تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان نظرتون در مورد ios7 چیه ؟ من رو iphone5 و iphone4 نصب کردم .رو iphone5 که تمام امکاناتش فعال و قابل دسترس هست . خیلی روون و عالی کارمیکنه . امکانات بسیار جدیدی هم بهش اصافه شده . مثل رابط کاربری بسیار زیبا و جدید . dynamic wallpaper . به روز شدن نرم افزار دوربین و تغییر در رابط کاربریش . airdrop و notification سنتر و مولتی تسکینگ جدید . من که به شدت خوشم اومده .
رو iphone4 یه سری مشکلاتی داره. کمی کند هست و انیمشن ها روون نیست ولی سرعت اجرای نرم افزار و بازی خیلی بهتر و خوب شده . ولی یه سری امکانات مثل airdrop و itune radio نداره . درضمن dynamic wallpaper هم فعلا ساپورت نمیکنه .
سلام ممنون بابت ریویو
لطفا یه مقایسه ای بین 4 زمانی که 6 بود با زمانی که روی 7 اومدین از نظر مصرف باتری بکنید که مصرف باتری رو 6.1.3 به شدت بالاست برای من.

سلام ممنون بابت ریویو
لطفا یه مقایسه ای بین 4 زمانی که 6 بود با زمانی که روی 7 اومدین از نظر مصرف باتری بکنید که مصرف باتری رو 6.1.3 به شدت بالاست برای من.
مشکل باطری اصلا نداره . خیلی خوب شارژ نگه میداره . ولی توصیه میکنم اون دوستانی که از 6.1.2 میخوان برن رو 7 و جیلبرک براشون مهم هست فعلا صبر کنن تا نسخه نهایی بیاد. تا باگ هاش رو خوب کنن .
. یکی از باگ هاش اینه که بعضی مواقع که sms میاد گوشی restart میشه . و گاهی اوقات از تو بازی و نرم افزار میپره بیرون.
اون دوستانی هم که iphone 4 دارن فعلان نصب نکنن . کندی و سرعت پایین انیمیشن هاش باعث عصبی شدن ادم میشه . تا نسخه نهایی صبر کنید .

مشکل باطری اصلا نداره . خیلی خوب شارژ نگه میداره . ولی توصیه میکنم اون دوستانی که از 6.1.2 میخوان برن رو 7 و جیلبرک براشون مهم هست فعلا صبر کنن تا نسخه نهایی بیاد. تا باگ هاش رو خوب کنن .
. یکی از باگ هاش اینه که بعضی مواقع که sms میاد گوشی restart میشه . و گاهی اوقات از تو بازی و نرم افزار میپره بیرون.
اون دوستانی هم که iphone 4 دارن فعلان نصب نکنن . کندی و سرعت پایین انیمیشن هاش باعث عصبی شدن ادم میشه . تا نسخه نهایی صبر کنید .

سلام مثشه بگيد از كجا دانلود كرديد؟ خيلي دوست دارم خودم امتحانش كنم تا توي ويديو ببينم :|

- - -ویرایش - - -

دوستان چجوري ميشه از iMessege استفاده كرد؟ من راه اندازيش كردم ولي نميدونم چجوري كار كنم باهاش :(

سلام مثشه بگيد از كجا دانلود كرديد؟ خيلي دوست دارم خودم امتحانش كنم تا توي ويديو ببينم :|
نسخه مربوط به iphone خودت رو از اینجا دانلود کن
اگه اکانت dev نداری باید از این طریق نصب کنی
اول از گوشی یه backup بگیر
گوشی خودت رو به اخرین نسخه رسمی که 6.1.4 هست ریسوتر کن. بعد از انجام عملیات ریستور تو itunes گذینه new ipnone رو انتخاب کن و backupهای قبلیت رو ریستور نکن
بعد دوبارو تو itunes گذینه check for update رو انتخاب کن قبلش کلید shift رو داشته باش و بعد روی check for update کلیک کن از پنجره باز شده ios7 که دانلود کردی رو انتخاب کن و گوشیت update میشه .
ios7 beta 2 هم اومده که میتونی از تو خود گوشی به راحتی update کنی

