Fenris Wolf
کاربر سایت
نه....ولی بره من از خود تانگبو دیگه نمیتونم چیزی نصب کنم نمیدونم دردش چیه...سلام
كسايى كه از تونگبو استفاده ميكنن تازگيا مشكلى واسشون پيش نيومده ؟ واسه من توى هيچ اپليكيشن و بازى اى كه از طريق تونگبو ريختم نميره![]()
سلام
من وقتی میخوام تو سیدیا یه توییک نصب کنم توی دانلود این نوشته میاد نصب نمیشه مشکل از چی میتونه باشه hash sum mismatch size mismatch
يه ايفون ٤ ماله يكي از بچه ها هست ورژن iOS فكر كنم 4.1.3 بود حالا ميخواد ببره 7.0.2 همش error 3194 ميده iTunes هم اپديت هست قند شكن هم داريم بايد چكار كنيم؟
- - -ویرایش - - -
سلام اقایون خسته نباشید من به یه مشکل برخوردم میخواستم ببینم میتونید کمکم منید یا نه
من یه ایفون 5s دو روز پیش گرفتم بعد برنامه داشتم باهاش دانلود میکردم هیو خاموش شد هر چی کلید home & power رو زدم هیچی اخر سر گفتم ریستارتش کنم
که home & power باهم فشار دادم که ریستارتش کنم
بگم که 100% شارز بود
بعد هیچی روشن کردیم میومد بالا ولی تو اون دایره لود گیر میکرد وهی خودشو ریستارت میکرد
الان من به ایتیونز وصل کردم که گوشضی رو شناخت از این لحاظ خیالم راحت شد
الان گذاشتم ریستور ایفون کاره درستی کردم ؟ اگر راه دیگه ای به ذهنتوت میرسه بگید ممنون میشم
دوست عزیز ایپدت مدلش چیه؟سلام دوستان
من از وقتي ايپدم رو به ٧ اپديت كردم وقتي دكمه خاموش رو ميزنم بعد از يه مدت صفحه سفيد كمرنگي ظاهر ميشه و همه ي شارژ باتري رو ميبره
كسي مشكل رو ميدونه؟
دقیقاً...منم کار خاصی نکردم یهو همون داستان 25pp درست شده،نمیدونم چرا!سلام
كسايى كه از تونگبو استفاده ميكنن تازگيا مشكلى واسشون پيش نيومده ؟ واسه من توى هيچ اپليكيشن و بازى اى كه از طريق تونگبو ريختم نميره![]()