تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام به دوستان.
من میخوام یک آیفون 4 بگیرم با حافظه 8gb از دوستان میخواستم بپرسم که حافظه 8 کم نیست و میشه به تعداد مناسب روش برنامه و بازی نصب کرد؟یا به نظر شما 8gb کمه؟(دوستان فقط از لحاظ برنامه و بازی چون من روی گوشیم زیاد آهنگ و عکس و ... نمیریزم).مرسی
راستش کمه یکم .

سلام به دوستان.
من میخوام یک آیفون 4 بگیرم با حافظه 8gb از دوستان میخواستم بپرسم که حافظه 8 کم نیست و میشه به تعداد مناسب روش برنامه و بازی نصب کرد؟یا به نظر شما 8gb کمه؟(دوستان فقط از لحاظ برنامه و بازی چون من روی گوشیم زیاد آهنگ و عکس و ... نمیریزم).مرسی

سلام
رفیق واقعا کم میاری
الان فیفا ۱.۱ گیگ هست.۴ تا بازی اینجوری بریزی پر می شه.حالا فیلم برداری و اهنگ هم هیچ.
من ۱۶ گیگ ۴ اس گرفتم الان ۹ گیگ پره کامل.
۸ اصلا به کار نمیاد

کم که هیچی به هیچی هم نمیرسه ...!!! من ایفون4 16 گیگ دارم شاید آهنگام به زور 1 گیگ بشه ولی برنامه و بازی زیاد دارم و مثل سگ پشیمونم که چرا 32 گیگ نگرفتم...!!!! ای کاش 64 گیگش هم می بود...!!!!

آیفون 4 16 دیگه تولید نمیشه اصلا...!!! همینجوری به خاطر این قیمتش کشید بالا ...!!! الانم به خاطر یک مشت دلار :d قیمتش نجومی شده...!!!:d
-------------
علی آقا من یه مشکلی دارم . من ایفون 4 16 گیگ دارم و 1 هفته ای میشه رفتم رو 5.0.1 و جیل هم کردم . یه نرم افزار Kill background نصبیدم تو مولتی تسکسنگ هنگ میکرد مجبور بودم خاموش کنم گوشی رو...!!! با بد بختی تونستم پاکش کنم ولی همچنان اثراتش گه گداری هست . چه کنم ؟

تنها کاری که من بدم میاد همین رستور کردنه ...!!!! صد رحمت به 7 خان رستم ...!!!! هرچی اررور تو زندگیم دیدم یه طرف ، ارورهای رستور کردن هم یه طرف...!!!!

بچه ها من یه iphone 4 sخریدم (2روزه)احساس میکنم باطریش مشکل داره اولا که وقتی به 10 درصد میرسه بعد از 1 ساعت که میزنمش تو شارژ 100% میشه
خیلی معمولی باهاش بازی میکنم فقط SMS زیاد میدم نور صفحه هم یه مقدار از 50% بیشتر میزارم که نهایتا 1 روز شارژ نگه میداره
میخواستم بدونم فقط واسه من اینطوریه یا همش اینجوریه

اگه یه خورده سرچ میکردید متوجه این مشکل در فرمور 5 مخصوصا (به نظر من فقط) در آیفون 4اس میشدید ، (البته شانس من ، من این مشکل رو نداشتم!) ، که باتری زود خالی میشه انشاءالله با فرمور 5.1 این مشکل رفع خواهد شد ، اگر 5 هستید به 5.0.1 بروید مشکل باتری تا حدی برطرف میشه .

سلام.من روی آیفونم حدود 700 تا بازی و برنامه دارم که حدود 150 تاش رو تو 10 صفحه اصلی جا دادم و بقیه برنامه ها رو باید سرچ کنم تا بتونم استفاده کنم مشکل من اینه که برنامه و بازی هایی رو که تو قسمت سرچ پیدا میکنم چه جوری میتونم حذفشون کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

---------- نوشته در 04:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟

برای اینکه محدودیت 11 صفحه رو از بین ببرید باید از برنامه OverBoard ـتوی سیدیا استفاده کنید
همچنین برای حذف این برنامه میتونید از آیتونز استفاده کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or