تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام.
يه چند دفعه سعي كردم Spire يا همون Siri ـه پورت شده رو Iphone4 رو نصب كنم ، همون اولاش گير ميكنه ، Downloading files to cache رو كه مينويسه ديگه جلو تر نميره . دستگاه هم 5.0.1 هستش آنتتر. البته بگم ديگه با اون برنامه رد اسنو جديده جيل نكردم همون اولين نسخه هستش

تو این مرحله و مرحله Set up Cache حداقل 3-4 ساعت میمونه ،عادی هست
اوه ، باطري به فنا ميره كه بزارم تو شارژ بعد بزنم پس ، بسيار ممنون.

ويرايش : زودتر تموم شد فك كنم 1 ساعته ، حالا نصب شده كجا ميره؟ چون تو تنظيمات هستش ولي خودش نيست .

آخرین ویرایش:
آقا من دیوایس یه بنده خدایی رو وصل کردم که pc، این itunes خودش شروع کرد به سینک کردن و پاک کردن برنامه های این بدبخت!!
حالا سوال اول اینه که هیچ جایی یه چیزی مثل log یا همچین چیزی سیو نمیشه که لااقل ببینم چه برنامه هایی رو دستگاه این بابا بوده که خودم دانلود کنم براش؟
دوم اینکه من یه نگاه کردم ولی پیدا نکردم کجا میتونم یه کاری کنم که itunes تا یه دستگاهی میبینه جوگیر نشه واسه سینک کردن؟:دی

هیچ چیزی مثل Log ـی که شما میگی نیست .
======
آیتونز همیشه سینک میکنه مگه اینکه سریع کنسل ـش کنی ، میتونید از برنامه هایی غیر از iTunes استفاده کنی مثل PCSuite که البته اونم خطرات و مشکلات خودشو داره

اين Spire رو آيفون 4 خيلي ستمه ، همون روزي كه نصبش كردم پاكش كردم ، نصف چيزا اجرا نميشد ، قرار نيست اين Siri به صورت اوريجينال بياد روش آيفون 4؟

نصف چيزا اجرا نميشد
میتونستید با روش هایی این مشکل رو حل کنید ، بنده که از روز اول این مشکل رو نداشتم ...
قرار نيست اين Siri به صورت اوريجينال بياد روش آيفون 4؟
هم اکنون خیر ...

آقا من دیوایس یه بنده خدایی رو وصل کردم که pc، این itunes خودش شروع کرد به سینک کردن و پاک کردن برنامه های این بدبخت!!
حالا سوال اول اینه که هیچ جایی یه چیزی مثل log یا همچین چیزی سیو نمیشه که لااقل ببینم چه برنامه هایی رو دستگاه این بابا بوده که خودم دانلود کنم براش؟
دوم اینکه من یه نگاه کردم ولی پیدا نکردم کجا میتونم یه کاری کنم که itunes تا یه دستگاهی میبینه جوگیر نشه واسه سینک کردن؟:دی

امروز من یه سوال از یکی از کارمندای فروش تو نمایندگی اپل تو پاساژ موبایل کردم که میشه از برنامه هایی که رو ایفون هست بکاپ گرفت گفت نه نمیشه اما مثل اینکه لیست برنامه ها تو ای کلود میمونه اگه بکاپ گرفته شده باشه توی ای کلود

امروز من یه سوال از یکی از کارمندای فروش تو نمایندگی اپل تو پاساژ موبایل کردم که میشه از برنامه هایی که رو ایفون هست بکاپ گرفت گفت نه نمیشه اما مثل اینکه لیست برنامه ها تو ای کلود میمونه اگه بکاپ گرفته شده باشه توی ای کلود

ميشه بك آپ گرفت.
با آيفانباكس روي برنامه راست كليك ميكني و save as ipa file رو ميزني و تمام.....

Sent from my iPod touch using Tapatalk

اون واسه وقتی هست که پاک نشده باشه Rhodes

Rhodes چی هست؟؟

yahoo_4.gif
نام کاربری دوستمون هست که بالای پست من پست داده ، منظورم این بود که پستی که دادم مخاطبم ایشون هستند
yahoo_4.gif

آهااانن :d
با خود Itunes نمیشه از بازی و برنامه ها بک آپ گرفت ؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or