تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

اونایی که عشق سونی هستن،این دو مدل FULL HD هستن:
http://sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=6712#
http://sony.co.ir/product_details.asp?InpProdId=6720#

دوستان زحمت گرفتن قیمت را بکشن..

البته مدل اول هستش که LCD هستش... :cheesygri
مدل دوم Rear Projection از نوع 3LCD هست که نسبت به LCD از Contrast و ‌Brightness کمتری داره!;)
برای بازی سری BRAVIA X (لینک اول) پیشنهاد میشه (البته فقط روی PS3) ولی همونطور که جناب Metal Gear گفتن برای X360 بهترین کیفیت رو میتونین با تلویزیون های 720P بدست بیارین!:love: چون اگه تلویزیون 1080P باشه و شما توش 720P بازی کنین، کیفیت کمتری رو میبینین!‌ (بخاطر رسوندن رزولوشن 720p به 1080p تصویر)

شرمنده یکمی پا برهنه پریدم وسط حرف...:p

آخرین ویرایش:
یعنی من که ماینیتورم 720p رو ساپورت میکنه بیشترین کیفیت از 360 میگیرم حتی مساوی با hd tv ??

شما مانیتورت چیه؟؟
حدس میزنم 1280x1024 باشه ...:p (حالا یا 17 یا 19!)
اگه حدسم درست باشه، بله شما بالاترین کیفیت ممکن X360 رو میتونین روی مانیتورتون بگیرین! :cheesygri
HD TV هم بخرین اکثرا رزولوشنشون 1366x768 و یا نهایتا 1920x1080 (فول HD)هستن! که خب اون Full HD ها بکار شما نمیان! به هرحال نهایت کیفیت X360 با مانیتوری که 1280 پیکسل در طول داشته باشه بدست میاد... حالا یا Wide که میشه 1280x720 و یا معمولی که میشه 1280x1024!;)
فقط یا مانیتورتون باید ورودی Component داشته باشه، یا باید مبدل کابل VGA برای X360 بخرین!
فقط دقت کنین که مارکهای متفرقه نباشه...چون کیفیت رنگ دلچسبی نداره!:(
مدل مانیتورتون رو بگین بهتر میشه جوابتون رو داد!:cool:

اینم مدل ماینتورم:
http://www.hansol-us.com/products/product-pages/710D.html

در ضمن اخرین رزولوشنی که ساپورت میکنه [FONT=Arial,Helvetica][SIZE=-1]1600 x 1200 هست:cool:

[/SIZE][/FONT]

خب متاسفانه مانیتورنتون CRT هستش... (LCD بود خیلی بهتر بود!:cheesygri )
شما الان اگه بزاری روی 1280x960 اونوقت بالاترین Refresh Rate که میتونی بزاری چنده؟؟ ;)
احتمالا که اگه اون کابل تبدیل رو بخری، بتونی 720p بازی کنی... به اون refresh rate بستگی داره!;)

خب متاسفانه مانیتورنتون CRT هستش... (LCD بود خیلی بهتر بود!:cheesygri )
شما الان اگه بزاری روی 1280x960 اونوقت بالاترین Refresh Rate که میتونی بزاری چنده؟؟ ;)
احتمالا که اگه اون کابل تبدیل رو بخری، بتونی 720p بازی کنی... به اون refresh rate بستگی داره!;)
چطور باید بفهمم؟؟
من خودم زدم رو این رزولوشن بعد رفتم تو advanced و رفتم به قسمت monitor و اونجا روی 75hz بود که البته 85 هم میشد کرد;)

چطور باید بفهمم؟؟
من خودم زدم رو این رزولوشن بعد رفتم تو advanced و رفتم به قسمت monitor و اونجا روی 75hz بود که البته 85 هم میشد کرد;)
خب جاش رو که درست رفتی! بالاتر از 85 دیگه نداشتی، نه؟:confused:
میتونی از اون تبدیل استفاده کنی! راستی تو ویندوز هم همیشه سعی کن از بالاترین refresh rate ممکن استفاده کنی تا تصویر در بهترین حالت باشه!:cheesygri

گفتم که 85 بالاترینش بود:cheesygri
بیشترین بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه یکی از دوستام یه سری چرت پرت میگفت که دقیقا یادم نیست ولی میگفت فقط رو اخرین نزارش:blushing:

گفتم که 85 بالاترینش بود:cheesygri
بیشترین بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه یکی از دوستام یه سری چرت پرت میگفت که دقیقا یادم نیست ولی میگفت فقط رو اخرین نزارش:blushing:

تاپیک را منحرف نکن آقا;)

چشم انسان بیشتر از 75 مگاهرتز را تشخیص نمیشه و فقط درصد کمی هستن که متوجه میشن...

