تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

اوه بیخیال!!‌ شما چجوری به CRT که خودش منبع نور هستش و از تفنگی کاتدی استفاده میکنه،‌ میگین از یه لامپ فلورسنت کمتر brightness داره؟؟ اصلا قابل مقایسه نیست Brightness توی CRT با LCD!!
ولی من فکر کنم جناب Metal gear درست بگن..brightness
lcd بيشتر از crt هست...اينو عيناً میشه با چشم متوجه شد

ولی من فکر کنم جناب Metal gear درست بگن..brightness
lcd بيشتر از crt هست...اينو عيناً میشه با چشم متوجه شد

نه اصلا اینطور نیست...:eek:
شما اگه نحوه عملکرد هرکدوم از تکنولوژی ها رو بخونی، متوجه میشی که نور Backlight که در LCD بکار میره نوعی فلورسنت هست که در مقابل تفنگ کاتدی CRT هیچه!:cheesygri

من فکر میکنم منظور ایشون این بوده که میشه تصویر 720p رو روی مانیتورم بگیرم یا نه! که جوابشون بله هستش! ولی خب در مورد کیفیت باهاتون موافقم!
منظورش رو متوجه شدم، گفته بود مانیتور من هم 720p ساپورته پس میتونم بیشترین کیفیت رو بگیرم از 360 در حد HDTV ؟ که پاسخ خیر هست! چون بیشترین کیفیت فقط به رزولوشن خلاصه نمیشه.
درسته که CRT میتونه رزولوشنهای مختلفی داشته باشه! ولی در مقایسه با native resolution مانیتورهای LCD خیلی ضعیفتر هستش و البته برای LCD هم شدیدا توصیه میشه فقط با native resolution کار کنین... (بارها دیدم افرادی که LCD 17 دارن و رزولوشن رو گذاشتن 1024x768!! که غلطه!)
رزولوشن ضعیف و قوی نداریم، مثلاً وقتی رزولوشون 1920*1080 باشه یعنی این تعداد پیکسل در طول و عرض تصویر وجود داره، دیگه اینکه کیفیت پیکسل ها چقدر هست خوبه یا بده، به بقیه عوامل ربط داره.
اون توانایی سویچ کردن بین رزولوشن ها در هر حال یه مزیت حساب میشه برای CRT در مقابل LCD
LCD وقتی تصویری بهش بدی که با native resolution خودش فرق داشته باشه اون رو scale میکنه روی رزولوشن خودش که مقدای افت کیفیت بوجود میاد.

البته الان هم Contrast تلویزیون های CRT بیشتر از LCD هستش! ولی خب انقدر LCD پیشرفت کرده که بشه قابل قبول دونست! ولی در کل همچنان CRT بهترین Contrast ممکن رو داره!‌
اتفاقا هفته پیش خبری رو از سایت Engadget خوندم که Sony موفق شده ماینتورهای 27 اینچی با تکنولوژی OLED بسازه که Contrast شون 1,000,000:1 هستش!! (اشتباه تایپی نیست!!)
در مورد BRAVIA هم سری E/B/S برابر 1000:1 هستش و سری V برابر 1300:1 و سری X برابر 1600:1 هستش! اون سامسونگهای سری R/N/F هم که میگن 5000:1 و 6000:1 کاملا همون قضیه ای هست که شما اشاره کردی و معیار مشخصی ندارن! (به چشم من چیزی در حد BRAVIA V میومد... حالا واقعیش رو دیگه نمیدونم! خود Samsung هم اعلام نکرده!)
حرف شما درباره contrast درست هست. من حرفم رو اصلاح میکنم به این صورت که LCD در این زمینه پیشرفت های خیلی خوبه کرده ولی به CRT که کنتراستش بصورت تئوری نزدیک بینهایت هست! نمیرسه.
چون همونطور که گفته بودم کیفیت و عمق رنگ ها توی CRT بیشتر هست مخصوصاً رنگ سیاهش که به مراتب قویتر از LCD هست ... کنتراست هم نسبت روشنی تیره ترین رنگ به روشن ترین هست که در CRT بیشتره.
اون کنتراست 1:700 برای CRT رو جایی خونده بودم، نمیدونم از کجا آورده بود!

