الان كه هندز فري ميزنم به گوشي فيس فيس ميكنه و با يه كيفيت افتضاح اهنگا رو پخش ميكنه. انگار مادگيش خراب شده. بدون اينكه باز بشه ميشه كاري كرد؟ من چون موزيك برام مهمه درست نشه مجبورم بفروشم.
ميگن از هر چي بيشتر مراقبت كني و حساسيت بيشتري نشون بدي زودتر يه بلايي سرش مياد! اينم همينه.
سلام دوستان بالاخره ایپاد رو خریدم حالا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه چجوری جیلبریک کنم .ورژن ۴.۲.۱ چه چیزهایی باید دانلو کنم برای این کار؟
دوستان یه سوال دارم...
من یکمی تو این زمینه ها مبتدی هستم,تابستون می خوام از اونور ipad 2 بگیرم.دارم اطلاعات جمع می کنم,اولا اینکه اونجوری که من فهمیدم سه مدله wi-fi,3g و wi-fi+3g(البته هر مدل با مدل های 16,32 و 64 هستند)وجود دارن.اونطوری که من فهمیدم برای ایران مدل wi-fi بدرد می خوره.درسته؟
سوال بعدیم خیلی مبتدیانه هست,اینکه با ایپد تماس هم می شه گرفت؟چون شنیدم با gt سامسونگ می شه.و اینکه اگر می شه چه جوری؟
سوال سومم اینه که اونطوری که من فهمیدم,آیپد 2 سیستم عاملی iOS 4.3 هست و این ورزن هم قبلا جلبریک شده.این یعنی ایمه وقتی که آیپد 2 خریدم,دیگه برای جلبریک شدنش نباید صبر کنم؟
دو تا سوال دیگه دارم,اولیش این که جلبریک شدن دقیقا چه چیز هایی را باز می کنه؟یعنی چه کار هایی را باهاش می تونیم بکنیم.و اینکه اگر جلبریک نکنیم دستگاه را چی می شه؟و آیا خطری داره؟
آخرین سوالم اینکه این قابلیت face time تو ایران هم می شه استفاده کرد؟
شرمنده خیلی سوالاتم زیاد شد.پیشاپیش تشکر می نم از کسی که جوابم را می ده و یه اعتبار هم براش کنار گذاشتم!:d
اگه از اونور میخوان بیارن wi-fi+3g رو بگو بیارن چون به زودی ایران میخواد سیم کارت های 3g رو وارد بازار کنه ! فکر میکنم این مدل آخرش 64 گیگ هست که خوبه !دوستان یه سوال دارم...
من یکمی تو این زمینه ها مبتدی هستم,تابستون می خوام از اونور ipad 2 بگیرم.دارم اطلاعات جمع می کنم,اولا اینکه اونجوری که من فهمیدم سه مدله wi-fi,3g و wi-fi+3g(البته هر مدل با مدل های 16,32 و 64 هستند)وجود دارن.اونطوری که من فهمیدم برای ایران مدل wi-fi بدرد می خوره.درسته؟
سوال بعدیم خیلی مبتدیانه هست,اینکه با ایپد تماس هم می شه گرفت؟چون شنیدم با gt سامسونگ می شه.و اینکه اگر می شه چه جوری؟
سوال سومم اینه که اونطوری که من فهمیدم,آیپد 2 سیستم عاملی iOS 4.3 هست و این ورزن هم قبلا جلبریک شده.این یعنی ایمه وقتی که آیپد 2 خریدم,دیگه برای جلبریک شدنش نباید صبر کنم؟
دو تا سوال دیگه دارم,اولیش این که جلبریک شدن دقیقا چه چیز هایی را باز می کنه؟یعنی چه کار هایی را باهاش می تونیم بکنیم.و اینکه اگر جلبریک نکنیم دستگاه را چی می شه؟و آیا خطری داره؟
آخرین سوالم اینکه این قابلیت face time تو ایران هم می شه استفاده کرد؟
شرمنده خیلی سوالاتم زیاد شد.پیشاپیش تشکر می نم از کسی که جوابم را می ده و یه اعتبار هم براش کنار گذاشتم!:d
نمیشه !عليرضا برو به اينجا :
Setting => Phone !
گزينه ي فيس تايم اينجاست
وايرلس روشن
گزينه ي فيس تايم on
سرچ براي فيس تايم هاي روشن
و مكالمه ي تصويري :d
نمیشه !
این پیغام رو میده !
Your carrier may charge for SMS messages used to active FaceTime
OK Cancel
بعدش هم مینویسه Waiting for activation...
-----
راستی تو قسمت My Number برای تو هم زده Unknown ؟!
زکی ! پس مشکل چیه !؟نه برا من شمارمو زده !!
اون قسمت بايد اتوماتيك بخوره شماره
نه ميشه وارد كرد نه بايد بنويسه نامعلوم :d
برا منم همون گزينه رو ميزنه توي فيس تايم![]()
پس تو هم هنوز نتونستی از FaceTime استفاده کنی !؟برا منم همون گزينه رو ميزنه توي فيس تايم![]()
زکی ! پس مشکل چیه !؟
پس تو هم هنوز نتونستی از FaceTime استفاده کنی !؟
اصلا از اولش نبود ! قبل از این که جیلبریک کنم هم همیجور بود !تو جيلبريك باز نتركوندي چيزيو؟
سيم كارتو درار ريست كن جا بنداز