تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

Baseband رو می تونی از قسمت Settings در بخش General در About پیدا کنی.
اسمش Modem Frimware هست...
گوشیت اگه لاک باشه مهمه که این Modem Frimware آپدیت نشه ...
فقط اگه آیفون 4 داری و الان 4.2.1 هستی و بیس باندت 02.10.04 و 03.10.01 و لاک هستی نمیتونی بری به 4.3.3 چون آنلاک نمیشی فعلا.

مطمئني؟ آخه بابام يه آيپد داشت همين ورژن بود بعد من به ٤.٣.١ آپديتش كردم! فقط به ٤.٣.٣ نميتونم آپ كنم؟ بيس باندم ٣.١٠.١ـه !

سلام به همگی من یه گوشی iphone 3gs 3.1.3 شده دارم چند روز پیش توی تنظیمات setting گوشی دستم به erase خورد گوشی خاموش شد الان هر کاری میکنم گوشی بالا نمیاد :( میاد روی صفحه لوگوی apple یه چیزی مثله لود کردن میاد ولی گوشی بالا نمیاد از دوستان خواهش میکنم کمکم کنید زیاد وارد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید خوشحال میشم جوابمو بدید
حتما erase all content and detting رو زدی؟ بیکار بودی؟ :d
باید گوشیتو ببری روی ریکاوری مود و بعد ریستور کنی! چاره دیگه ای نداره! حتما باید ریکاروی باشه و با DFU درست نمیشه!
اول از خاموش بودن گوشیت اطمینان حاصل کن.
و به آیفونت نباید کابل متصل باشه! حالا دکمه home رو نگه دار و کابل رو به دستگاه وصل کن تا این تصویر بیاد:

Recovery-Mode-Loop.png

خوب حالا میتونی رستور کنی به فریموری که الان هستی یا فریمور بالاتر!

مطمئني؟ آخه بابام يه آيپد داشت همين ورژن بود بعد من به ٤.٣.١ آپديتش كردم! فقط به ٤.٣.٣ نميتونم آپ كنم؟ بيس باندم ٣.١٠.١ـه !
دستت درد نکنه علیرضا مسعود و دروغ! :d
نه نمیتونی بری! البته اگه لاک هستی! اگه آنلاک فاکتوری هستی مشکلی نیست.

دستت درد نکنه علیرضا مسعود و دروغ! :d
نه نمیتونی بری! البته اگه لاک هستی! اگه آنلاک فاکتوری هستی مشکلی نیست.

لاك چيه باو!:d فُش ميدي؟:d اون موقع كه خريدم يارو يه كاري كرد بعد آخرش از تو مكش نشون داد گفت ببين گوشيت آنلاكه!

لاك چيه باو!:d فُش ميدي؟:d اون موقع كه خريدم يارو يه كاري كرد بعد آخرش از تو مكش نشون داد گفت ببين گوشيت آنلاكه!
میتونی یه عکس از برچسپ پشت جعبه گوشیت بذاری تا مطمئن بشم آنلاک هستی!؟ واضح باشه! میخوام مطمئن بشم تا برات مشکلی پیش نیاد خدای نکرده! هرچند به اونم نمیشه زیاد اعتماد کرد! :|

..............

ببخشید ندیدم :) اون تصویری که گفتی اومد حالا چیکار کنم؟! !!!!! الان صفحه itunes باز شده ولی گوشیو نشناخت یعنی error داد
حالا باید رستور کنی!
فریمور 4.3.3 رو از تاپیک جامع جیلبریک و آنلاک دانلود کن و اون جیلبریک کن. اونجا توضیحاتش رو دادم!
.
شما برای آپدیت به 4.3.3 و آنلاک کردن مشکلی ندارید. :)
...........
خیلی درس سرم ریخته! این آناتومی پدر ادمو درمیاره! بعدا میاد جواب میدم اگه دوستان کمک نکردن.
ببخشید!

آخرین ویرایش:
میتونی یه عکس از برچسپ پشت جعبه گوشیت بذاری تا مطمئن بشم آنلاک هستی!؟ واضح باشه! میخوام مطمئن بشم تا برات مشکلی پیش نیاد خدای نکرده! هرچند به اونم نمیشه زیاد اعتماد کرد! :|
الان من با گوشيم خونه ي خودمونم نيستم! راه ديگه اي نداره؟حالا بگو چيشو ميخواي چك كني ...

اول پارت نامبر part no
و بعدش اینکه اگه روی اون برچسپ بجز بارکد پارت نامبر و بارکد سریال نامبر و بارکد upc و بارکد imei یه بارکد دیگه با نام iccid وجود داشت یعنی لاک هستی.
البته پارت نامبرت رو هم بگو.

..........
من فعلا رفتم! :((

.......

اقا ممنون کمک بزرگی بود موفق باشی
فدات دوست عزیز. شما هم موفق باشید.

لاک هستی ۴.۲.۱ رو باید برزی چون انلاکش هست.اگه انلاکی چه کاریه ببر به ۴.۳.۳ خیلی بهتر هم هست.
لاکی نری ۴.۳.۳ بریزی...

این دوستمون آیفون 3gs دارند و مشکلی ندارن برن به 4.3.3
از چه نظر میگید نرند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or