Ezio96
کاربر سایت
آخه میترسم مث iosـای قبل تا جیلبریکش بیاد ios 10 ریلیز بشه بعد دیگه نشه ریستور کرد.
نگرانی شما موجه هست
تنها کار اینه شما آپدیت کنی به 9.3.3 و تا اومدن جیلبریک صبر کنی!
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخه میترسم مث iosـای قبل تا جیلبریکش بیاد ios 10 ریلیز بشه بعد دیگه نشه ریستور کرد.
اینم لینکپس از مدت ها انتظار، جیلبریک iOS 9.2-9.3.3 منتشر شد
توسط تیم پانگو
خوبیش اینه که به PC نیازی نداره و تمام مراحل جیلبریک دوباره با گوشی انجام میشه!اضافه کنم در خبر ها خوندم که این جیلبریک هنوز از نوع پایدار نیست، پس دوستان دقت لازم رو داشته باشن
بله حرفتون كاملا درسته.مثه اینکه تو پروسه این جیلبریک باید Apple IDـون رو به برنامه بدین، خلاصه حواستون باشه.
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزیز با ایمیل ریست پس کن.سلام دوستان من زمانیکه به ios 9.0.2 اپدیت کردم ایفون رو بعد از اپدیت رمز ایکلودم پرید و باید دوباره میزدم اما من رمز رو یادم نیست ریست پسوردم نمیتونم بکنم چون تنها چیزی که یادمه فقط تاریخ تولدمه دیگه اون سوال ها رو هر چی میزنم میگه اشتباهه از اون موقع هم ترسیدم که گوشی رو اپدیت کنم ممکنه ایفونم لاک بشه پولم که ندارم برم 500 هزار تومن بدم برایه ریست پسورد گوشیم نمیشه با پشتیانی اپل صحبت کرد یه کاریش کرد؟؟؟
داداش گلم دیوونه نیستم که در این حد حالیمه پسوند ایمیل من icloud هست که من اصلا رمزش رو یادم نمیاد که بخوام برم داخل ایمیلمدوست عزیز با ایمیل ریست پس کن.
تا جایی که یادمه میپرسید موقع ریست که با سوالات میخواید یا با ایمیل!
سلام دوستان من زمانیکه به ios 9.0.2 اپدیت کردم ایفون رو بعد از اپدیت رمز ایکلودم پرید و باید دوباره میزدم اما من رمز رو یادم نیست ریست پسوردم نمیتونم بکنم چون تنها چیزی که یادمه فقط تاریخ تولدمه دیگه اون سوال ها رو هر چی میزنم میگه اشتباهه از اون موقع هم ترسیدم که گوشی رو اپدیت کنم ممکنه ایفونم لاک بشه پولم که ندارم برم 500 هزار تومن بدم برایه ریست پسورد گوشیم نمیشه با پشتیانی اپل صحبت کرد یه کاریش کرد؟؟؟
اگه سرحاله چرا که نه ؟ اپدیت هم میشه ولی به کدوم ورژن رو نمیدونمیه آیفون خیلی قدیمی دارم iPhone 3GS ه
سیستم ios 3 ه - از قدیم مونده و داره خاک میخوره
میخواستم بدونم ارزش داره راهش بندازم؟ سیستم عاملش upgrad میشه؟ به چه نسخه ای؟
در کل بنظرتون ارزش داره یا نه؟