تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آره منم تو TWD2 بودم یهویی ارور 1009 میداد :| !
بدبختیه ما داریم ؟ :| رفتم تبلت سامسونگ خریدم سامسونگ ایرانو تحریم کرد :|
آیفون گرفتم اپل ایرانو تحریم کرد :|
برم دوباره ویتا بگیرم سونی هم تحریممون کنه :|
--
دوستان من تانگبو دارم منتها بازیاش کمه تو اون سایت کذایی هم پرسیدم میگفتن 25PP هم خوبه
این اپ25 PP برای گوشی مشکلاتیو مثل اینکه بوجود میاره درسته ؟
راه دیگه ای هم هست بدون نصب 25 رو گوشی از کامپیوتر بازیا رو روش بریزیم؟( بدون JB )

دوستان من الان ميخوام Asphalt 8 اپديت كنم و ميخوام با كامپيوتر اپديت كنم چون با خود گوشي چون حجمش خيلي زياده نميشه و ميخوام كه سيوش هم پاك نشه بايد چيكار كنم كه سيوش پاك نشه؟

Sent from iPad using Tapatalk

آره منم تو TWD2 بودم یهویی ارور 1009 میداد :| !
بدبختیه ما داریم ؟ :| رفتم تبلت سامسونگ خریدم سامسونگ ایرانو تحریم کرد :|
آیفون گرفتم اپل ایرانو تحریم کرد :|
برم دوباره ویتا بگیرم سونی هم تحریممون کنه :|
--
دوستان من تانگبو دارم منتها بازیاش کمه تو اون سایت کذایی هم پرسیدم میگفتن 25PP هم خوبه
این اپ25 PP برای گوشی مشکلاتیو مثل اینکه بوجود میاره درسته ؟
راه دیگه ای هم هست بدون نصب 25 رو گوشی از کامپیوتر بازیا رو روش بریزیم؟( بدون JB )
ارور 1009 که هر از چند گاهی میاد دهان ما رو مورد عنایت قرار میده و میره :دی
25pp تنها مشکلش اینه خیلی کرش میکنه نرم افزار ها و هی باید وصل کنی به پی سی جنیون کنی ! برای خود من هر اپ ی که مثلا 1 هفته باز نمیکردم دیگه کرش میکرد !
ولی خو تا وقتی جیلبریک هست چه اصراری به این مسخره بازی ها ست ؟ جیلبریک کن خیال خودت و راحت کن . راحت میتونی in app purchase ها رو هم مجانی انجام بدی :دی

دوستان من الان ميخوام Asphalt 8 اپديت كنم و ميخوام با كامپيوتر اپديت كنم چون با خود گوشي چون حجمش خيلي زياده نميشه و ميخوام كه سيوش هم پاك نشه بايد چيكار كنم كه سيوش پاك نشه؟Sent from iPad using Tapatalk
با کامپیوتر آپدیت کن چیزی نمیشه !

آقا من یه MP3 Player خوب و باکیفیت میخوام اما ارزون باشه ها
چی بخرم؟ میتونم Ipod بخرم ؟! چه مدلی و چه قیمتی ؟

اينكه محصولات ايپاد اپل از كيفيت بي نظيري برخوردارن شكي نيست و اگر قيمت برات مهم نيست بهترينش ايپاد هست (البته مدلاشو بايد بررسي كني ببيني با توجه به پول وسايز و نياز. و... كدوم مدلش به دردت ميخوره) ولي اگر قيمت برات مهمه و محدود هستي رو mp3 هاي سوني هم فكر كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

فک نمیکنم از اپل باشه ! یحتمل باز دست کاری پورت های داخلی اینترنت ئه ! هر یکی دو روز یکبار میاد و بعد میره !

تایید میشه . برا من بعضی وقتها سیری بدون جی پی ان کار نمیکنه :|
---
برا چی بعضی وقتها از سیری استفاده میکنم گوشی ری استارت میشه ؟ آیفون 5 ـم ! آیو او اس 7.0.4

تایید میشه . برا من بعضی وقتها سیری بدون جی پی ان کار نمیکنه :|
---
برا چی بعضی وقتها از سیری استفاده میکنم گوشی ری استارت میشه ؟ آیفون 5 ـم ! آیو او اس 7.0.4
جیلبریک ؟
7.0.4 بعضی جا ها باگ های ضایعی داره ! تو میوزیک 3 4 تا اهنگ و بخوای پاک کنی خود میوزیک ویدئو کرش میکنه ! 7.1 بیاد حل میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or