تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

بابا چطوری نداره که ، همینطوری که من تو این صفحه و آخر صفحه پیش راهنماییشون کردم ، بخونید .
آخه اینجا نوشته iPad 2 رو ساپورت نمیکنه. ضمنا tethered هستش. اگه رو JailBreakMe بیاد، بهتره؟
فک کنم شما از اول در مورد iPhone صحبت میکردین.

من میخوام تک آهنگ رو ipod 4 بریزم برنامه itunes هم دارم اما دسته بندی نمیشه و فقط بعضی آلبوم ها رو میشه خوب دسته بندی کرد.
چطوری میتونم تک آهنگ ها و کلا آهنگ هامو جوری دسته بندی کنم که همش مثلا تو یه فولدر باشه؟؟؟؟
بعد من یه ipod touch 4 از مالزی خریدم 8gb شد حدودا 340 تومان .گرون خریدم؟
آخه دیدم خیلی ها میگن ایران هیچ کدوم از محصولات اپل اصل نیست.این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من یه مشکل بزرگ با WiFi ایپادم دارم و این مشکل اینه که تو ساعت هایی که اینترنت محدود و مجانی نیست سرعت دانلودم از installous تا 150 هم بالا میره ولی از ساعت 1 تا 6 بامداد سرعت اکثرا میاد رو 20 یا کمتر در حالی که با کامپیوتر و لبتاپم راحت تا 150 کیلوبایت دانلود میکنم
راستی موقع دانلود با ایپاد چراغ مودم برا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد وای میسته و دوباره شروع به چشمک زدن میکنه
بنظرتون چیکار باید بکنم؟

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

من میخوام تک آهنگ رو ipod 4 بریزم برنامه itunes هم دارم اما دسته بندی نمیشه و فقط بعضی آلبوم ها رو میشه خوب دسته بندی کرد.
چطوری میتونم تک آهنگ ها و کلا آهنگ هامو جوری دسته بندی کنم که همش مثلا تو یه فولدر باشه؟؟؟؟
بعد من یه ipod touch 4 از مالزی خریدم 8gb شد حدودا 340 تومان .گرون خریدم؟
آخه دیدم خیلی ها میگن ایران هیچ کدوم از محصولات اپل اصل نیست.این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش گرون خریدی
من 32 گیگو 370 تومن خریدم 100 تومن باید فرق داشته باشه با 8 گیگ

سلام دوستان من یک*iphone 3GS دارم می خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه تا بلوتوثشو فعال کنم حتی از برنامه یه iblue nova و ifiles هم استفاده کردم نشوده !!!!!
وقتی در برنامه *ibluenova میرم می خوام چیزی بفرستم از برنامه در میاد اگه میشه کمکم کنید با تشکر

با ifile یا ifinder چجوری میشه آهنگ ریخت تو iPod ؟ (تو آیفون)؟ اصلا امکانش هست؟! من یه فایل Music پیدا کردم که آهنگام با یه کد خاصی توش بودن ولی وقتی آهنگ رو کپی کردم تو iPod نبود !

با ifile یا ifinder چجوری میشه آهنگ ریخت تو iPod ؟ (تو آیفون)؟ اصلا امکانش هست؟! من یه فایل Music پیدا کردم که آهنگام با یه کد خاصی توش بودن ولی وقتی آهنگ رو کپی کردم تو iPod نبود !
خیر نمیشه ، چون سینک نمیشه ، دستکاری بکنی باید ریستور کنی .
دوستان چطوری میتونم یه نفر رو توی بلاک لیست بزارم که دیگه زنگ نخوره گوشیم؟
با برنامه iblacklist از طریق سیدیا نصب کن .
سلام دوستان من یک*iphone 3GS دارم می خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه تا بلوتوثشو فعال کنم حتی از برنامه یه iblue nova و ifiles هم استفاده کردم نشوده !!!!!
وقتی در برنامه *ibluenova میرم می خوام چیزی بفرستم از برنامه در میاد اگه میشه کمکم کنید با تشکر
ورژن iOS ؟

سلام
من یه مشکل بزرگ با WiFi ایپادم دارم و این مشکل اینه که تو ساعت هایی که اینترنت محدود و مجانی نیست سرعت دانلودم از installous تا 150 هم بالا میره ولی از ساعت 1 تا 6 بامداد سرعت اکثرا میاد رو 20 یا کمتر در حالی که با کامپیوتر و لبتاپم راحت تا 150 کیلوبایت دانلود میکنم
راستی موقع دانلود با ایپاد چراغ مودم برا چند ثانیه چشمک میزنه و بعد وای میسته و دوباره شروع به چشمک زدن میکنه
بنظرتون چیکار باید بکنم؟
کسی اگه تونست جوابه مارم بده
ممنون

دوستانی که برنامه بلوتوث Celeste رو خریدن ، من خردیدمش و نصب کردمش موقع نصب هی خط قرمزا میومد و من دوباره نصب مبکردم تا اینکه کامل شد . ( مراحل خرید و نصب اکشن منو و... رو انجام دادم ) ازگوشی دیگه سامسونگ نوکیا لپ تاپ و... ریسیو دارم اما نمیتونم سند کنم ...! ورژن 4.3.3 ایفون 4 دارم .
جالبه دوستم 4.3.5 داره اونم ایفون 4 و وقتی نصبید خط قرمزا نیومدو راحت نصب شد و بلوتوثش مثل ساعت کار میکنه هم سند داره هم ریسیو ...!
اگه پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or