AM!R HOS3!N
کاربر سایت
پس یک دور ایتونز و سرویس های مربوط بهش رو حذف کن ریستارت کن و دوباره نصب کن ببین نتیجه میده.گوشی و itunes هردو اخرین ورژن هستن، اپدیت شده.
پس یک دور ایتونز و سرویس های مربوط بهش رو حذف کن ریستارت کن و دوباره نصب کن ببین نتیجه میده.گوشی و itunes هردو اخرین ورژن هستن، اپدیت شده.
بعد از انجام دادن همه اینها و به نتیجه نرسیدن موضوع رو مطرح کردمپس یک دور ایتونز و سرویس های مربوط بهش رو حذف کن ریستارت کن و دوباره نصب کن ببین نتیجه میده.
اخرین راهی که به ذهنم میرسه و اگه انجامش ندادی یه نگا به اینجا بندازبعد از انجام دادن همه اینها و به نتیجه نرسیدن موضوع رو مطرح کردم. همه این راه ها رو رفتم. مشکل هنوز پابرجاست
بابت راهنمایی ممنون.اخرین راهی که به ذهنم میرسه و اگه انجامش ندادی یه نگا به اینجا بنداز
If iTunes doesn't recognize your iPhone, iPad, or iPod
اینطوری نمیشه نظر داد خببابت راهنمایی ممنون.
حتی بعد از 10.1 هم رویه تغییر نکرده. ریست ستینگ هم کردم ایتونز هم دوبار نصب کردم ولی بازم.... .
سلام.بنده یکی از محصولات apple برای بازی کردن میخوام
قابلیت تلفن و تماس و ...... برام مهم نیست - فقط گیم
چه محوصلی برام بهتره؟ قیمت چند در میاد؟
سلام.
2گزینه داری:
Ipad
Ipod touch
اگه از اندازه های خیلی بزرگ خوشت میاد که برو سراغ ایپد.
اگه یه چیزی میخوای که راحت همرات باشه و راحت تو جیب جاشه(glx:tearsofjoyایپاد تاچ رو انتخاب کن.
قیمت هم که با یه سرچ ساده در میاری.
ایپد از مدل های پایین 1تومن شروع میشه تا برو 2.5 اینا.
ایپاد تاچ هم اخرین مدلش 6 میشه که من دسته 2ش رو از 500اینا دیدم
نسل 4 که دیگه منسوخ شده و با توجه به اینکه برای بازی میخوای پیشنهادم همچنان هنوز نسل 6 هستش.تو جستجو هایی که تو گوگل کردم Ipod touch بهتر بود
Ipod touch نسل 5 و 4 چطوره؟ خوب و تمیزش چند گیر میاد؟
چون از 200 هزار به بالا دیدم
گیم پد Logitech PowerShell Gamepad برای آپید تاچ نسل 5 که دیجی کالا آورده
https://www.digikala.com/Product/DKP-67277/logitech-powershell-gamepad#!/tab-techspecs/
این ارزش خرید داره؟
اگر میتونی با برنامه ای مثل iTunes کنار بیای iPad بگیر در غیر اینصورت گلکسی تب ، ایپد انتخاب خوبیه ، فقط اگر میخوای با پاور پوینت کارکنی و کنفرانس بدی ایپد تبدیل لایتینگ به vga یا HDMI ش کمی گرون قیمت هست !سلام بر دوستان آیپد دار عزیز. من دانشجو هستم و برای کارای دانشجوییم قصد خرید یک تبلت رو دارم
بین iPad و Galaxy tab S3 خیلی موندم
کدوم تبلت رو بیشتر برای pdf خوانی و بالاخص عمل ترجمه فایل های pdf و کتابها و کار با پاورپوینت و مدیریت فایل این مواردی ک عرض کردم توضیه میکنید؟؟ بعد اینکه همه نوع فایل رو میشه ب راحتی با iPad دانلود کرد و توی آیپد ازش استفاده کرد؟
ممنون میشم منو ازین سردرگمی نجات بدید. با تشکر
اگر میتونی با برنامه ای مثل iTunes کنار بیای iPad بگیر در غیر اینصورت گلکسی تب ، ایپد انتخاب خوبیه ، فقط اگر میخوای با پاور پوینت کارکنی و کنفرانس بدی ایپد تبدیل لایتینگ به vga یا HDMI ش کمی گرون قیمت هست !