تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام به همگی.
این حقیقت داره که با جیلبریک کردن آیپد (4) سرعتش کند میشه و باطریش سریع خالی میشه؟
نمیدونم والله ولی من که یه آیپد 4 از پایتخت گرفتم اکثر فروشنده ها میگفتن نصب پکیجِ اپلیکیشن از طرف فروشنده ای که ازش iDevice میخری اجباریه چون غیر از این سودی برای فروشنده نداره!!
با هزینه ی 90 تومن نزدیک 55 گیگ از بهترین Appـها رو ریختن واسم ولی یه چند تائی نیاز دارم که تو این مجموعه نیست،راهی غیر از جیلبریک وجود داره واسه ریختن برنامه؟؟
این برنامه رو دانلود کن بعدش نصبش کن بعد میتونی برنامه های پولی اپ استور رو رایگان نصبش کنی :
(مشکل حل شد!) ! نصب برنامه کرک بدون هیچ گونه ثبت یودید و مسائل دیگر | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد, دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی م

سلام به همگی.
این حقیقت داره که با جیلبریک کردن آیپد (4) سرعتش کند میشه و باطریش سریع خالی میشه؟
نمیدونم والله ولی من که یه آیپد 4 از پایتخت گرفتم اکثر فروشنده ها میگفتن نصب پکیجِ اپلیکیشن از طرف فروشنده ای که ازش iDevice میخری اجباریه چون غیر از این سودی برای فروشنده نداره!!
با هزینه ی 90 تومن نزدیک 55 گیگ از بهترین Appـها رو ریختن واسم ولی یه چند تائی نیاز دارم که تو این مجموعه نیست،راهی غیر از جیلبریک وجود داره واسه ریختن برنامه؟؟

ببین کلا جیلبریک کردن یه سری حسن داره یه سری هم بدی ! اگه هس و حال ور رفتن به دستگاه و توییک نصب کردن ُ از این کارا داری جیلبریک کن اگه نه که همون اورجینال بریز یا باز طریق برنامه ی 25pp برنامه بریز روی دستگاهت، این که سرعت کند میشه و باتری زود خالی میشه مال حالتیه که تو کلی برنامه ی هک شده بریزی رو دستگاه و دستگاه رو به فنا بدی من خودم به شخصه اینو تجربه نکردم که به خاطر جیلبریک کردن باتری دستگاهم زود خالی بشه ولی کند شده ...

ببین کلا جیلبریک کردن یه سری حسن داره یه سری هم بدی ! اگه هس و حال ور رفتن به دستگاه و توییک نصب کردن ُ از این کارا داری جیلبریک کن اگه نه که همون اورجینال بریز یا باز طریق برنامه ی 25pp برنامه بریز روی دستگاهت، این که سرعت کند میشه و باتری زود خالی میشه مال حالتیه که تو کلی برنامه ی هک شده بریزی رو دستگاه و دستگاه رو به فنا بدی من خودم به شخصه اینو تجربه نکردم که به خاطر جیلبریک کردن باتری دستگاهم زود خالی بشه ولی کند شده ...

