تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

============

نمیشه ، باید با کامپیوتر پاک کنید (تا جایی که من میدونم)

منظورتون رو بنده خوب متوجه نشدم .

با كامپيوتر چجوري پاك كنم نمي خوام همشو پاك كنم مي خوام بعضي هاشو پاك كنم

يه برنامه خود Ipod داره به اسم Clock اون قسمتي كه ساعت كوك مي كني زنگ بخوره خودش يه سري اهنگ داره كه بزاري من مي خوام اهنگاي ديگه بزارم جايه اونا

850 نو آکبند ( البته پلمپه که معنی نداره به یارو گفتم میدونم خودت پلمپ کردی و اینا ... ) گارانتی مارانتی هم نمیخوام...!
فقط دوستان به چه نکاتی باید در حین خرید توجه کرد ؟ این برچسب پشتشو میدونم که باید دوتا باشه اگه سومی که ICDI... یه همچین چیزی بود یعنی لاک شده است .
دیگه چی؟ :d
این داستان تامین تلکام چیه ؟ میخواد آخر اردیبهشت آیفون 4 لاک با سیمکارتهای خودش بده تو 5 شهر . شنیده بودم دروغه! چه کار کنم بگیرم یا نگیرم...!

آخرین ویرایش:
با كامپيوتر چجوري پاك كنم نمي خوام همشو پاك كنم مي خوام بعضي هاشو پاك كنم
باید از تو فولدری که تو کامپیوترت برای Sync کردن عکس هات گذاشتی هر کدوم رو خواستی پاک کنی سپس سینک کنی ...

با سلام
من یه آیپاد 8 گیگ دور بین دار گرفتم .ورژنش هم 4.2.1 هستش
ولی آیتیونز 9 که جواب نداد ...آیتیونز 10 هم داشتم میگه قدیمیه
نمی تونم روش آهنگ بریزم
کمکم می کنید؟

ورژن 10.2.1.1 رو دانلود کن راحت جواب میده ، البته ورژن جدید هم فکر کنم 10.0.1.2 اومده باشه .
ممنون 10.2.3.14 رو دانلود کردم درست شد فقط من نمیخوام از طریق سینک کردن بریزم باید چه کار بکنم
مثل قبلی ها درگ اند دراپ کنم .میشه کاری کرد؟

دوستان این ipod من یکم اذیت میکنه !

توو قسمت date and time که زمانو میزنم بعد از چند ساعت تغییر میکنه حالا این وسط نه خاموش کردم نه چیزه دیگه

چکار کنم ؟:d

من اولا از کجا باید بفهمم که آیپاد مورد نظر 3gs هستش یا2gs؟؟
روش تشخیصش رو میخواستم بدونم
درضمن ورژن این دستگاه رو زده 4.2.1 ...چه جوری باید جیلبریکش کنم؟
با بلک رین میشه جیلبریکش کرد؟؟
یا red snow باید دانلود کنم؟؟

توو قسمت date and time که زمانو میزنم بعد از چند ساعت تغییر میکنه حالا این وسط نه خاموش کردم نه چیزه دیگه

کسی نیست جواب منو بده برو بچ کوجایین ؟:-/ کوروش ! علی رضا !

آقا من ipod 4 رو جیلبریک کردم , و دیشب چند تا نرم افزار free از itunes دانلود کردم .الان تو قست app store(خوده ipod) میگه باید 14 تا از برنامه هاتو آبدیت کنی . خیلی رو اعصابه نمیشه کاری کرد بره ؟

سيلام
ببين اول برو Setting بعدش General برو و وارد Date & Time بشو بعدش شهرتو و انتخاب بكن
بعدش بيا صفحه اصلي بعدش برو توي برنامه Clock و پايين سمت چپ زده World Clock وارد اون بشو و اون علامت مثبت رو بزن و شهرتو انتخاب بكن
منم همين مشكلو داشتم اما يادم نيست كدوم از اين كارا رو كردم كه درست شد شما هر دوتاش رو انجام بده

آقا من ipod 4 رو جیلبریک کردم , و دیشب چند تا نرم افزار free از itunes دانلود کردم .الان تو قست app store(خوده ipod) میگه باید 14 تا از برنامه هاتو آبدیت کنی . خیلی رو اعصابه نمیشه کاری کرد بره ؟
خوب شما به اينترنت وصل شو وارد App Store شو بعدش برو قسمت ابديت و ابديت بكن:d

اميدوارم مشكلت حل شده باشهb-)

حالا جواب دادم خودم موندم با سوال :
ببينم من از اينترنت بازي دانلود مي كنم و مي ريزم روي Ipod ولي توي خود ipod نمي زاره بازي كنم و گير مي ده بايد چه كنم چون بيشتر بازي هاي App Store پولي هستن من مي خوام از اينترنت دانلود بكنم بريزم توي Ipod بدونه اينكه پول بدم اما گير مي ده نمي زاره چه كنم مشكل چيه

حالا جواب دادم خودم موندم با سوال :
ببينم من از اينترنت بازي دانلود مي كنم و مي ريزم روي Ipod ولي توي خود ipod نمي زاره بازي كنم و گير مي ده بايد چه كنم چون بيشتر بازي هاي App Store پولي هستن من مي خوام از اينترنت دانلود بكنم بريزم توي Ipod بدونه اينكه پول بدم اما گير مي ده نمي زاره چه كنم مشكل چيه

این کارو کردم داداش . حالا باید دید چی میشه

حالا اگه من آبدیت کنم جیلبریک خراب نمیشه ؟

فک جواب سئوالتو بدونم . ببین یه اکانت امریکا میسازی و اون گزینه Non رو میزنی که یعنی از کارتی استفاده نمیکنی (رمز اکانتت باید هم حروف بزرگ داشته باشه هم کوچیک هم عدد)
بعد از توو mail فعالش میکنی و یه برنامه free پیدا میکنی که خیلی هست

بعد که دانلود کردی ipod ارور میده . در نتیجه باید بری بالایه itunes خودت . واینجوری
store>authoris this computer
و بعدش دیگه حله :d

این کارو کردم داداش . حالا باید دید چی میشه

حالا اگه من آبدیت کنم جیلبریک خراب نمیشه ؟

فک جواب سئوالتو بدونم . ببین یه اکانت امریکا میسازی و اون گزینه Non رو میزنی که یعنی از کارتی استفاده نمیکنی (رمز اکانتت باید هم حروف بزرگ داشته باشه هم کوچیک هم عدد)
بعد از توو mail فعالش میکنی و یه برنامه free پیدا میکنی که خیلی هست

بعد که دانلود کردی ipod ارور میده . در نتیجه باید بری بالایه itunes خودت . واینجوری
store>authoris this computer
و بعدش دیگه حله :d
ممنون حالا يه امتحان مي كنم
نمي دونم خراب بشه يا نه ولي خوب فقط بايد تنظيم بكني:d;)

يه سوال ديگه؟
ببينم بعضي از بازي هاي Ipod پولي هستن من مي خوام بعضي هاشونو بازي كنم چه بايد بكنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or