تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

الان كه هندز فري ميزنم به گوشي فيس فيس ميكنه و با يه كيفيت افتضاح اهنگا رو پخش ميكنه. انگار مادگيش خراب شده. بدون اينكه باز بشه ميشه كاري كرد؟ من چون موزيك برام مهمه درست نشه مجبورم بفروشم.
ميگن از هر چي بيشتر مراقبت كني و حساسيت بيشتري نشون بدي زودتر يه بلايي سرش مياد! اينم همينه.

الان كه هندز فري ميزنم به گوشي فيس فيس ميكنه و با يه كيفيت افتضاح اهنگا رو پخش ميكنه. انگار مادگيش خراب شده. بدون اينكه باز بشه ميشه كاري كرد؟ من چون موزيك برام مهمه درست نشه مجبورم بفروشم.
ميگن از هر چي بيشتر مراقبت كني و حساسيت بيشتري نشون بدي زودتر يه بلايي سرش مياد! اينم همينه.

با هدفون ديگه تست كردي؟
اگر اره كه خب مشكل پيدا كرده !!
باز كردن گوشي خيلب راحته
زيرش دوتا پيچه باز ميكنن و ال سي دي كلا بلند ميشه از رو گوشي و همه چيزش زيرش معلومه
خيلي راحت ميشه تعوويضش كرد

سلام دوستان بالاخره ایپاد رو خریدم حالا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه چجوری جیلبریک کنم .ورژن ۴.۲.۱ چه چیزهایی باید دانلو کنم برای این کار؟

سلام دوستان بالاخره ایپاد رو خریدم حالا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه چجوری جیلبریک کنم .ورژن ۴.۲.۱ چه چیزهایی باید دانلو کنم برای این کار؟

تنها كاري كه بايد بكني اينه كه اين نرم افزار به اسم Green poison rc5_b2 رو داونلود كني و گوشي رو وصل كني و اجراش كني
گوشي رو ببري DFU و جيلبريك رو بزني و منتظر پايان پروسه بشي !!
بعد از اون يك loader مياد صفحه دوم و واردش ميشي و با وايرلس سايديا رو نصب ميكني !!
بعد از نصب سايديا ميري توش اكتيوش ميكني و تمام
در نهايت بايد بري توي پكيج ها و appsync 4.2 رو نصب كني رو گوشي و خلاص !!

بعد از اون يك loader مياد صفحه دوم و واردش ميشي و با وايرلس سايديا رو نصب ميكني !!
اگه دسترسی به اینترنت یا وایرلس نداری میتونی برنامه Cydia رو از طریق RedSnow به صورت دستی نصب کنی .

دوستان یه سوال دارم...
من یکمی تو این زمینه ها مبتدی هستم,تابستون می خوام از اونور ipad 2 بگیرم.دارم اطلاعات جمع می کنم,اولا اینکه اونجوری که من فهمیدم سه مدله wi-fi,3g و wi-fi+3g(البته هر مدل با مدل های 16,32 و 64 هستند)وجود دارن.اونطوری که من فهمیدم برای ایران مدل wi-fi بدرد می خوره.درسته؟
سوال بعدیم خیلی مبتدیانه هست,اینکه با ایپد تماس هم می شه گرفت؟چون شنیدم با gt سامسونگ می شه.و اینکه اگر می شه چه جوری؟
سوال سومم اینه که اونطوری که من فهمیدم,آیپد 2 سیستم عاملی iOS 4.3 هست و این ورزن هم قبلا جلبریک شده.این یعنی ایمه وقتی که آیپد 2 خریدم,دیگه برای جلبریک شدنش نباید صبر کنم؟
دو تا سوال دیگه دارم,اولیش این که جلبریک شدن دقیقا چه چیز هایی را باز می کنه؟یعنی چه کار هایی را باهاش می تونیم بکنیم.و اینکه اگر جلبریک نکنیم دستگاه را چی می شه؟و آیا خطری داره؟
آخرین سوالم اینکه این قابلیت face time تو ایران هم می شه استفاده کرد؟
شرمنده خیلی سوالاتم زیاد شد.پیشاپیش تشکر می نم از کسی که جوابم را می ده و یه اعتبار هم براش کنار گذاشتم!:d

دوستان یه سوال دارم...
من یکمی تو این زمینه ها مبتدی هستم,تابستون می خوام از اونور ipad 2 بگیرم.دارم اطلاعات جمع می کنم,اولا اینکه اونجوری که من فهمیدم سه مدله wi-fi,3g و wi-fi+3g(البته هر مدل با مدل های 16,32 و 64 هستند)وجود دارن.اونطوری که من فهمیدم برای ایران مدل wi-fi بدرد می خوره.درسته؟
سوال بعدیم خیلی مبتدیانه هست,اینکه با ایپد تماس هم می شه گرفت؟چون شنیدم با gt سامسونگ می شه.و اینکه اگر می شه چه جوری؟
سوال سومم اینه که اونطوری که من فهمیدم,آیپد 2 سیستم عاملی iOS 4.3 هست و این ورزن هم قبلا جلبریک شده.این یعنی ایمه وقتی که آیپد 2 خریدم,دیگه برای جلبریک شدنش نباید صبر کنم؟
دو تا سوال دیگه دارم,اولیش این که جلبریک شدن دقیقا چه چیز هایی را باز می کنه؟یعنی چه کار هایی را باهاش می تونیم بکنیم.و اینکه اگر جلبریک نکنیم دستگاه را چی می شه؟و آیا خطری داره؟
شرمنده خیلی سوالاتم زیاد شد.پیشاپیش تشکر می نم از کسی که جوابم را می ده و یه اعتبار هم براش کنار گذاشتم!:d