فرمایشات این دوستمون کاملا درسته،
این توییک هایی که روی دستگاه نصب میشه واقعا کند میکنه گوشی یا دیوایس رو،
من بعد از ۳ سال که آیفون۴دارم و دراین سه سال جیلبریک بودم اینبار مجلور شدم برم۶.۱.۳و جیلبریکی هم نبود براش(الان نمیدونم هست یانه)ولی الان با ۲۵pp رویش برنامه نصب کرده اختلاف سرعت به نسبت زمانی که جیلبریک بودم بوضوح حس میشه که همیشه خودم منکر این قضیه بودم و تصپرم براین بود که نه اختلاف فاحشی ندارن،
گوشی زمانی که جیلبریک باشه+توییک زیاد انگار رمش همیشه مشغوله و یه باری روش سواره ولی الان از روونی ios کاملا لذت میبرم.
اون دوستمون که هزینه کردن اورجینال(بالاجبار ریختن)به نظر من همونجایی که رفتیم بگین براتون اون نرم افزارهای مورد نیازو اضافه کنن.یا اگر نداشتن یه فروشنده با انصاف پیدا کنین بریزن،اورجینال بودن از نظر بکاپ و آپدیت نرم افزار خیلی عالیه،
شما فرض کنین یه نرم افزار دارین ۱گیگ حجم داره حالا براش یه آپدیت اومده،اگه اورجینال نباشین باید دوباره یک گیگ دانلود کنین ولی بااورجینال بودن براحتی از داخل app store آپگرید میکنین،ولی خب چون شما گیفت کارت ندارین دغدغه نداشتم نرم افزاهای جدید هم همیشه باهاتون هست.
بخاطر غلطهای تایپی عذرمیخوام،کیبورد آیفون برای تایپ های طولانی و مخصوصا سریع حروفش(درحالت نصب کیبورد فارسی)بهم نزدیک و فشرده میشه و غلط های املایی ممکنه داشته باشه.

فرمایشات این دوستمون کاملا درسته،
این توییک هایی که روی دستگاه نصب میشه واقعا کند میکنه گوشی یا دیوایس رو،
من بعد از ۳ سال که آیفون۴دارم و دراین سه سال جیلبریک بودم اینبار مجلور شدم برم۶.۱.۳و جیلبریکی هم نبود براش(الان نمیدونم هست یانه)ولی الان با ۲۵pp رویش برنامه نصب کرده اختلاف سرعت به نسبت زمانی که جیلبریک بودم بوضوح حس میشه که همیشه خودم منکر این قضیه بودم و تصپرم براین بود که نه اختلاف فاحشی ندارن،
گوشی زمانی که جیلبریک باشه+توییک زیاد انگار رمش همیشه مشغوله و یه باری روش سواره ولی الان از روونی ios کاملا لذت میبرم.
اون دوستمون که هزینه کردن اورجینال(بالاجبار ریختن)به نظر من همونجایی که رفتیم بگین براتون اون نرم افزارهای مورد نیازو اضافه کنن.یا اگر نداشتن یه فروشنده با انصاف پیدا کنین بریزن،اورجینال بودن از نظر بکاپ و آپدیت نرم افزار خیلی عالیه،
شما فرض کنین یه نرم افزار دارین ۱گیگ حجم داره حالا براش یه آپدیت اومده،اگه اورجینال نباشین باید دوباره یک گیگ دانلود کنین ولی بااورجینال بودن براحتی از داخل app store آپگرید میکنین،ولی خب چون شما گیفت کارت ندارین دغدغه نداشتم نرم افزاهای جدید هم همیشه باهاتون هست.
بخاطر غلطهای تایپی عذرمیخوام،کیبورد آیفون برای تایپ های طولانی و مخصوصا سریع حروفش(درحالت نصب کیبورد فارسی)بهم نزدیک و فشرده میشه و غلط های املایی ممکنه داشته باشه.

اقا ما یه مدت ایفون ۵ ام جیلبریک بود ... سرعتش با الان ک جیلبریک نیست و ۶.۱.۴ رو گوشیمه هیییچ فرقی نداره
اتفاقا جیلبریک یه مزایای بلقوه ای داره

من ک جیل رو ترجیح میدم

...
درضمن .. من با نصب یه برنامه سیستمی رو ایفونم ک جیل بود متوجه شدم با وجود اوون همه توییک هیچ وقت رمم تو استفاده از ۳۰۰ مگ بالاتر نمیرفت ... ۷۰۰ تا الکی خالی بودً

حتی با وجود ۵۰ یا ۶۰ برنامه ی باز

اقا ما یه مدت ایفون ۵ ام جیلبریک بود ... سرعتش با الان ک جیلبریک نیست و ۶.۱.۴ رو گوشیمه هیییچ فرقی نداره
اتفاقا جیلبریک یه مزایای بلقوه ای داره

