونست ماجراي اين مولتي تسكينگ رو !!
اورد من براش يه سري چيز بريزم !!
حدود 5 دقيقه داشتم برنامه ميبستم !!
هرچي برنامه داشت اجرا بود :d
مشكلي هم نداشت

آره :دی منم یکی رو این طوری دیدم کمکش کردم تا ببنده :دی بعدم فرهنگ مولتی تسکینگ رو بهش یاد دادم :))

دقیقا هر چی APP داشت باز بود مگه اینا رو مصرف باتری تاثیر ندارن ؟

آره :دی منم یکی رو این طوری دیدم کمکش کردم تا ببنده :دی بعدم فرهنگ مولتی تسکینگ رو بهش یاد دادم :))

دقیقا هر چی APP داشت باز بود مگه اینا رو مصرف باتری تاثیر ندارن ؟

خب در واقع سيستم مولتي تسگينك iOS خيلي دقيق و با برنامه ريزي تعبيه شده !!
طبق اظهارات خودشون گفته بودن كه حتي موجب بهبود مصرف باتري هم ميشه !!! اما همين حد كه مصرف رو تا حداقل ممكن پايين تر مولتي تسكينگ هاي ساير سيستم عامل ها خودش كلي هنر هست !!
نه واقعا همينطوره، نه روي سرعت تاثير داره نه روي مصرف باتري !!
ديگه علم اپل از بقيه ي كمپانيها يك قدم جلوتره ديگه ;)

• Like
Reactions: A-L-I
چجوری برنامه هایی که بازه رو باید ببندم؟!:d
شما باید دوبار پشت سرهم سریع دکمه Home رو بزنی بعد Multi Tasking باز میشه ، بعد رو یکی از آیکون ها انگشت ـتو بگه دار (همونطور که مثلا میخوای آیکونی رو جابجا کنی) ، بعد اون منفی قرمز کنار هر آیکون رو بزن تا تک تک برنامه ها Exit بشن
راستی :
:)) :)) نمیدونستم خو!:d

آخرین ویرایش:
شما باید دوبار پشت سرهم سریع دکمه Home رو بزنی بعد Multi Tasking باز میشه ، بعد رو یکی از آیکون ها انگشت ـتو نگه دار (همونطور که مثلا میخوای آیکونی رو جابجا کنی) ، بعد اون منفی قرمز کنار هر آیکون رو بزن تا تک تک برنامه ها Exit بشن
راستی :
:d:d:d:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or