در مورد براوبا توی سایت خود سونی استاتیک کنتراست s,v,x رو زده 1:1300

اوه بیخیال!!‌ شما چجوری به CRT که خودش منبع نور هستش و از تفنگی کاتدی استفاده میکنه،‌ میگین از یه لامپ فلورسنت کمتر brightness داره؟؟ اصلا قابل مقایسه نیست Brightness توی CRT با LCD!!
پشت صفحه LCD چندین ردیف فلورسنت موازی وجود داره که brightness کافی رو تأمین میکنن. brightness CRT ها حدود 100 cd/m2 هست که در LCD ها تا چند برابر بیشتره. HDTV ما 450 هست دیگه حساب کار جدیدتر ها رو بکن!

LCD وقتی تصویری بهش بدی که با native resolution خودش فرق داشته باشه اون رو scale میکنه روی رزولوشن خودش که مقدای افت کیفیت بوجود میاد.

این افت کیفیت فقط از scale کردن رزولوشن های پایینتر حاصل میشه یا کلا scale کردن کیفیت رو پایین میاره؟
برای مثال وفتی شما DVD رو پلی میکنی که 480p هست LCD ورمیداره اینو میکنه 768p (یا هز رزولوشنی که اون TV به native صورت داره)..اینجا اون افت کیفیتی که شما گفتی فطعا دیده میشه نظر به اینکه content به صورت native کیفیتش پایین هست
ولی وفتی مثلا بلوری پلی میکنی که native به صورت 1080p هست PS3 ورمیاره اینو به صورت 1080i میفرسته به تیوی (تیوی هایی که FullHD هستن که خوب اصلا مشکلی ندارن) و TV هم اونو میکنه 768p (با فرض که 1360 * 768 در تیوی native رزولوشن باشه)
ایا اینجا با توجه ای اینکه content رزولوشنی بالاتر از تیوی داره بازهم افت کیفیت رو شاهدیم وقتی scale میشه؟

منظورش رو متوجه شدم، گفته بود مانیتور من هم 720p ساپورته پس میتونم بیشترین کیفیت رو بگیرم از 360 در حد HDTV ؟ که پاسخ خیر هست! چون بیشترین کیفیت فقط به رزولوشن خلاصه نمیشه.
رزولوشن ضعیف و قوی نداریم، مثلاً وقتی رزولوشون 1920*1080 باشه یعنی این تعداد پیکسل در طول و عرض تصویر وجود داره، دیگه اینکه کیفیت پیکسل ها چقدر هست خوبه یا بده، به بقیه عوامل ربط داره.
اون توانایی سویچ کردن بین رزولوشن ها در هر حال یه مزیت حساب میشه برای CRT در مقابل LCD
منظورم از ضعیفتر، کیفیت پایین تر بود!
یعنی تصویر 1280x720 توی یه مانیتور LCD با رزولوشن 1280x1024 خیلی خیلی بهتر از تصویر یه مانیتورCRT توی این رزولوشن هستش!:cheesygri
من درواقع حرف شما رو با اضافه کردن یه بند تایید کردم! بعد شما حرف منو رد کردی؟؟:confused:

در مورد براوبا توی سایت خود سونی استاتیک کنتراست s,v,x رو زده 1:1300
X رو مطمئن نیستم، ولی S رو مطمئنم که 1000:1 هستش! در اسرع وقت لینک میزارم...;)
پشت صفحه LCD چندین ردیف فلورسنت موازی وجود داره که brightness کافی رو تأمین میکنن. brightness CRT ها حدود 100 cd/m2 هست که در LCD ها تا چند برابر بیشتره. HDTV ما 450 هست دیگه حساب کار جدیدتر ها رو بکن!
شما از کجا میگی Brightness توی CRT فقط 100cd/m2 هستش؟؟ :eek:

