تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان من بعضی مواقع که با هات اسپات (از طریق اتصال usb به کامپیوتر) استفاده میکنم میام میبینم هات اسپات قطع شده و هرکاری میکنم دوباره وصل میشه
به نظرتون مشکل کجاس

سلام
من يه مشكلي كه با ايپدم داره اينكه همينجوري نتم را مصرف ميكنه! سيستم عاملم بروزه و icloud هم خاموش كردم! نرم افزار data usage كه نصب كردم ديدم كه هر دقيقه تقريبا ٥٠ كيلو بايت رسيو ميكنه! مشكل چي؟

سلام
من يه مشكلي كه با ايپدم داره اينكه همينجوري نتم را مصرف ميكنه! سيستم عاملم بروزه و icloud هم خاموش كردم! نرم افزار data usage كه نصب كردم ديدم كه هر دقيقه تقريبا ٥٠ كيلو بايت رسيو ميكنه! مشكل چي؟

رفیق این طبیعیه، چیز مهمی نیست !
هر دقیقه ۵۰ کیلوبایت که چیزی نیست
email fetching
push notifications
چک کردن ایمیل و برنامه ها برای چک کردن نوتیفیکیشن جدید اینترنت مصرف می‌کنن، اگه خیلی اذیت می‌کنه اینا رو خاموش کن.

Sent from my iPhone 6s Plus

سلام دوستان ی سوال داشتم
من تو ایفونم مثلا پیش فرض برنامه weather شهر رو به غیر از اون ادرسی ک موقع ساخت اپل ایدی زدم نوشته کرمانشاه!در صورتی ک شهر من کرمان هست!یا مثلا تو گالری وقتی عکس میگیرم لوکیشن رو میزنه کرمانشاه باز!
چرا کلیک کرده رو کرمانشاه اصلا؟
چجوری باید بزارمش رو کرمان؟

دوستان مشكل من تاچ ايفونم هست اينكه هر چيزي مي خوام كليك يا انتخاب كنم بايد يه خرده پايين ترشو بزنم، ميخواستم بدونم تنظيمات براي تاچ داره؟

دوستان کسی بعد از این آپدیت اخیر Mac و iOS9.3 با AirDrop مشکل پیدا نکرده ؟
من هرکاری می‌کنم نمی‌تونم به/از مکبوکم به/از آیفون یا آیپد فایل بفرستم .
از آیفون به آیپد و بلعکس مشکلی نداره فقط مکبوکم هیچی نمیفرسته یعنی اصلا دیوایس هام رو پیدا نمیکنه !

سلام کسی می تونه بگه چجوری میشه این برنامه های پولی رو از اپ استور خرید؟ یعنی مراحل بعد از خرید گیفت کارد.منظورم اینه که مالیتای چیزی داره؟tale of two brothers شده دو دلار

سلام کسی می تونه بگه چجوری میشه این برنامه های پولی رو از اپ استور خرید؟ یعنی مراحل بعد از خرید گیفت کارد.منظورم اینه که مالیتای چیزی داره؟tale of two brothers شده دو دلار
گيفت كارت رو رديم ميكنين و استفاده ميكنين ماليات هم بسته به كشور و ايالات ثبت شده در اپل آيدى متفاوته بين ٠ تا ٦٪‏

• Like
Reactions: wormbook
نمیشه کشور ثبت شده رو تغییر داد؟ ادرس معتبر بدون مالیات از کجا میشه گیر اورد؟
گیفت کارت هایی که سایت های ایرانی میفروشن فقط برای آمریکاست، کشور رو تغییر بدید استور هم عوض میشه و بعد باید بگردید دنبال گیفت اون کشور!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: wormbook
سلام دوستان من يه مشكلي پيدا كردم الان هرچي ميخوام از اپ استور دانلود كنم نميشه تا چند روز پيش همه چيز خوب بود راحت دانلود ميكرد ios 9.2 هست و اينترنت رو از سيمكارت استفاده ميكنم

Attachments

• image.png
    image.png
    322.5 KB · مشاهده: 18
  • Like
Reactions: bazicon
سلام دوستان من يه مشكلي پيدا كردم الان هرچي ميخوام از اپ استور دانلود كنم نميشه تا چند روز پيش همه چيز خوب بود راحت دانلود ميكرد ios 9.2 هست و اينترنت رو از سيمكارت استفاده ميكنم
واسه منم بعضی اوقات اینطوری میشه چیز پی N استفاده کن درست میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or