تاپیک را منحرف نکن آقا;)

چشم انسان بیشتر از 75 مگاهرتز را تشخیص نمیشه و فقط درصد کمی هستن که متوجه میشن...
چشم متوجه میشه!‌ شما متوجه نمیشی!! :cheesygri
برای اینکه خوت هم متوجه بشی، دیدت رو بزار یه جا دیگه، بطوری که فقط مانیتور تو کادر دیدت باشه، ولی مستقیم بهش نگاه نکنی! اونوقت میبینی...;)
درضمن از لحاظ علمی هم چشم تا 120hz رو میتونه تشخیص بده... اینکه حالا آدم خودش هم متوجه بشه یا نه، بستگی به آدمش داره! من خودم تا 100 رو تشخیص میدم! ولی دیگه بالاتر برام فرقی نداره...:cool:

یعنی من که ماینیتورم 720p رو ساپورت میکنه بیشترین کیفیت از 360 میگیرم حتی مساوی با hd tv ??
نه.
فقط از نظر رزولوشن مساوی با HDTV های 720p هستی. همه کیفیت که به رزولوشن نیست!
LCD تصویر زنده تر و شارپ تر و شفاف تری نسبت به CRT داره.
البته کیفیت رنگ ها توی CRT به حدیه که هنوزم که هنوزه LCD یا نمیتونه یه به زحمت خودش رو به این کیفیت برسونه!

خوبی دیگه CRT اینه که رزولوشن رو میشه تغییر داد ولی معمولاً LCD ها تصویر رو scale میکنن روی native resolution خودشون که ممکنه نتیجه خوبی نده.

در زمینه Contrast هم CRT به این راحتی کنار نرفت! کلی طول کشید تا LCD در این زمینه بزنه جلو. کنتراست CRT شاید حدود 1:700 باشه، LCD الان دیگه بیشتر از این هست ولی مثلاً LCD HDTV های همین 2 سال پیش شاید از این کمتر باشه کنتراستشون.
این کنتراست های 5000 و این چیزا چرت و پرته! هر سازنده ای میاد محصول خودش رو به یه شیوه ای اندازه گیری میکنه و یه عددی نجومی میده. مثلاً کنتراست براویا X رو زده 7000 و براویا V هم فکر کنم 5000 بود ولی این کنتراست داینامیک هست و کنتراست اصلی S,V,X همشون 1:1300 هست! حالا نمیگم اون داینامیک بی تأثیر هست ولی فکر نکنید چند برابره بقیست.

در مورد Response time هم همینطوره مثلاً gray to gray اندازه میگیرن تا بهتر دربیاد! کلاً در این زمینه CRT یک سر و گردن بالاتر هست. اصلاً این فاکتور برای CRT ها وجود نداره چون تصویرشون تأخیری نداره که بخواد اندازه گیری بشه!

مزیت دیگه LCD اینه که Flicker و لرزش نداره تصویرش ولی CRT مدام در حال ریفرش کردن هست. البته ریفرش ریت بالای 75 باشه دیگه تقریباً flicker احساس نمیشه.

از نظر focus هم LCD بهتره، توی CRT دیدید که این یارو منبعش که پرتو رو میفرسته طرف صفحه نمایش جهتش به طرف وسط صفحه هست در نتیجه پرتو های که به اطراف صفحه فرستاده میشن جهت برخوردشون مستقیم نیست و کیفیتشون کمی پایین تر ممکنه باشه ولی توی LCD پیکسل ها یکنخوات پخش میشن.

Brightness هم توی LCD دو سه برابر CRT هست.

عوامل دیگه ای هم که باعث میشن LCD جای CRT رو کم کم بگیره، اشغال کردن فضای کمتر، وزن کمتر، مصرف برق کمتر، آسیب رسوندن کمتر به چشم، داشتن ابعاد بزرگتر از 40 اینچ و ... هستن.

نه.
فقط از نظر رزولوشن مساوی با HDTV های 720p هستی. همه کیفیت که به رزولوشن نیست!
LCD تصویر زنده تر و شارپ تر و شفاف تری نسبت به CRT داره.
البته کیفیت رنگ ها توی CRT به حدیه که هنوزم که هنوزه LCD یا نمیتونه یه به زحمت خودش رو به این کیفیت برسونه!
من فکر میکنم منظور ایشون این بوده که میشه تصویر 720p رو روی مانیتورم بگیرم یا نه! که جوابشون بله هستش! ولی خب در مورد کیفیت باهاتون موافقم!