این افت کیفیت فقط از scale کردن رزولوشن های پایینتر حاصل میشه یا کلا scale کردن کیفیت رو پایین میاره؟
برای مثال وفتی شما DVD رو پلی میکنی که 480p هست LCD ورمیداره اینو میکنه 768p (یا هز رزولوشنی که اون TV به native صورت داره)..اینجا اون افت کیفیتی که شما گفتی فطعا دیده میشه نظر به اینکه content به صورت native کیفیتش پایین هست
ولی وفتی مثلا بلوری پلی میکنی که native به صورت 1080p هست PS3 ورمیاره اینو به صورت 1080i میفرسته به تیوی (تیوی هایی که FullHD هستن که خوب اصلا مشکلی ندارن) و TV هم اونو میکنه 768p (با فرض که 1360 * 768 در تیوی native رزولوشن باشه)
ایا اینجا با توجه ای اینکه content رزولوشنی بالاتر از تیوی داره بازهم افت کیفیت رو شاهدیم وقتی scale میشه؟
در مورد scale کردن، من با توجه به طرز کار scaler device هایی که داخل LCD و PS3 و 360 وجود داره به نظرم میرسه که حتی downscale هم مقداری افت کیفیت داره ( هر چند بسیار ناچیز )
هم upscale و هم downscale یک مقدار افت خیلی کم دارند مربوط به تبدیل ابعاد پیکسل ها و upscale یک افت شدید دیگه هم داره که مربوط به همون content هست که داره به رزولوشن بالاتر از چیزی که خودش رندر شده برده میشه.

این افت اولی که مربوط به تبدیل ابعاد هست در یک صورت تقریباً به صفر میرسه اون هم وقتی هست که تصویر دقیقاً به یک رزولوشنی برده بشه که مضرب صحیحی از خودش هست. مثلاً یک LCD که native resolution 1600*1200 داره اگر تصویر 800*600 بهش بدیم، دقیقاً هر پیکسل تصویر رو به 4 پیکسل تقسیم میکنه تا upscale به 1600*1200 پیکسل بشه. برعکسش هم همینطور هست، برای downscale هر 4 پیکسل تبدیل به یکی میشن. در این حالت افتی وجود نداره اما در حالاتی که مضرب صحیح نباشه مثل همین تبدیل از 1920*1080 به 1366*768 اینجا نمیتونه دقیقاً هر پیکسل رو به یک تعداد دیگه تقسیم کنه یا اینکه چند تا پیکسل رو مستقیماً به یکی تبدیل کنه. مثل این هست که مثلاً یک مربع که از 9 تا مربع کوچکتر تشکیل شده رو بخواهی طوری تبدیل کنی که به 4 تا مربع کوچکتر تقسیم بشه! برای اینکار باید 9 مربع کوچکتر رو بهم بچسبونی بعد 4 تیکش کنی به این ترتیب علاوه بر اون شکستگی هایی که خود 9 تا مربع بینشون بود یه سری شکستگی دیگه هم در اثر این تقسیم جدیدی که انجام دادی بوجود میاد که باعث افت میشه. امیدوارم منظورم رو بخوبی گفته باشم!
این افت شاید اصلاً قابل ملاحظه نباشه اما بهر حال این interpolation ها دقت رو پایین میارند.

در ضمن اینها بخشیش برداشت شخصی من از عملیات scale کردن بود! بنظرم منطقی هست اما نمیگم حتماً درست هست.

این رو هم راستی توی کاتالوگ یک LCD دیدم با native resolution 1024*768 که خود سازنده در مورد افت downscale گفته :
Note: 1280x1024 support is via image downscaling to fit the 1024x768 resolution
panel. There may be a slight loss of image
quality in downscale mode.

