تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

کابل vga ام مال خود microsoft هست با هولوگرام مخصوص محمد رضا جان مگه بقیه ی کابل های vga مال microsoft نیست؟
--------------
این r71 قیمتش هم خوبه سونی خیلی گرونه امروز رفتم مغازه کاتالوگشو دیدم همه ی سامسونگ ها فقط r71 حالت نمایش واسه بازی رو داشت کنتراستش هم 5000:1 بود.
-------------
این اپدیت جدید واسه لایو اومده yes رو بزنم؟ واسه fw که مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خوب ماركهاي متفرقه هم زياد داره كابل ها.
كه قيمتهاشم متفاوته

کابل vga ام مال خود microsoft هست با هولوگرام مخصوص محمد رضا جان مگه بقیه ی کابل های vga مال microsoft نیست؟
--------------
این r71 قیمتش هم خوبه سونی خیلی گرونه امروز رفتم مغازه کاتالوگشو دیدم همه ی سامسونگ ها فقط r71 حالت نمایش واسه بازی رو داشت کنتراستش هم 5000:1 بود.
-------------
این اپدیت جدید واسه لایو اومده yes رو بزنم؟ واسه fw که مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ببخشید Rockstar جان این کابل VGA رو از کجا و چند قیمت گرفتی ؟؟ حالا شما مطمعنی ماله خوده خوده مایکروسافته ؟؟ (با هولوگرام مخصوص !!!). چون من فکر میکردم اصلا اصلشو نمیشه تو ایران گیر اورد.

ببخشید Rockstar جان این کابل VGA رو از کجا و چند قیمت گرفتی ؟؟ حالا شما مطمعنی ماله خوده خوده مایکروسافته ؟؟ (با هولوگرام مخصوص !!!). چون من فکر میکردم اصلا اصلشو نمیشه تو ایران گیر اورد.

اره مال خود خود ms هست با هولوگرام مخصوص
خریدم 33 تومن!!! از پایتخت اون اوایل که قیمت دستش نبود من سریع گرفتم تا قیمت دستش نیومده
البته یه هفته بعد که زنگ زدم گفت کابل رو اشتباه بهت ارزون دادیم الان تقلبیشو داریم میدیم 45
!!!

سلام
Hd Tv ای که 1080p رو ساپورت کنه قیمتش چنده؟؟(ارزون ترینش)
این سونی Bravia تا چه رزولوشنی ساپورت میکنه؟؟
ارزون ترین مارک رو نمیدونم ولی درمورد Sony Bravia مدل های Full HD 1080P از 40 اینچ به بالا هستند و ارزونترینش 2500 دلار هست با این مشخصات:

40" BRAVIA™ LCD Television
KDL-40V2500
  • Full HD 1920x1080 native LCD panel resolution
  • BRAVIA Engine™ digital video processing
  • 7000:1 dynamic contrast ratio
  • 8ms panel response time
  • Wide Color Gamut (WCG-CCFL) backlight
  • 2 HDMI™ (1080p) inputs
میشه از طریق کارت tv ایکس 360 رو به مانیتور متصل کرد ؟
شدن رو میشه اما فکر میکنم انواع معمولی کارت TV فقط ورودی Composite دارند ( زرد-سفید-قرمز ) که تصویر HD نخواهد داد. چرا کابل VGA نمیگیری؟

شدن رو میشه اما فکر میکنم انواع معمولی کارت TV فقط ورودی Composite دارند ( زرد-سفید-قرمز ) که تصویر HD نخواهد داد. چرا کابل VGA نمیگیری؟

متاسفانه کارت tv من هم از نوع معمولی هست !
کابل vga این طور که دوستان میگن اصلش 65 هزار تومن هست که البته اگه مجبور شدم میخرم ;)

آقا این قضیهء DVI to HDMI چیه؟ یعنی اگر این مبدل رو برای یه LCD معمولی هم بگیری همون کیفیت HD رو میده یا ماله چیزه دیگه ایه؟!
آره میشه این تبدیل رو برای LCD ها یا HDTV هایی که ورودی DVI دارند ( و HDMI ندارند، مثل مال ما ) استفاده کرد و کیفیت 720P رو بطور کامل گرفت ( اگرم نمایشگر بالاتر از 720P رو هم ساپورت کنه که یحتمل خودش ورودی HDMI داره و احتیاج به این کارها نیست )

به این صورت کابل استاندارد PS3 که هر دو سرش HDMI هست رو میشه HDMI-DVI کرد :
( طبیعی هست که چون این تبدیل سر راه قرار گرفته، کمی Loss بوجود میاد اما قابل چشم پوشی هست! )

HDMI-to-DVI.jpg

یا اینکه مستقیماً از یک کابل HDMI-DVI استفاده کرد :
( که در اینصورت ممکنه کیفیت کابل از کیفیت کابل استاندارد PS3 پایین تر باشه و کیفیت تصویر رو پایین بیاره)

