AM!R HOS3!N
کاربر سایت
کسی با برنامه ی OpenV** کار میکنه ؟! من یه یک هفته ای هست که نمیتونم وصل بشم ! جالبه با همون اکانت رو PC راحت وصل میشم !
از anyconnect استفاده کن.
کسی با برنامه ی OpenV** کار میکنه ؟! من یه یک هفته ای هست که نمیتونم وصل بشم ! جالبه با همون اکانت رو PC راحت وصل میشم !
^از كجا بايد اكانتش رو خريد؟
فارسی که نه ولی عربی داره که گچ پژ رو هم داره.سلام . Iphone 5 رو ios7 کیبورد فارسی نداره ؟ ( بیشترم برای اس ام میخوام تا مرورگر و ... )
شما مطمعنين راه حل داره ؟
اخه من تا جايي يادمه دليوري فقط رو چيپست a4 كار ميكرد
يعني از 4اس به بعد اصلا راه حل نداشت
برنامه محبوب iPhone Delivery برای iOs 6 منتشر شد ! | پرتال نسل جدید موبایل ها
البته اين خبرش قديميه اگر ديگه جديدا ريليز شده باشه
اگر ريليز شده ممنون ميشم لينك منبع يا اموزشش ... بزاريد
Sent from my iPhone using Tapatalk
عربی هست،و کارت رو کامل راه میندازه ولی اگه خیلی دنبال فارسی هستی میتونی از این روش اضافه کنی،سلام . Iphone 5 رو ios7 کیبورد فارسی نداره ؟ ( بیشترم برای اس ام میخوام تا مرورگر و ... )
خب پس با این حساب باید قید دلیوری رو زد درسته؟
دوستان یه عکس دیدم تو اف بی طر آیکون های گوشیشو کاستومایز کرده بود اسم app ـش رو هم گفت من یادم نیست یکی زحمت بکشه بگه لطفا![]()
بعد یه چیزی ... مثلا تو استور Temple Run2 پنجاه مگ بود.تو آیتونز گوشیمو که به پی سی وصل کردم زده بود 100 مگ جریان چیه؟ یا مثلا بازیه FightBack هم 200 مگا بود تو آیتونز 400 تا شده بود...
دوستان یه عکس دیدم تو اف بی طر آیکون های گوشیشو کاستومایز کرده بود اسم app ـش رو هم گفت من یادم نیست یکی زحمت بکشه بگه لطفا![]()
بعد یه چیزی ... مثلا تو استور Temple Run2 پنجاه مگ بود.تو آیتونز گوشیمو که به پی سی وصل کردم زده بود 100 مگ جریان چیه؟ یا مثلا بازیه FightBack هم 200 مگا بود تو آیتونز 400 تا شده بود...