در مورد چگونگی پخش فیلمBlu ray توسط PS3 هم من هر چی بیشتر سرچ میکنم بیشتر گیج میشم معلوم نیست این سونی چیکار کرده! در کل صدای خیلی ها درومده از دست این scale کردن های غیرعادیps3 ( هم بازی هم فیلم ) که بنظر میاد سونی میخواد با این کاراش همه رو مجبور کنه برن full hd هاش رو بخرن! شاید هم مشکلات با firmware update های بعدی حل بشه ...
این بحثش مال همین دیروز هست شاید کمکی بکنه :

Question about PS3 and TV resolutions
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?p=41629

منظورم از ضعیفتر، کیفیت پایین تر بود!
یعنی تصویر 1280x720 توی یه مانیتور LCD با رزولوشن 1280x1024 خیلی خیلی بهتر از تصویر یه مانیتورCRT توی این رزولوشن هستش!:cheesygri
من درواقع حرف شما رو با اضافه کردن یه بند تایید کردم! بعد شما حرف منو رد کردی؟؟:confused:
نه رد نکردم حرف شما درست هست منم یکی دو بند بهش اضافه کردم :cheesygri
شما از کجا میگی Brightness توی CRT فقط 100cd/m2 هستش؟؟
برای نمونه شرکت viewsonic تولید کننده CRT,LCD هست که این 2 تا رو مقایسه کرده و به این موضوع هم اشاره کرده :
http://www.viewsonic.com/monitoruniversity/lcd.htm

این هم نتایجی که در انتهای مقاله یک پروفسور دانشگاه در مقایسه LCD , CRT ذکر شده :

کسی ميدونه مدل s200 سونی براويا با مدل s200stb چه فرقی با هم دارن؟ و يه توضيح
مختصری بديد ممنون میشم.....
تو مدل s200 زده hd ready و hdmi هم داره...ولی من شنيدم میگن hd ready کلاً قضيش با hd tv
فرق داره...جريان چيه؟ يعنی اين lcd
hdtv نيست؟

اين کيفيت تصوير hd که 360 میده آيا مثل کيفيت گزاشتن يه ديسکت hd در hd-player هست؟
يعنی تصويری که رو اون hd میده با اين hd که 360 میده فرق میکنه؟
کلاً از لهاظ وضوح و شفافيت تصوير میگم
گرفتيد منظورمو؟

سلام
من چندین و چند سوال در مورد HDTV ها و ربطشون به کنسول و ... دارم. جون من مسخره نکنین که اطلاعاتت چقدر کمه و
176.gif
... ! ( راستی هنوز هیچ کدوم از پستای این تاپیک رو هم کامل نخوندم ! )
1. وقتی میگن یه تلویزیونی 480p هست و یه HDTV ای 720p هست , یعنی رزولوشن تلویزیون اولیه 480*640 هست و دومیه 720*1280 دیگه.
سوالم رو بهتر بخوام بپرسم وقتی مثلآ DOOM III رو توی PC با رزولوشن 480*640 بازی میکنیم خیلی فرق داره با وقتی که با رزولوشن 768*1024 بازی میکنیم. تفاوت بازیهای XBOX 360 توی حالتهای 480p , 720p هم به همون اندازه هست ؟!
2. اگه من برم یدونه HDTV بخرم , میتونم با همین کابلهای XBOX 360 کیفیت 720p واقعیش رو ببینم ؟ ( منظورم همون کابلی هست که روش دکمه تغییر برای حالت HDTV وجود داره و 3 تا سیم { فعلآ } اضافی هم داره.)
3. تفاوت 1080i با 720p به قدری هست که بخوام پول بیشتری خرجش کنم و 1080i به جای 720p بخرم ؟ آخه بعضی جاها نوشته که 1080i زیاد هم جالب نیست و به درد بازی نمیخوره و ... !
teef.gif

4. با قیمت زیر 1500000 بهترین تلویزیونی که میشه خرید چیه ؟ ( هم 720p بگین و هم 1080i ) خودم که تحقیق کردم دیدم یه تلویزیونی به نام R71 از سامسونگ هست که خیلی ازش تعریف میکنن و گویا 720p هست.
5. سوال آخرم اینکه من هنوز مستقیمآ یه بازی توی XBOX 360 رو توی تلویزیونهای HD ندیدم ! واقعآ تفاوتش با تلویزیونهای معمولی محسوس ! هست یا نه ؟
bad_boys_20.gif

موفق باشین.

