koorosh sh
کاربر سایت
البته حق داري من خيلي سخت توضيح ميدم، خودم فقط ميفهمم چي گفتم
یعنی یک نفر هم پیدا نمیشه واسه رضای خدا یه راهی بلد باشه این مشکل ما حل شه؟دوستان من یه مشکل دارم با iTunes ، اونم اینه که این برنامه اصلا کانکشن اینترنت منو نمیشناسه یعنی اصلا وصل نمشیه به اینترنت {این مشکل حتی با چیز پی ان هم حل نمشیه}نمیدونم چی کنم ! قبلا هم ایجوری شده بود ولی یادم نمیاد چطوری درستش کردم(فکر کنم همینجا یکی از دوستان یه راهی گفت که مشکل درست شد)
با کابل Ethernet چطور مگه؟شما نحوه کانکت شدنتون به اینترنت چطوری هست ؟! مودمتون با چه کابلی به کامپیوتر وصله ؟!
آره....همونا....بله .....
اگه منظورت همون Wallpaper & Multi Tasking هست .
آره....همونا....
از cydia هم میشه چیزی دانلود کرد که قابلیت های جدید تر بده به multi tasking؟؟؟
فک نکنم دیگه در اون حد باشه ها ! چون بالاخره هر برنامه ای که در حال اجرا باقی میمونه مقدار از CPU رو به خودش اختصاص میده و زیاد شدن برنامه های در حال اجرا طبیعتا باید باعث کند شدن و افزایش مصرف باتری بشه !اون قابليت سوييچ بين نرم افزارها و اجراي همزمان چند برنامه هست
بنابراين چيزي نيست كه بخواد قابليت بهتر شن داشته باشه
مخصوصا در اپل كه هيچ تاثيري در سرعت گوشي و مصرف باتري نداره حتي اگر 500 تا اپليكيشن همزمان اجرا باشن![]()
فک نکنم دیگه در اون حد باشه ها ! چون بالاخره هر برنامه ای که در حال اجرا باقی میمونه مقدار از CPU رو به خودش اختصاص میده و زیاد شدن برنامه های در حال اجرا طبیعتا باید باعث کند شدن و افزایش مصرف باتری بشه !
من خودم همیشه برنامه ها رو میبندم و تا حالا امتحان نکردم ببینم اینطوره یا نه !
امتحان كن !!
من ميگم تاثير نداره منظورم ايهن كه نهايت تا 10% در مصرف و سرعت تاثير بذاره 1!
نهايت !!!!!!!
من دوستم ايپاد تاچ خريده بود و نميدونست ماجراي اين مولتي تسكينگ رو !!
اورد من براش يه سري چيز بريزم !!
حدود 5 دقيقه داشتم برنامه ميبستم !!
هرچي برنامه داشت اجرا بود :d
مشكلي هم نداشت
آرهمنم یکی رو این طوری دیدم کمکش کردم تا ببنده
بعدم فرهنگ مولتی تسکینگ رو بهش یاد دادم
![]()
دقیقا هر چی APP داشت باز بود مگه اینا رو مصرف باتری تاثیر ندارن ؟
شما باید دوبار پشت سرهم سریع دکمه Home رو بزنی بعد Multi Tasking باز میشه ، بعد رو یکی از آیکون ها انگشت ـتو بگه دار (همونطور که مثلا میخوای آیکونی رو جابجا کنی) ، بعد اون منفی قرمز کنار هر آیکون رو بزن تا تک تک برنامه ها Exit بشن
راستی :