تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

ok
ممنون فکر کنم اگه مشکله خاصی پیش نیاد لینک ios شما لطف کردین راهنمایی کردین بتونم درستش کنم
خیلی ممنونم بابت راهنمایتون
فعلا برم گوشی ریستور کنم

سلام
من یه ipad 1 دارم که تا دیروز هیچ مشکلی نداشت اما امروز صبح که اومدم باهاش کار کنم دیدم که صفحش روشن نمیشه. خلاصه ریستورش کردم ولی صفحش سیاه مونده با یکسری خط های سفید. چه مشکلی داره؟

سلام دوستان
من تازه iphone 4 ريستور کردم به 6.1.3 امروز هر کاري کردم توش app&gameبريزم نشد ميشه راهنماييم کنيد از همتونم ممنونم
عزیز من بهت گفتم که اگه ریستور کنی به اخرین ورژن دیگه نمیتونی جیلبرک کنی و app و بازی به صورت مجانی روش نصب کنی .
ولی از طریق pp25 خیلی راحت میتونی نصب کنی دیگه نیاز به جیلبرک هم نیست تو گوگل درباره pp25 یه سرچ بزن اموزش باید باشه

من از آیفون اولی که اومد دیگه آیفون نداشتم،یه چند سالی از همه چی دور بودم.
وضعیت جیلبریک الان چجوریاس؟
این نرم افزار آیتونز 11 چرا اینجوریه؟ اصلا نمیتونم باهاش چیزی بریزم رو گوشی.

من از آیفون اولی که اومد دیگه آیفون نداشتم،یه چند سالی از همه چی دور بودم.
وضعیت جیلبریک الان چجوریاس؟
این نرم افزار آیتونز 11 چرا اینجوریه؟ اصلا نمیتونم باهاش چیزی بریزم رو گوشی.
تا 6.1.2 جیلبرک میشه . وضعیت هم بسیار خوبه .
itunes چشه مگه ؟ :d. راحت نصب میکنه مشکلی نی

سلام به lions gate
یه سوال دیگه هم داشتم چون کم وبیش تو جریانه کارای که با گوشیم کردم بودید
میخواستم بدونم میشه من گوشیمو به همون 4.2.1 برگردونم یا نه الانم که 6.1.3

یه سوال دیگه من خودم از 2 سال پیش یه سری App دارم که نصب نمیشه error میده یعنی حتما باید با همون pp25 دانلود ونصب کنم؟

خیییییییییییییییییییلییییییییییییییییییی ممننننننننننننننننننننونننننننننننننننننننننننم

سلام به lions gate
یه سوال دیگه هم داشتم چون کم وبیش تو جریانه کارای که با گوشیم کردم بودید
میخواستم بدونم میشه من گوشیمو به همون 4.2.1 برگردونم یا نه الانم که 6.1.3

یه سوال دیگه من خودم از 2 سال پیش یه سری App دارم که نصب نمیشه error میده یعنی حتما باید با همون pp25 دانلود ونصب کنم؟

خیییییییییییییییییییلییییییییییییییییییی ممننننننننننننننننننننونننننننننننننننننننننننم

شدن که میشه ولی باید shsh blobs گوشیت رو از قبل داشته باشی . که بعید میدونم داشته باشی :d .
اون برنامه هایی که از قبل داری واسه این نصب نمیشه که گوشیت باید حتما جیلبرک باشه . فعلا میتونی از pp25 استفاده کنی. اگه از جیلبرک فقط واسه نصب برنامه استفاده میکردی دیگه نیازی نیست حتما جیلبرک کنی
با pp25 برنامه هارو دانلود کن و نصب کن. بانک خیلی خوبی هم داره به روز هم هست . یک نکته باید بگم اینه که برنامه pp25 فقط برنامه هایی رو نصب میکنه که کرک شده خودش باشه .
از طریق این اموزش هم میتونی برنامه های pp25 رو با دانلود منیجر دانلود کنی که سرعتش خیلی بیشتره
آموزش دانلود برنامه های pp25 با دانلود منیجر Internet Download Manager

ممنون دوست عزیز
پس 100% راهی برای رفتن 4.2.1 نیست و از همین pp25 استفاده کنم
یه سوال دیگه نظرتون در مورد جیلبرک نا پایدار چیه؟؟
اگه shsh نداشته باشی هیچ راهی نداره که برگردی .
مشکلی نداره . فقط اگه گوشی رو خاموش کنی بالا نمیاد . باید وصلش کنی به کامپوتر و از اونجا بوتش کنی .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ایفون 4 دارم لاک میخوام جلبریک اش کنم 6.1.3 هر چقدر میکنم نمیشه ارورfaid to decrypt kernel میده مشکل از چی است لطفا راهنمای کنید

بچه ها جدیدا وقتی با Itune برای خودم بازی میریزم . یه سری چیز میز می یاد باهاش که اصلا معلوم نیست چی هستن . ولی وقتی آیفونمو خاموش روشن می کنم ، میره .
نمی دونیین مشکل چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or