تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

ما که یه ایپاد 300 تومنی رو 600 تومن خریدیم(سرم یه بار کلاه رفت پولم رو خوردن)
واقعا که ...؟! چجوری ؟
حالا میخوام بدونم چرا کیفیت عکاسی توی ایپاد اینقدر بده)
چون لنزش تعریف شده برای فیلم برداری هست ،
بلوتوث الان راه افتاده میشه راحت استفاده کرد؟ همه گوشی ها رو جواب میده؟
بله طبق آموزشی که تو این تاپیک هست :
آموزش راه اندازی بلوتوث os4.2.1و 4.3.1 آیفون/ ایپاد
روی اکثر گوشی ها ، نه همه، بعضی ها رو هم Receive میکنه و Send نمیکنه یا برعکس ولی اکثرا رو جواب میده .

بله ، برنامه ParsKey 4.x که میتونید در سیدیا سرچ کنید ، البته خود کیبورد عربی چیزی از فارسی کم نداره اگه اون حروف "گـ ، چـ ، پـ ، ژ" منظورتون هست کافیه روی اون کلید دستتون رو نگه دارید مثلا اگه گـ میخواهید روی حرف ک انگشتتون رو نگه دارید تا گ بشه ;)

اگه سیدیا نصب شده باشه یعنی گوشی جیلبریک هست .
وارد سیدیا میشی میپره بیرون یا کار خاصی با سیدیا میکنی میپره بیرون ؟

دوستان ببخشید الان آیفون 4 لاک 32 گیگ چنده ؟ از انلاک ارزون تره ؟ و اینکه برای جیل بریک کردن ( آنلاک کردنش ) چه نرم افزار و امکاناتی لازمه و چه قدر دنگ و فنگ داره ؟ لطفا کامل توضیح بدید . پیشاپیش ممنون

دوستان ببخشید الان آیفون 4 لاک 32 گیگ چنده ؟ از انلاک ارزون تره ؟ و اینکه برای جیل بریک کردن ( آنلاک کردنش ) چه نرم افزار و امکاناتی لازمه و چه قدر دنگ و فنگ داره ؟ لطفا کامل توضیح بدید . پیشاپیش ممنون

دوست عزیز متاسفانه خبر از قیمتش ندارم اما برای آنلاک کردن و جیلبریک کردن این گوشیها نیاز هست اول از نسخه فرمویر iOS و نسخه بیس باندش مطلع بشید. اما در کل من به هیچ عنوان خرید گوشی لاک رو پیشنهاد نمیدم که واقعا دردسر داره.
مخصوصا که الان قیمت آنلاک پائین اومده پس اگه ۱٪ هم میتونی آنلاک بگیر.

• Like
Reactions: koorosh sh
1-برای فعال کردن بلوتوث .حتما باید به 4.2 اپدیت کنیم؟(اگر اره میشه اموزش بدید)
2-الان 4.3 به خوبی کار میکنه یا همون 4.2 فعلا بهتره؟
3-اگر از 4.1 بخوام به 4.2 اپدیت کنم دوباره باید جیلبریک بشه؟
4-من همه جور اهنگی توی یه play list دارم از سبک های مختلف.نرم افزاری نیست که بشه همون موقع اکولایزر رو سریع واسه هر اهنگ عوض کرد.اخه خود اکولایزر ها توی ستینگ هستن .نمیشه راحت کار کرد

در کل میخوام خودم از 4.1 به 4.2 اپدیت کنم

آخرین ویرایش:
مشكل

سلام من Ipod touch دارم مي خواستم چند تا سوال بپرسم:
من يه سري عكس توش دارم كه مي خوام پاك كنم اما نمي تونم اون عكسايي رو كه مي خوام پاك كنم !!! اونايي كه با خودش مي رم توي اينترنت و عكسا رو مي گيرم مي تونم پاك كنم اما اونايي كه از كامپيوتر مي ره توش رو نمي تونم پاك كنم
يه سوال ديگه هم دارم
من مي خوام قسمت Clock بجاي اهنگايي كه گذاشته خودم يه اهنگ ديگه بزارم چيكار بايد بكنم

1-برای فعال کردن بلوتوث .حتما باید به 4.2 اپدیت کنیم؟(اگر اره میشه اموزش بدید)
از روی هر ورژن از 3 گرفته تا 4.3.1 میشه بلوتوث رو راه انداخت .
2-الان 4.3 به خوبی کار میکنه یا همون 4.2 فعلا بهتره؟
به خوبی کار میکنه
3-اگر از 4.1 بخوام به 4.2 اپدیت کنم دوباره باید جیلبریک بشه؟
بله
4-من همه جور اهنگی توی یه play list دارم از سبک های مختلف.نرم افزاری نیست که بشه همون موقع اکولایزر رو سریع واسه هر اهنگ عوض کرد.اخه خود اکولایزر ها توی ستینگ هستن .نمیشه راحت کار کرد
پلیر های مختلفی هستند که فکر کنم بشه (مطمئن نیستم) اما تو پلیر خود iPhone که همون iPod هست نمیشه .
============
من يه سري عكس توش دارم كه مي خوام پاك كنم اما نمي تونم اون عكسايي رو كه مي خوام پاك كنم !!! اونايي كه با خودش مي رم توي اينترنت و عكسا رو مي گيرم مي تونم پاك كنم اما اونايي كه از كامپيوتر مي ره توش رو نمي تونم پاك كنم
نمیشه ، باید با کامپیوتر پاک کنید (تا جایی که من میدونم)
من مي خوام قسمت Clock بجاي اهنگايي كه گذاشته خودم يه اهنگ ديگه بزارم چيكار بايد بكنم
منظورتون رو بنده خوب متوجه نشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or