سلام مهدی یه سر به اینجا بزن ....دوستان سلام .
يه آيفوني كه Cydia روش نصب نباشه رو چطوري بايد براش نصب كنم؟ چون پدرم آيفون 4 خريده فريم وير هم 3.4.5 هستش.
بايد دانگريد بشه به 3.4.4؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
منظورتون 4.3.5 هست ؟دوستان سلام .
يه آيفوني كه Cydia روش نصب نباشه رو چطوري بايد براش نصب كنم؟ چون پدرم آيفون 4 خريده فريم وير هم 3.4.5 هستش.
بايد دانگريد بشه به 3.4.4؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
الان جیلبرک هستشا ! یعنی باید دوباره جیلبرک بشه و دوباره برنامه ها رو بریزم ؟منظورتون 4.3.5 هست ؟
چون آیفون 4 اصلا ورژن iOs 4 هست نه 3
========
خیر نباید دانگرید بشه ، شما با این رد اسنو جیلبریک تتر کن ، و برنامه appsync 4+ رو از سورس hackulo توی سیدیا نصب کن و برنامه بریز .
RedSn0w 0.9.8b3 نسخه ویندوز
RedSn0w 0.9.8b3 نسخه مک
خیر ، این جواب برایالان جیلبرک هستشا ! یعنی باید دوباره جیلبرک بشه و دوباره برنامه ها رو بریزم ؟![]()
کی گفته نمیتونی حتما میتونی ، جووابتو که داده بودم :من رفتم اونجا عضو اينا هم شدم ، اما اينطور كه دستگيرم شد مث كه نميشه دانگريد كرد ديگه ، درسته؟ وقتي shsh رو نداشته باشم مث كه نميشه ديگه.
اونجا هم چون غريبه ام حال نميده بپرسم :d ، ماشالله بچه هاي اينجا هم كم بلد نيستن.
من فقط يه سوال دارم ، Cydia رو به هيچ نحوي نميتونم نصب كنم؟
منظورتون 4.3.5 هست ؟
چون آیفون 4 اصلا ورژن iOs 4 هست نه 3
========
خیر نباید دانگرید بشه ، شما با این رد اسنو جیلبریک تتر کن ، و برنامه appsync 4+ رو از سورس hackulo توی سیدیا نصب کن و برنامه بریز .
RedSn0w 0.9.8b3 نسخه ویندوز
RedSn0w 0.9.8b3 نسخه مک
من دستگاهم دو روزه که خیلی زود داغ میکنه ( در یک دقیقه اونم حتی برای کارای کوچیک ) و خیلی زود ( نهایت 24 ساعت ) شارژ خالی میکنه . آقای Silent Storm گفتن که رستور بکنم درست میشه ، اگر باید رستور بکنم میشه یه توضیح کوچیک بدید که چطور باید رستور کنم ؟ من قبلا از این طریق جیلبرک کردمخیر ، این جواب برای
SOL!D 5NAK3 داده بودم ، جواب شما نیست ، شما توی بازی و برنامه ها این مشکل رو دارید ؟