تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آخرین مورد سوالمم اینه که ظاهرا با app های 25pp و تانگبو میشه بازیای پولیو رو غیر حیلبریک اجرا کرد... باعث بن شدن نمیشه ؟ اگه بن بشیم میتونیمیه اکانت دیگه بسازیم ؟ باید ریست فکتوری بشه تا یه اکانت جدید بشه ساخت دیگه ؟

آخرین مورد سوالمم اینه که ظاهرا با app های 25pp و تانگبو میشه بازیای پولیو رو غیر حیلبریک اجرا کرد... باعث بن شدن نمیشه ؟ اگه بن بشیم میتونیمیه اکانت دیگه بسازیم ؟ باید ریست فکتوری بشه تا یه اکانت جدید بشه ساخت دیگه ؟

نه دوست عزيز
من جايي نخوندم و نديدم كه باعث بن شدن بشه منم خيلي وقته دارم استفاده ميكنم و هيچ اتفاقي نيوفتاده
اگر هم بن بشي نيازي به ريست فكتوري نيست خيلي راحت ميتوني يه اكانت ديگه بسازي

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیشب تا 12.30 گذاشتم آیتونز آسفالت 8 رو دانلود کرد بعد نوشته بود processing ... من هرچی صبر کردم ( 30 دقیقه ) تموم نشد عجله داشتم چیز شکنو خاموش کردمو پی سی رو هم خاموش کردم . حالا الان دیدم آسفالت اصلا نیست... کلا پاک شده و باید از اول بگیرمش ؟ اون processing برای آُفالت 800 مگابایتی چقدر باید طول بکشه ؟

دیشب تا 12.30 گذاشتم آیتونز آسفالت 8 رو دانلود کرد بعد نوشته بود processing ... من هرچی صبر کردم ( 30 دقیقه ) تموم نشد عجله داشتم چیز شکنو خاموش کردمو پی سی رو هم خاموش کردم . حالا الان دیدم آسفالت اصلا نیست... کلا پاک شده و باید از اول بگیرمش ؟ اون processing برای آُفالت 800 مگابایتی چقدر باید طول بکشه ؟

با خود گوشی دانلود کنی که خیلی بهتره ! شب قبل خواب میذاری رو دانلود صب که پا میشی میبینی دانلود شده :)

اسفالت حدودا 15 دقیقه ای رو ایفون 4s من نصب میشه!
gta sa حدودا 25 دقیقه طول کشید!اصلا بره چی از تانگبو استفاده نمیکنی؟

می خواستم بدونم چه جوری می شه یک اپیکیشن رو از آیدیوایسی به آیدیوایس دیگر انتقال داد

بستگي داره ايديوايس ها جيلبرك باشن يا نه
بعدش دوباره بستگي داره به اينكه اون اپليكش كرك باشه يا نه ؟
و در اخر اگر برنامه كرك نيست بستگي داره برنامه رو با اپل ايدي خودتون گرفته باشين يا بيرون براتون ريخته
در كل با برنامه هاي مثل itools و ifunbox
ميشه از برنامه بك اپ گرفت بعد ريخت رو يه ديوايس ديگه

بستگي داره ايديوايس ها جيلبرك باشن يا نه
بعدش دوباره بستگي داره به اينكه اون اپليكش كرك باشه يا نه ؟
و در اخر اگر برنامه كرك نيست بستگي داره برنامه رو با اپل ايدي خودتون گرفته باشين يا بيرون براتون ريخته
در كل با برنامه هاي مثل itools و ifunbox
ميشه از برنامه بك اپ گرفت بعد ريخت رو يه ديوايس ديگه

با itools این کارو کردم ولی برنامه ها کرش می شن راستی در مورد جیلبرک باید بگم یکی شون جیلبرک شدن اون یکی نیست من می خوام از اونی کی جیل نیست به اونی که جیل هست بریزم راه دیگه ای نیست

- - -ویرایش - - -

بچه ها برای ریختن فایل از کامپیوتر توiphone 4s باید چه کار کرد؟
باید از برنامه ی itools استفاده کنید راستی یادتون باشه برای استفاده از این برنامه حتما itunes رو کامپیوتر تون داشته باشید

با itools این کارو کردم ولی برنامه ها کرش می شن راستی در مورد جیلبرک باید بگم یکی شون جیلبرک شدن اون یکی نیست من می خوام از اونی کی جیل نیست به اونی که جیل هست بریزم راه دیگه ای نیست

- - -ویرایش - - -

باید از برنامه ی itools استفاده کنید راستی یادتون باشه برای استفاده از این برنامه حتما itunes رو کامپیوتر تون داشته باشید

دليلش اين است كه برنامه ها كرك نشدن برنامه اورجينال هستن كه اگر با اپل ايدي خودتون گرفته باشين ميشه انتقال داد اگر با اپل ايدي شخص ديگري ريخته شده نميشه كاريش كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or