سلام
اگه موردی رو اشتباه کردم لطفا اساتید اصلاح بفرمایند.

1-بــــلـــــه.(تاکیدی) رزولوشن 480 پی با 720 پی از زمین تا آسمون فرق میکنه.

2-نه. برای اینکه بیشترین کیفیت 360 رو ببینی باید تلوزیونت ورودی DVI یا VGA داشته باشه و با یه کابل نوع مرغوب 360 رو بهش وصل کنی.

3-برای بازی اسکن پروگرسیو خیلی بهتره پس 720p بهتر از 1080i هستش.

4- به نظر من اگه نهایتا 1.500.000 میتونی خرج کنی یه CRT پاناسونیک 34 اینچ مدل p800 بخر بهترین کیفیت رو داره قیمتشم حدود 1.300.000 هست ولی یکمی سنگینه. وزنش حدود 80 کیلو ناقابل:biggrin1:
ولی اگه بیشتر میتونی براویا سری x چون برای بازی سرعت پاسخگویی LCD خیلی مهمه.

5- بـــــلــــــه

سلام
من چندین و چند سوال در مورد HDTV ها و ربطشون به کنسول و ... دارم. جون من مسخره نکنین که اطلاعاتت چقدر کمه و
176.gif
... ! ( راستی هنوز هیچ کدوم از پستای این تاپیک رو هم کامل نخوندم ! )
1. وقتی میگن یه تلویزیونی 480p هست و یه HDTV ای 720p هست , یعنی رزولوشن تلویزیون اولیه 480*640 هست و دومیه 720*1280 دیگه.
سوالم رو بهتر بخوام بپرسم وقتی مثلآ DOOM III رو توی PC با رزولوشن 480*640 بازی میکنیم خیلی فرق داره با وقتی که با رزولوشن 768*1024 بازی میکنیم. تفاوت بازیهای XBOX 360 توی حالتهای 480p , 720p هم به همون اندازه هست ؟!
2. اگه من برم یدونه HDTV بخرم , میتونم با همین کابلهای XBOX 360 کیفیت 720p واقعیش رو ببینم ؟ ( منظورم همون کابلی هست که روش دکمه تغییر برای حالت HDTV وجود داره و 3 تا سیم { فعلآ } اضافی هم داره.)
3. تفاوت 1080i با 720p به قدری هست که بخوام پول بیشتری خرجش کنم و 1080i به جای 720p بخرم ؟ آخه بعضی جاها نوشته که 1080i زیاد هم جالب نیست و به درد بازی نمیخوره و ... !
teef.gif

4. با قیمت زیر 1500000 بهترین تلویزیونی که میشه خرید چیه ؟ ( هم 720p بگین و هم 1080i ) خودم که تحقیق کردم دیدم یه تلویزیونی به نام R71 از سامسونگ هست که خیلی ازش تعریف میکنن و گویا 720p هست.
5. سوال آخرم اینکه من هنوز مستقیمآ یه بازی توی XBOX 360 رو توی تلویزیونهای HD ندیدم ! واقعآ تفاوتش با تلویزیونهای معمولی محسوس ! هست یا نه ؟
bad_boys_20.gif

موفق باشین.

