pvt.miller
کاربر سایت
والا روشن کردم چیلترو بازم ارور میده ، نمیدونم دیگه ، کشت مارو
سايته هم برو همشو نوشته اگه هم ميگه بايد عضو بشي تا نشون بده عضو شو در كل سايت خوبيه براي iDevice
Sent from iPad using Tapatalk
والا روشن کردم چیلترو بازم ارور میده ، نمیدونم دیگه ، کشت مارو
چیز پی ان.....ایشون کاری نکردن دوباره اپل ایرانو تحریم کرد...کلا بگیر نگیر داره!
به همه tongbu رو پیشنهاد میدم!
ارور 1009 که هر از چند گاهی میاد دهان ما رو مورد عنایت قرار میده و میرهآره منم تو TWD2 بودم یهویی ارور 1009 میداد!
بدبختیه ما داریم ؟رفتم تبلت سامسونگ خریدم سامسونگ ایرانو تحریم کرد
آیفون گرفتم اپل ایرانو تحریم کرد
برم دوباره ویتا بگیرم سونی هم تحریممون کنه
--
دوستان من تانگبو دارم منتها بازیاش کمه تو اون سایت کذایی هم پرسیدم میگفتن 25PP هم خوبه
این اپ25 PP برای گوشی مشکلاتیو مثل اینکه بوجود میاره درسته ؟
راه دیگه ای هم هست بدون نصب 25 رو گوشی از کامپیوتر بازیا رو روش بریزیم؟( بدون JB )
با کامپیوتر آپدیت کن چیزی نمیشه !
آقا من یه MP3 Player خوب و باکیفیت میخوام اما ارزون باشه ها
چی بخرم؟ میتونم Ipod بخرم ؟! چه مدلی و چه قیمتی ؟
منم دنبال اینم....قیمت خوبشو نمیتونم پیدا کنم!بچه ها چه گیم پد هایی رو برای iPHONE 5 پیشنهاد میدید ؟
MOGA ACE POWER CONTROLLER رو از کجا میشه گیر آورد ؟
اينا هم ديگه شورشو در اوردن اپل خود درگيري مزمن داره يه روز تحريميم يه روز نيستيمدوستان دوباره اپل تحریم کرد. 1009 میده
فک نمیکنم از اپل باشه ! یحتمل باز دست کاری پورت های داخلی اینترنت ئه ! هر یکی دو روز یکبار میاد و بعد میره !اينا هم ديگه شورشو در اوردن اپل خود درگيري مزمن داره يه روز تحريميم يه روز نيستيم
فک نمیکنم از اپل باشه ! یحتمل باز دست کاری پورت های داخلی اینترنت ئه ! هر یکی دو روز یکبار میاد و بعد میره !
جیلبریک ؟تایید میشه . برا من بعضی وقتها سیری بدون جی پی ان کار نمیکنه
---
برا چی بعضی وقتها از سیری استفاده میکنم گوشی ری استارت میشه ؟ آیفون 5 ـم ! آیو او اس 7.0.4