خوبی دیگه CRT اینه که رزولوشن رو تغییر داد ولی معمولاً LCD ها تصویر رو scale میکنن روی native resolution خودشون که ممکنه نتیجه خوبی نده.
درسته که CRT میتونه رزولوشنهای مختلفی داشته باشه! ولی در مقایسه با native resolution مانیتورهای LCD خیلی ضعیفتر هستش و البته برای LCD هم شدیدا توصیه میشه فقط با native resolution کار کنین... (بارها دیدم افرادی که LCD 17 دارن و رزولوشن رو گذاشتن 1024x768!! که غلطه!)
در زمینه Contrast هم CRT به این راحتی کنار نرفت! کلی طول کشید تا LCD در این زمینه بزنه جلو. کنتراست CRT شاید حدود 1:700 باشه، LCD الان دیگه بیشتر از این هست ولی مثلاً LCD HDTV های همین 2 سال پیش شاید از این کمتر باشه کنتراستشون.
این کنتراست های 5000 و این چیزا چرت و پرته! هر سازنده ای میاد محصول خودش رو به یه شیوه ای اندازه گیری میکنه و یه عددی نجومی میده. مثلاً کنتراست براویا X رو زده 7000 و براویا V هم فکر کنم 5000 بود ولی این کنتراست داینامیک هست و کنتراست اصلی S,V,X همشون 1:1300 هست! حالا نمیگم اون داینامیک بی تأثیر هست ولی فکر نکنید چند برابره بقیست.
البته الان هم Contrast تلویزیون های CRT بیشتر از LCD هستش! ولی خب انقدر LCD پیشرفت کرده که بشه قابل قبول دونست! ولی در کل همچنان CRT بهترین Contrast ممکن رو داره!‌
اتفاقا هفته پیش خبری رو از سایت Engadget خوندم که Sony موفق شده ماینتورهای 27 اینچی با تکنولوژی OLED بسازه که Contrast شون 1,000,000:1 هستش!! (اشتباه تایپی نیست!!)
در مورد BRAVIA هم سری E/B/S برابر 1000:1 هستش و سری V برابر 1300:1 و سری X برابر 1600:1 هستش! اون سامسونگهای سری R/N/F هم که میگن 5000:1 و 6000:1 کاملا همون قضیه ای هست که شما اشاره کردی و معیار مشخصی ندارن! (به چشم من چیزی در حد BRAVIA V میومد... حالا واقعیش رو دیگه نمیدونم! خود Samsung هم اعلام نکرده!)

در مورد Response time هم همینطوره مثلاً gray to gray اندازه میگیرن تا بهتر دربیاد! کلاً در این زمینه CRT یک سر و گردن بالاتر هست. اصلاً این فاکتور برای CRT ها وجود نداره چون تصویرشون تأخیری نداره که بخواد اندازه گیری بشه!

مزیت دیگه LCD اینه که Flicker و لرزش نداره تصویرش ولی CRT مدام در حال ریفرش کردن هست. البته ریفرش ریت بالای 75 باشه دیگه تقریباً flicker احساس نمیشه.

از نظر focus هم LCD بهتره، توی CRT دیدید که این یارو منبعش که پرتو رو میفرسته طرف صفحه نمایش جهتش به طرف وسط صفحه هست در نتیجه پرتو های که به اطراف صفحه فرستاده میشن جهت برخوردشون مستقیم نیست و کیفیتشون کمی پایین تر ممکنه باشه ولی توی LCD پیکسل ها یکنخوات پخش میشن.
کاملا موافقم!
Brightness هم توی LCD دو سه برابر CRT هست.
اوه بیخیال!!‌ شما چجوری به CRT که خودش منبع نور هستش و از تفنگی کاتدی استفاده میکنه،‌ میگین از یه لامپ فلورسنت کمتر brightness داره؟؟ اصلا قابل مقایسه نیست Brightness توی CRT با LCD!!
عوامل دیگه ای هم که باعث میشن LCD جای CRT رو کم کم بگیره، اشغال کردن فضای کمتر، وزن کمتر، مصرف برق کمتر، آسیب رسوندن کمتر به چشم، داشتن ابعاد بزرگتر از 40 اینچ و ... هستن.
درسته... و البته ساپورت درست و حسابی تر از HD! مثل داشتن HDMI و LCD های Full HD و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or