سلام دوستان من رو ایفون 5 از اپلیکیشن docs to go و smart office2 برای اجرای فایلهای office استفاده میکنم میخواستم بدونم چجوری میتونم فونتهای فارسی بهشون اضافه کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

نسخه مربوط به iphone خودت رو از اینجا دانلود کن
اگه اکانت dev نداری باید از این طریق نصب کنی
اول از گوشی یه backup بگیر
گوشی خودت رو به اخرین نسخه رسمی که 6.1.4 هست ریسوتر کن. بعد از انجام عملیات ریستور تو itunes گذینه new ipnone رو انتخاب کن و backupهای قبلیت رو ریستور نکن
بعد دوبارو تو itunes گذینه check for update رو انتخاب کن قبلش کلید shift رو داشته باش و بعد روی check for update کلیک کن از پنجره باز شده ios7 که دانلود کردی رو انتخاب کن و گوشیت update میشه .
ios7 beta 2 هم اومده که میتونی از تو خود گوشی به راحتی update کنی

اقا ممنون بابت راهنمايي ظاهرا دردسر زياد داره تا شهريور تحمل ميكنم :d

iOS 7 Beta پر از باگ هست ، مصرف باتری هم به شدت زیاد میکنه ! نسخه iPad هم همون نسخه iPhone ـه که کشیده شده و از صفحه بزرگتر iPad هیچ استفاده ای نکرده !
تمام قابلیت های اضافه شده هم بیشتر شبیه جک میمونه واسه کاربر های اندروید و آندروید سال هاست که همه اینا رو داره ... شاید واسه iOS user ها جدید باشه !
مشکل باطری اصلا نداره . خیلی خوب شارژ نگه میداره
دوست عزیز به جرات میتونم بگم شما اولین نفری هستی که تو نت دیدم و میگه باتریش خوبه ، من میتونم راحت کم شدن درصد رو بشمارم اگه یه سرچی کنی میبینی 99% ملت با باتری مشکل دارن !!!
برای بقیه دوستان هم که دسترسی ندارند میتونن به این تاپیک برن تا قسمتی از باگ ها و مشکلات این Beta رو ببینن !
باگ ها و ویژگی های جدید iOS 7 - صفحه 52
این نسخه بتا هست و احتمالا تمام مشکلات و باگ ها در نسخه ی نهایی از بین خواهد رفت ، ولی هم چنان قابلیت های iOS قرن ها با آندروید فاصله داره !

iOS 7 Beta پر از باگ هست ، مصرف باتری هم به شدت زیاد میکنه ! نسخه iPad هم همون نسخه iPhone ـه که کشیده شده و از صفحه بزرگتر iPad هیچ استفاده ای نکرده !
تمام قابلیت های اضافه شده هم بیشتر شبیه جک میمونه واسه کاربر های اندروید و آندروید سال هاست که همه اینا رو داره ... شاید واسه iOS user ها جدید باشه !

دوست عزیز به جرات میتونم بگم شما اولین نفری هستی که تو نت دیدم و میگه باتریش خوبه ، من میتونم راحت کم شدن درصد رو بشمارم اگه یه سرچی کنی میبینی 99% ملت با باتری مشکل دارن !!!
برای بقیه دوستان هم که دسترسی ندارند میتونن به این تاپیک برن تا قسمتی از باگ ها و مشکلات این Beta رو ببینن !
باگ ها و ویژگی های جدید iOS 7 - صفحه 52
این نسخه بتا هست و احتمالا تمام مشکلات و باگ ها در نسخه ی نهایی از بین خواهد رفت ، ولی هم چنان قابلیت های iOS قرن ها با آندروید فاصله داره !

