تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان کمک........به نظر شما ارزش داره که آدم آیفون 4 بگیره ؟؟؟؟؟؟؟........پدرم میخواست بگیره داداشم زیر آب زنی کرد و نمیدونم چی گفت که دیگه بابائه میگه نه :(........ارزشش رو داره نه ؟؟؟؟؟؟
جایی قسطی میدن ؟:d.......اگه کسی آشنا داره بهم بگه......2 الی 3 ماهه میدم.......

سوالت اند سوال بود خدا وکیلی :d
ببین نیازت چیه و آیا آیفون ۴ پاسخگوی نیازت هست یا نه !
برای بعضی ها که فقط از یک موبایل مکالمه و اس ام اس انتظار دارند یه ۱۱۰۰ هم کفایت میکنه برای بعضی ها هم آیفون ۴ هم با تمام قدرتی که داره بازم کمه ! ;) ببین کاری که میخوای باهاش بکنی ارزش بیش از یک میلیون خرج کردن داره یا نه ؟

بچه ها راه دیگه ای هست که بشه برنامه ها و آهنگ و کلیپ و ... رو با اون بریزیم رو iPhone ؟ من یه چیزایی در مورد PC suit شنیدم ... اگه میشه یکی با لینک دانلود توضیح بده !

----
اگه میشه طریقه ی اکتیو کردن FaceTime رو هم بگه یکی ! من هرکاری میکنم اکتیو نمیشه !

آخرین ویرایش:
بچه ها راه دیگه ای هست که بشه برنامه ها و آهنگ و کلیپ و ... رو با اون بریزیم رو iPhone ؟ من یه چیزایی در مورد PC suit شنیدم ... اگه میشه یکی با لینک دانلود توضیح بده !

----
اگه میشه طریقه ی اکتیو کردن FaceTime رو هم بگه یکی ! من هرکاری میکنم اکتیو نمیشه !

با پي سي سوييتش كار نكن !!
تك و توك باعث بروز مشكلاتي شده !
توي يه سري فروم خارجي من خوندم
مثل كرش كردن اسپرينگ بورد بعضي وقتا و كرك كردن نرم افزارا و غيره !!
دنبالش نرو

فيس تايمم توي 4.2.1 نميدونم چطوريه
اما توي 4.3 يه گزينه ي اختصاصي براش اضافه شده !

• Like
Reactions: Ἁlireza
باهاش میشه از طریق اینترنت مکالمه ی تصویری کرد و شماره ی تلفنتو بین کسایی که iPhone دارن شیر میکنه !
با سرعت وایرلس 128 میشه این کار رو کرد تو 4.2.1 جیلبریک شده ؟:biggrin1:

دوستان من چطور ميتونم بعد از ريستور تمام اهنگ ها و ويديو هام رو برگردونم چون كه با بكاب برگشته نميشن.
وقتی ریستور میکنی اون بکاپ نرم افزارهای اورجینال یا free و Contacts , notes و امثال اینارو برمیگردونه و برنامه های کرک شده ، بازی ها ، و تمام فایل هات پاک شده .

• Like
Reactions: Noirique and Farh@d
دوستان من چطور ميتونم بعد از ريستور تمام اهنگ ها و ويديو هام رو برگردونم چون كه با بكاب برگشته نميشن.

تنها زماني ميتوني فيلم ها و عكس ها و اهنگاتو برگردوني كه توي سورس ايتيونز محلشون رو قرار بدي و مستقيما سينك كني كه هميشه اهنگاو عكسا و كليپاتو از اونجا روي گوشي لود كنه ;)

• Like
Reactions: hosein me
هیچ مشکلی نه تو سایت فارسی نه تو هیچ سایت ئیگه ای نداری !!!:d
فارسی ساز هم اصلا لازم نیست
یه سوال از خودت حسین ! :دی این پست من رو از کجا آوردی ؟! :دی این پست ماله قبل از اینه که من بخوام iPhone بگیرم ! :دی

post_old.gif
26-04-2010, 11:44 PM

• Like
Reactions: koorosh sh
سلام دوستان من می خوام ایپاد تاچ ۴ بگیریم می خواستم بپرسم بهترین مکان برای تهیه کجاست ؟و یکم اگه میشه درباره جیلبریک کردنش توضیح بدید و بگید که ایا خودم میتونم ای کارو انجام بدم و ایا ریسک داره ؟ ممنون

سلام دوستان من می خوام ایپاد تاچ ۴ بگیریم می خواستم بپرسم بهترین مکان برای تهیه کجاست ؟و یکم اگه میشه درباره جیلبریک کردنش توضیح بدید و بگید که ایا خودم میتونم ای کارو انجام بدم و ایا ریسک داره ؟ ممنون

اگر تهراني برو پاساژ پايتخت
درباره ي جيلبريك كردنش چه توضيحي ميخواي؟
قابليت كپي خور كردن ايپاد هست جيلبريك

خودت ميتوني انجام بدي. هيچ ريسكي هم نداره

اگه تهرانی هم میتونی بری علاءالدین هم میتونی بری پایتخت .
=====
اگه تاحالا جیلریک نکردی بهتره بدی جیلبریک کنند و تو ببینی چجوری هست تا خطرش بیاد پایین (در حالی که خیلی خطر نداره)
با جیلبریک کردن میتونی برنامه و بازی های کپی رو نصب و استفاده کنی ،
در کل جیلبریک کردن کار آسونی هست اما از قدیم میگند :
معما حل شود ، آسان شود

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or