تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

عزیز من خوب از چاه درش بیار .
سوال میپرسید درست بپرسید حداقل که جواب درست بشنوید .
========
اگر خیس شده ، و روشن نمیشه ، داخل یه دستمال بگذارید و در گونی برنج یک روز بگذارید بمونه . اگر روشن هست و خیس شده ، خاموش کنید و همون کار رو بکنید .

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام.من تازه ipad 2 خریدم. رو 4.3.5 هستش دستگاه.بردمش که واسم جیلبریکش کنن گفتن نمیشه کرد گفتم برگردونین به 4.3.3 گفتن اینم نمیشه؟!!!یعنی واقعا نمیشه یا اینا هیچی بارشون نیست .خواهشن کمک کنین ممنون میشم.

سلام.من تازه ipad 2 خریدم. رو 4.3.5 هستش دستگاه.بردمش که واسم جیلبریکش کنن گفتن نمیشه کرد گفتم برگردونین به 4.3.3 گفتن اینم نمیشه؟!!!یعنی واقعا نمیشه یا اینا هیچی بارشون نیست .خواهشن کمک کنین ممنون میشم.
بله متاسفانه فعلا امکان جیلبریک آیپد 2 تو ورژن 4.3.3 به بالا نیست !

چه جوری می شه تو i phone 4 اهنگ فیلم و عکس از کامپیوتر ریخت؟ :d
اگه ویندوز دارید itunes رو دانلود کنید و از طریق اون و اگه مک دارید هک وارد Itunes بشید و sync کنید

• Like
Reactions: LeGolaS

دستگاه رو تازه خریدین؟ از کجا براتون آوردن؟

جیلبریک کردم من ، اما وقتی میرم تو سیدیا میپره بیرون ازش ، البته اینم بگم سیدیا اون آیکون جعبه نیست اینجا آیکونش سفیده.
مشکل چیه خیلی ممنون.
P.s :یه ریبوت کردم درست شد ، شایدم اصلا باید ریبوت میکردم :d

آخرین ویرایش:
ممنون ، برای جیلبریک به 4.3.5 احتیاج دارم ، اینو از کجا دانلود کنم ؟

جیلبریک کردم من ، اما وقتی میرم تو سیدیا میپره بیرون ازش ، البته اینم بگم سیدیا اون آیکون جعبه نیست اینجا آیکونش سفیده.
مشکل چیه خیلی ممنون.
P.s :یه ریبوت کردم درست شد ، شایدم اصلا باید ریبوت میکردم :d

رفتی به 4.3.5 و جیلبریک کردی؟ اگه اینطوره، میشه بگی چطوری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or