من ک جیل رو ترجیح میدم

...
درضمن .. من با نصب یه برنامه سیستمی رو ایفونم ک جیل بود متوجه شدم با وجود اوون همه توییک هیچ وقت رمم تو استفاده از ۳۰۰ مگ بالاتر نمیرفت ... ۷۰۰ تا الکی خالی بودً

حتی با وجود ۵۰ یا ۶۰ برنامه ی باز

باسلام،این مورد برای آیفون ۵ که رم بالایی داره محسوس نیست،اما برای آیفون ۴ که بیشتراز ۳ساله از عمرش میگذره نیاز به استفاده بهینه از رمش هست،
در حال حاضر من با باز بودن دیکشنری لانگمن+نرم افزار فلش کارت+اگه یه نرم افزار سنگین دیگه ای باز باشه کاملاً اثرات سنگینی توش محسوسه،اون نرم افزار شما احتمالاspring board بوده.
اگر روند سنگین شدن برنامه ها و نیاز به فضای رم بیشتر،خوده ارتقا i-os که نیاز به رم داره نبود که الان آیفون ۲g هم باید نرم افزارهای روز رو با جیلبریک اجرا میکرد،
مگر آیفون ۲جی چه چیزی کم داشت؟
۵سال پیش که آیفون ۲جی داشتم خیلی عالی بود،به مرور زمان که واسش تم اومد،یه دیکشنری فارسی بود که وقتی اجراش میکردم درست۱۰ثانیه بالا اومدنش طول میکشید،
برای منی که کارم اون موقع راه می افتاد نیاز نرم افزاری باعث شد تا گوشی رو عوض کنم،حالا شماوقتی ios ۷ اومد،یا ۲ سال دیگه اگر باز هم گفتید که جیلبریک تاثیری روی سرعت نداره من حرفم رو پس میگیرم(بالحن دوستانه بخوانید)

آخرین ویرایش:
حالا چرا میزنی ؟(با لحن دوستانه)

جدا از اون .... این یارو ios 7 و جیلش کی میاد ؟؟؟
یکی میگفت کنفرانس بعدی اپل

ًجیلش چقدر طول میکشه تا عرضه شه ؟

من مخلصتم داداش،

قراره که انشاللهios۷ درتاریخ 20 خرداد معرفی بشه،اینکه خودش کی بیاد ، احتمالا با آیفون بعدی میاد،بعد از اومدن آیفون بعدی اینکه چقدرطول میکشه جیلش بیاد اصلا مشخص نیست،یه وقت مثل ۴.۱ ممکنه خیلی طول بکشه یه وقت هم هست که ممکنه زودتر بیاد بستگی داره چقدر هکر ها زودتر به حفره هاش دسترسی پیداکنن،هرچند که الان هکرها تمرکزشون رو میخوان بزار روی ios۷ ،یه امیدهایی هست که شاید زوتر شاهد جیلش باشیم.

سلام
کسی جایی رو سراغ داره که گیم پد برای ایپد داشته باشن با قیمت مناسب؟ چه اینترنتی چه فروشگاه یه چیز کوچیک و جمع و جور
احتمال 100% پایتخت داره (دقیق سوال نکردم بگم کدوم مغازه ) -قیمتش هم تو اونجا کاملاً نامناسبــه!:d

دوستان باطری اصل آیفون هست تو ایران ؟؟؟؟ (4 اس)
اگه هست چقدر قیمتشه ؟؟؟
کجا گیر میتونم بیارم ؟؟
اینترنتی میشه خرید ؟؟؟

^^^

آخرین ویرایش:
دوستان باطری اصل آیفون هست تو ایران ؟؟؟؟ (4 اس)
اگه هست چقدر قیمتشه ؟؟؟
کجا گیر میتونم بیارم ؟؟
اینترنتی میشه خرید ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or