منم تو پست اولم گفتم که باگ داره فعلا نصب نکنید . تنها قابلیتی که بهش اضافه شده که شبیه به اندروید هست dynamic wallpaper هست که اونم نسبت به اندروید فرق داره . که به سنسور های حرکتی دستکاه حساس هست و میشه هم به عنوان lock screen و home screen استفاده کرد والا واسه منی
که از اندروید تا حالا استفاده نکردم چیز جالبی هست .
اگه منظورت این مشکلات هست من فقط ۳ تاش رو تو این مدت دیدم

گیر کردن هنگام scroll
۲ هماهنگ نبودن status bar
۳ باز نشدن imessage گاهی اوقات
۴ کند شدن ios = فقط در iphone4
۵ باز نشدن لینک در سفری بعضی اوقات
۶ کند شدن تایپ کیبورد = بازم فقط تو Iphone4
۷ پایین بودن سرعت switch app
۷ گیر کردن بعضی برنامه ها هنگام اجرا
۸ مصرف بالای باتری
+ اون مشکلاتی که تو پست اولم گفتم
والا من خودم iphone5 دارم و دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی باطری ندارم . البته اصلا اهل بازی کردن با گوشی نیستم .شاید تو اجرای برنامه های سنگین مشکل باطری پیش بیاد. الان یه امتحانی میکنم :d

سلام به همگی
دوستان من یه سوال داشتم تازه هم عضو bazicenter شدم شاید خوب جایی برای سوالم نباشه
ولی لطف کنین راهنماییم کنید
من تازه یه iphone 4 کار کرده گرفتم
چون تو گوشی ا س م س & زیاد app بود از طریق setting گوشی ریستش کردم حالا هم دیگه بالا نمیاد هی میاد رو ارمه apple گیر میکنه
ورزن 4.2.1 هست
کککککککککککمممممممککککک کنیدpppppppppppppppppppllllllllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzz

سلام به همگی
دوستان من یه سوال داشتم تازه هم عضو bazicenter شدم شاید خوب جایی برای سوالم نباشه
ولی لطف کنین راهنماییم کنید
من تازه یه iphone 4 کار کرده گرفتم
چون تو گوشی ا س م س & زیاد app بود از طریق setting گوشی ریستش کردم حالا هم دیگه بالا نمیاد هی میاد رو ارمه apple گیر میکنه
ورزن 4.2.1 هست
کککککککککککمممممممککککک کنیدpppppppppppppppppppllllllllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzz

گوشیت جیلبرک بود نباید از طریق خود گوشی reset میکردی .کلید پاور و home رو ۱۰ الی ۱۵ ثانیه نگه دار اگه بالا نیومد باید ریستور کنی

گوشیت جیلبرک بود نباید از طریق خود گوشی reset میکردی .کلید پاور و home رو ۱۰ الی ۱۵ ثانیه نگه دار اگه بالا نیومد باید ریستور کنی

ممنون
اینکارو که گفتید انجام دادم بالا نمیاد
اگه برای ریستورم یه کمی راهنماییم کنید واقعا ممنون می شم لطفا

ممنون
اینکارو که گفتید انجام دادم بالا نمیاد
اگه برای ریستورم یه کمی راهنماییم کنید واقعا ممنون می شم لطفا
اگه ریستور کنی مجبوری به اخرین نسخه که 6.1.3 هست بری که اونم هنوز جیلبرکش نیومده .
ios مخصوص گوشی خودت رو از اینجا دانلود کن
Download iOS 6.1.3 Final For iPhone, iPad, iPod touch [Direct links] | Redmond Pie
بعد برنامه itunes بالا بیار بعد کلید shift رو داشته باش و روی Restore Iphone کلیک کن . از پنجره باز شده فایلی که دانلود کردی رو انتخاب کن و صبر کن تا عملیات ریستور انجام بشه .
درضمن مطمعن باش که گوشیت انلاک فکتوری هست اگه لاک باشه دیگه گوشیت انتن نمیده .
اگه خودت وارد نیستی پیشنهاد میکنم بده به کسی که تخصص داره برات انجام بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or