دوستمون که جواب دادن... منم حالا یه کوچولو بگم:blushing: :

1. دقیقا به همون اندازه شما تغییر میبینی!:cheesygri

2.درست فهمیده باشم شما کابل Component رو دارین (سبز-قرمز-آبی)... شما میتونین با این کابل تا 1080i رو داشته باشین! و البته 720p !;)

3.اصلا!! 720p خیلی خیلی بهتره برای بازی!:p (از نظر من کلا همه چی! هرچی تاحالا 1080i دیدم خیلی ناجور بوده!:mad: )

4. به 1080i که فکر نکن! ولی 720P بهترین انتخابت همونیه که گفتی!:cool: (R71) و همچنین سری جدید N71 که یکمی امکانات بیشتر داره!:cheesygri از لحاظ ظاهر هم خوشگلتره!(سلیقه ایه البته!!:love: ) 32 اینچش رو میتونی بخری... :)

5. اوه البته که محسوسه! پشیمون نمیشی!:cool:

از کامبیز جان و سپیده خانم خیلی ممنونم.

منظورتون از کابل VGA اینه ؟ حدودآ چنده ؟

عکس برگتر نداشتی ازش؟ فکر کنم خودشه!
کابل VGA درواقع خروجیش که به تلویزون وصل میشه مثل ورودی مانیتور های معمولی میمونه یعنی همون D-Sub.
قیمت اصل شرکت ماکروساف الان حدود 65 تومنه! ولی ارزونتر(غیر اورجینال) هم داره. عکسشم فکر کنم توی تاپیک " روش استفاده ی بهینه 360 از مانیتور " باشه.

پاسخ سوال 1 و 5 :

Q. Do games look that much better on an HDTV compared with a regular television? Is it worth the money?

A. Yes, most people that have experienced HDTV resolution would say it’s worth it. High definition television displays a 1280 x 720 progressive picture in 720p, a 1920 x 1080 interlaced picture in 1080i or a full 1920 x 1080 image in 1080p for up to six times the overall resolution compared with standard 480i. To make an example, think of playing a game on your computer in 640×480. That’s approximately like playing at standard resolution. Now change the resolution to 1280 x 720 or 1600 x 1200 (or 1920 x 1080 if you have it). The amount of information in the picture is vastly greater. In addition the connection technology used for high definition — component or VGA — is traditionally capable of transporting a clearer, sharper image than composite or S-video.​

این هم مقایسه 480P با 720P از طرف گیم اسپات :
http://www.gamespot.com/features/6139690/p-2.html

2. بله میشه با همون کابل Component که داخل پک premium هست تصویر HِِِD گرفت.

در اینکه کابل VGA کیفیت بهتری میده یا Component بین علما بحث هست! خیلی ها که هر دو رو امتحان کردن گفتن VGA شارپ تر هست و jaggie کمتر داره و VGA رو ترجیح دادن ولی خیلی ها هم کیفیت رنگ ها رو در component گفتند خیلی بهتره و این رو ترجیح دادن! کلاً علاوه بر اینکه به جنس کابل بستگی داره ( حالا فرض میگیریم جفتش مال ماکروسافت ) ولی فکر میکنم به خود نمایشگر هم ربط داره که با کدوم سازگار تر باشه ...

3. برای بازی و تصاویر پرتحرک 720P بهتره.

4. چند تا از بچه ها هم از R71 تعریف میکردن، 32 اینچش حدود 1.45 میلیون هست. صفحه های قبل هم بخون. CRT هم نخر :)

ویرایش:
در مورد VGA , Component این رو هم اضافه کنم که برای دیدن فیلم DVD کابل component فقط 480P میده و فیلم HD-DVD رو هم حداکثر تا 1080i میده ولی VGA هر دو رو تا 1080P میده.

بالاخره مام گرفتيم يه tv lcd ....
سونی براويا البته 32 اينچ....يکی از بچها يادم گفت رو 40 کيفيت تصوير يه مقدار پايين میآد
از چند نفرام پرسديم تأيد کردن.....گفتم ارزش نداره 40 بگيرم....حالا کيفيتشو
میبينم میآم بهتون میگم
فقط باز چند سؤال....اين lcd
hdmi هم داره..به کارم که نمیياد؟؟ مگر از vga بخوام وصل کنم؟؟
واسه ديدن وضوح و شفافيت بيشتر کدوم رزوليشن بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or