تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

کامیل جان برای نصب nimbuzz برو توی appstore گوشیت و این برنامه رو سرچ کن و دانلودش کن!
البته باید چیز پی ان روی گوشیت داشته باشی و یک اکانت آیتونز.
به این ترتیب عمل کنی مشکلی نخواهی داشت.
اگر هر یک از این مراحل رو بلد نیستی بگو تا راهنمایی کنم.
راستی ورژن ios گوشیت رو هم بگو؟

اقا ممنون. اینم حل کردم.

فقط نمیتونم وارد چت روم بشم. همینطوریه؟اقا من این نیمباز رو خیلی لازم دارم.

نوشته 4.1 8b117

آخرین ویرایش:
مرسی بابت جواباتون .حالا یه لینک یا راهنما واسه اپدیت به 4.3 میشه بدید؟البته از 4.1 به 4.3
و اموزش جیلبریک مجدد
و مشکل دیگه v8n رو باید چیکار کرد.سیستمی که باش اپدیت میکنیم باید داشته باشه یا میریزن روی ایپاد؟

فقط نمیتونم وارد چت روم بشم. همینطوریه؟اقا من این نیمباز رو خیلی لازم دارم.

نوشته 4.1 8b117
باور کن با این برنامه کار نکردم! خیلی شرمنده.

مرسی بابت جواباتون .حالا یه لینک یا راهنما واسه اپدیت به 4.3 میشه بدید؟البته از 4.1 به 4.3
و اموزش جیلبریک مجدد
و مشکل دیگه v8n رو باید چیکار کرد.سیستمی که باش اپدیت میکنیم باید داشته باشه یا میریزن روی ایپاد؟
خواهش.
این تاپیک جیلبریک و آپدیت به 4.3.3
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41910

چیز پی ان رو باید روی آیپاد بریزی.
اگه بلد نیستین بگید تا راهنمایی کنم.

این یک پیام خصوصی بود چون فکر کردم خیلی ها این مشکل رو دارند ترجیح دادم اینجا بیان کنم:
مسعود جان این گوشی ما بعد 2 ساعت و 40 بازی کردن پشت سر هم 85 درصد باتریش تخلیه شده.. باتری دستگاه با توجه به 3gs دستگاه مشکل داره یا عادیه؟ ممنون میشم جواب بدی.
باید بگم طبیعی هست.
برای ذخیره بهتر باطری:
1. روشنایی مانیتور رو کمتر کنید
2. 3G رو خاموش کنید
3. از ios های بالا مثل 4.3.3 استفاده کنید که نگهداری باطری بهتری دارند!

خود جیلبریک کردن هم مصرف باطری رو بالاتر میبره!

این یک پیام خصوصی بود چون فکر کردم خیلی ها این مشکل رو دارند ترجیح دادم اینجا بیان کنم:

باید بگم طبیعی هست.
برای ذخیره بهتر باطری:
1. روشنایی مانیتور رو کمتر کنید
2. 3G رو خاموش کنید
3. از ios های بالا مثل 4.3.3 استفاده کنید که نگهداری باطری بهتری دارند!

خود جیلبریک کردن هم مصرف باطری رو بالاتر میبره!
و از Battery Boost Magic App استفاده کنید:دی
Direct Download Link: http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=down&f_id=11427

مرسی اگر راهنمایی کنید .بلد نیستم
و اینکه جیلبریک قبلی باlimera 1n بوده .من مشکلم اینه که الان جیلبریک کردم و میترسم بخوام اپ کنم با یه نرم افزار دیگه مشکل پیش بیاد با جیلبریک قبلی

مرسی اگر راهنمایی کنید .بلد نیستم
و اینکه جیلبریک قبلی باlimera 1n بوده .من مشکلم اینه که الان جیلبریک کردم و میترسم بخوام اپ کنم با یه نرم افزار دیگه مشکل پیش بیاد با جیلبریک قبلی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41910&page=2

بچه ها من ورژنم ٤.٢.١ هست الان نياز به آپديت هست؟ آخه باز دوباره گوشيم با آيتونز مشكل پيدا كرده!
راستي با pc suit چجوري ميشه از گوشي بكاپ گرفت؟

بچه ها من ورژنم ٤.٢.١ هست الان نياز به آپديت هست؟ آخه باز دوباره گوشيم با آيتونز مشكل پيدا كرده!

بهتر هست آپدیت کنی به 4.3.3
برای بک آپ از Cydia و از سورس ModMyi اپلیکیشن iBye رو دانلود کن ببین جواب میده یا نه.کارش بک آپ گیری و این صحبتها هست.

سلام علیرضا.
بله میتونی آپدیت کنی.
لطفا بیس باندتو بگو.
با خود آیتونز نمیتونی بکاپ بگیری؟
.............
فقط اگه آیفون 4 داری و الان 4.2.1 هستی و بیس باندت 02.10.04 و 03.10.01 و لاک هستی نمیتونی بری به 4.3.3 چون آنلاک نمیشی فعلا.
پست من با کنسول عزیز همزمان بود! :دی

آخرین ویرایش:
بهتر هست آپدیت کنی به 4.3.3
برای بک آپ از Cydia و از سورس ModMyi اپلیکیشن iBye رو دانلود کن ببین جواب میده یا نه.کارش بک آپ گیری و این صحبتها هست.
مرسي>:d<>:d<
سلام علیرضا.
بله میتونی آپدیت کنی.
لطفا بیس باندتو بگو.
با خود آیتونز نمیتونی بکاپ بگیری؟
بيس باند رو از كجا ميشه فهميد؟ چند وقت پيش گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم آيتونز گفت نميتونه شناساييش كنه ! فقط عكسامو ميتونم ببينم ! برا همين ميگم با pc suit ..,

مرسي>:d<>:d<

بيس باند رو از كجا ميشه فهميد؟ چند وقت پيش گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم آيتونز گفت نميتونه شناساييش كنه ! فقط عكسامو ميتونم ببينم ! برا همين ميگم با pc suit ..,

Baseband رو می تونی از قسمت Settings در بخش General در About پیدا کنی.
اسمش Modem Frimware هست...
گوشیت اگه لاک باشه مهمه که این Modem Frimware آپدیت نشه ...

سلام به همگی من یه گوشی iphone 3gs 3.1.3 شده دارم چند روز پیش توی تنظیمات setting گوشی دستم به erase خورد گوشی خاموش شد الان هر کاری میکنم گوشی بالا نمیاد :( میاد روی صفحه لوگوی apple یه چیزی مثله لود کردن میاد ولی گوشی بالا نمیاد از دوستان خواهش میکنم کمکم کنید زیاد وارد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید خوشحال میشم جوابمو بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or