تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

overboard برای ورژن 5.0.1 که موجود نیست.آقا من چیکار کنم بتونم تمام برنامه هام رو بیارم تو صفحات اصلی؟یکی کمک کنه خواهشا

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

کسی پیدا نمیشه جواب بده؟

سلام
چند تا سوال درباره ي آيپد داشتم
اول اين كه بازي ها و برنامه ها رو بايد فقط از روي يه كامپيوتر بريزي؟ پاك مي شه اكه از دو كامپيوتر بريزي؟
صفحه هاي اينترنت رو مي شه بيشتر از ٩ تا كرد؟
من بازي هاي كپي مي ريزم، مي شه ورژنش رو ٥ كرد؟
*

سلام
چند تا سوال درباره ي آيپد داشتم
اول اين كه بازي ها و برنامه ها رو بايد فقط از روي يه كامپيوتر بريزي؟ پاك مي شه اكه از دو كامپيوتر بريزي؟
صفحه هاي اينترنت رو مي شه بيشتر از ٩ تا كرد؟
من بازي هاي كپي مي ريزم، مي شه ورژنش رو ٥ كرد؟
*

اگه منظورت آیپد 1 هست که جواب تمام سوالاتت آره هست .
واگه آیپد 2 منظورت هست سوالت اولت بله اما باید بخری ...
و بقیه هم خیر .

سلام
رفیق واقعا کم میاری
الان فیفا ۱.۱ گیگ هست.۴ تا بازی اینجوری بریزی پر می شه.حالا فیلم برداری و اهنگ هم هیچ.
من ۱۶ گیگ ۴ اس گرفتم الان ۹ گیگ پره کامل.
۸ اصلا به کار نمیاد

همینجور که دوستمون گفت 8 به هیچ عنوان جوابگو نیست حتی همون 32 هم بعضی موقع ها کم میاد

با سلام به دوستان
بالاخره منم یک Iphone 4s 32 gb خریدم.
الان میخوام بدونم چه جوری امکانش هست من contact هام رو از nokia به این منتقل کنم؟(چون نزدیک 300 تا شماره هست همش رو نمیشه دستی وارد کرد خیلی سخته)
ممنون

به طور کاملا راحت میتونم بگم به هیچ عنوان امکان نداره غیر از دستی وارد کردن چون کد پسوندیشون کاملا باهم تفاوت داره

با سلام به دوستان
بالاخره منم یک Iphone 4s 32 gb خریدم.
الان میخوام بدونم چه جوری امکانش هست من contact هام رو از nokia به این منتقل کنم؟(چون نزدیک 300 تا شماره هست همش رو نمیشه دستی وارد کرد خیلی سخته)
ممنون

شايد بشه اول از روي نوكيا اول يه بك آپ روي gmail يا yahoo بگيري بعد با آيفون بك آپ رو برگردوني .....

Sent from my iPod touch using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or