HDMI-to-DVI-cable.jpg

متاسفانه کارت tv من هم از نوع معمولی هست !
کابل vga این طور که دوستان میگن اصلش 65 هزار تومن هست که البته اگه مجبور شدم میخرم
همون کابل VGA تنها روشی هست که میشه بالاترین کیفیت رو از 360 گرفت ( اگه کابلش در پیت نباشه )

سلام
Hd Tv ای که 1080p رو ساپورت کنه قیمتش چنده؟؟(ارزون ترینش)
این سونی Bravia تا چه رزولوشنی ساپورت میکنه؟؟

فقط يه چيزی رو بهت بگم اگه پول داری و ميخوای بالای 2 مليون پول بدی تو خريد sony barvia
مدل 40 اينچ سری s شک نکن......من امروز کلی قيمت از بازار tv lcd ها گرفتم
که به اين شرح هست قيمتها.....
32 اينچ سری s
1.700
40 اينچ سری s
2.400
32 اينچ سری v
2.200
40 ايينچ سری v
2.750
ديگه اينچای بزرگش رو سؤال نکردم چون به کارم نمیامد......ولی بايد قبول کرد يه سرو گردن
از سامسونگ امثالش بالاست....بايد ديد تا باور کرد....البته اون تصويرهايی که من میديدم طرف hd گزاشته بود
مارک های ديگم بودن..acer ...hitachi...jvc...از يه فروشنده هم پرسيدم گفت نهايت وضوح تصوير
تو sony bravia مشخصه...( خودش bravia نداشت که اينو گفت )

يه توضيح بدم که سری v ..
همزمان میتونيد از 2 تصوير استفاده کنيد ولی سری s تک تصويره
رزوليشنش هم 1370.768 هست...

فقط يه چيزی رو بهت بگم اگه پول داری و ميخوای بالای 2 مليون پول بدی تو خريد sony barvia
مدل 40 اينچ سری s شک نکن
40 اينچ سری s
2.400
40 ايينچ سری v
2.750
این 40 اینچ سری S که میگی 2.4 ملیون هست، 720P هست با کانتراست 5000 در حالی که 40 اینچ سری V که 2.75 ملیون هست، 1080P Full HD هست با کانتراست 7000
با این اوصاف کسی که میخواد بالای 2 ملیون بده قطعاً بهتره V بخره نه S !
البته این کانتراست ها داینامیک هست، کانتراست استاتیک معیار بهتری هست که در مورد جفتشون 1300 هست.
در هر صورت اون سری V رزولوشن 1920*1080 داره ولی سری اس 1366*768 هست.

دوست عزيز اولاً من از پشت ويتريين lcd هارو نديدم تماماً رو از داخل مغازها ديدم....
ثانياً برای انتخاب tv آدم چشم داره و با چشم به خوبی میشه کيفيت رو تشخيص داد
من و چند نفر از دوستام تو کفه تصوير lcd های سونی بوديم.......حالا من نميدونم تو
شهره شما چجوريه...ولی قيمته sony گرونتر بود از سامسونگ

هر جوری میلته دوست عزیز :love: :love: . من فقط خواستم تجربه و اطلاعاتمو در اختیارت بزارم . چون عموم در این زمینه متخصصه و همه ی اطلاعات رو از اون میگیرم. همین جور هم که قبلا گفتم من همه ی برندای معروف HDTV که بهتریناشون Sony & Samsung هستن رو در همه ی زمینه ها امتحان کردم
(فیلم بازی و ....) و به این نتیجه رسیدم که Samsung در حال حاضر واقعا بهترینه.( البته من که کسی نیستم ولی این حرف منو چنتا متخصص خبره این کار تایید کردن !!!) تازه من منظورم از پشت ویترین مغازه این نبود که یعنی شما باید بری داخل مغازه تا کیفیت اصلی رو متوجه بشی بلکه منظورم این بود که این HDTV ها رو از لحاظ کیفیت در بازی و فیلم و این چیزا باید امتحان کنی .
حالا خود دانی ;) ;)
من نه تو شرکتSamsung هستم که بخوام ازش تعریف کنم و تبلیغشو بکنم و نه دشمن Sony هستم که بخوام بکوبونمش. در اخر یه توصیم بهت میکنم : ((زیاد به چشمات اطمینان نکن :p :p ))

همون کابل VGA تنها روشی هست که میشه بالاترین کیفیت رو از 360 گرفت ( اگه کابلش در پیت نباشه )
من یه مانیتور LCD ال جی 17 اینچ مدل flatron L1710M دارم یعنی اگه یه کابل VGA خوب بخرم میتونم بالاترین کیفیت رو از 360 بگیرم ؟
شما میتونید برای خرید کابل vga راهنمائی کنید ؟
مثلا از کجا بفهم اصل هست یا نه؟
و چه قیمتی مناسب هست؟

بچه ها تلوزیون های هیتاچی و Jvc چطورین؟؟
اخه تابستون یکی از مغازه دارهای جمهوری داشتیم بحث میکردیم این 2 تا رو اول میدونست بعد سونی رو با اینکه نمایندگی سونی بود!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or