خب دوست من
من در حد توانم راهنماييت ميكنم
بله مودل واي فاي دار به درد ميخوره خيلي !!
مدل واي فقاي با 3جي خب به مراتب كاملتره و ميتونيد سيم كارت هايي مثل سيم كارت هاي اينترنت ايرانسل بندازيد توش و جاهايي كه وايرلس ( واي فاي) در دسترس نيست خيلي قابليت كاربردي و خوبي هست !
اما كامان تماس يا تلفن .... نه ندار ه

بله ايپد 2 با ورژن 4.3 رليز شدهكه جيبلريكش بصورت موقت هست و روي مكينتاش !!
( هنوز جيلبريك رسمي و كاملي ارائه نشده كه اونم به زودي امكان پذير خواهد بود !)
جيلبريك شدن دقيقا باعث ميشه نرم افزار هاي كرك شده قابل استفاده بشن روي دستگاه
چون سيستم عامل ios قابليت اجراي كپي رو نداره و جيلبريك باعث ميشه بتوني كپي بريزي و استفاده كني و با توجه به به صرفه نبودن خريد از ايتيونز در ايران هبترين راه حل هست ;)

در نتيجه جيل نكني فقط بايد اورجينال خريد كني براي نرم افزار

فيس تايم هم فقط به كمك همون وايرلس امكان پذيره اونم با يك ديوايس ديگه ي اپل كه وايرلس داره

• Like
Reactions: <{ALTAIR}>
دوستان یه سوال دارم...
اگه از اونور میخوان بیارن wi-fi+3g رو بگو بیارن چون به زودی ایران میخواد سیم کارت های 3g رو وارد بازار کنه ! فکر میکنم این مدل آخرش 64 گیگ هست که خوبه !
با یه سری برنامه و ... میشه گویا باهاش تماس گرفت ...
iOS 4.3 هنوز جیلبریک نشده ، بتاش جیلبریک شده ، پس باید صبر کنی ! ولی میتونی تا اون موقع جیلبریکش نکنی !
تو وقتی جیلبریک میکنی میتونی یه سری برنامه و بازی رو بدون پرداخت پول دانلود و نصب کنی که تو ایران یه جورایی واجبه ! :دی
هیچ خطری نداره تو میتونی جیلبریک هم نکنی ...
راستش این FaceTime من خودم دنبالشم که چجوریه ولی فک کنم کار میکنه !

عليرضا برو به اينجا :
Setting => Phone !

گزينه ي فيس تايم اينجاست
وايرلس روشن
گزينه ي فيس تايم on
سرچ براي فيس تايم هاي روشن
و مكالمه ي تصويري :d

عليرضا برو به اينجا :
Setting => Phone !

گزينه ي فيس تايم اينجاست
وايرلس روشن
گزينه ي فيس تايم on
سرچ براي فيس تايم هاي روشن
و مكالمه ي تصويري :d
نمیشه !
این پیغام رو میده !
Your carrier may charge for SMS messages used to active FaceTime
OK Cancel

بعدش هم مینویسه Waiting for activation...

-----
راستی تو قسمت My Number برای تو هم زده Unknown ؟!

نمیشه !
این پیغام رو میده !
Your carrier may charge for SMS messages used to active FaceTime
OK Cancel

بعدش هم مینویسه Waiting for activation...

-----
راستی تو قسمت My Number برای تو هم زده Unknown ؟!

نه برا من شمارمو زده !!
اون قسمت بايد اتوماتيك بخوره شماره
نه ميشه وارد كرد نه بايد بنويسه نامعلوم :d

برا منم همون گزينه رو ميزنه توي فيس تايم :-/

نه برا من شمارمو زده !!
اون قسمت بايد اتوماتيك بخوره شماره
نه ميشه وارد كرد نه بايد بنويسه نامعلوم :d

زکی ! پس مشکل چیه !؟

پس تو هم هنوز نتونستی از FaceTime استفاده کنی !؟

تو جيلبريك باز نتركوندي چيزيو؟
سيم كارتو درار ريست كن جا بنداز
اصلا از اولش نبود ! قبل از این که جیلبریک کنم هم همیجور بود !
چیرو ریست کنم ؟! :دی
راستی اون قاب سیم کارتم تو ماشین گم شد ! :دی چیکارش کنم ؟! :دی قاب برا سیمکارت میفروشن !؟ ( اگه بخوام برای یه گوشی دیگه استفاده کنم !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or