تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

می شه بگی کلاً چقدر برات آب خورد ؟! چون منم می خوام LCD همین مدل بگیرم !!! سینمای خانگی هم اگه مدلش رو بگی ممنون می شم!!

LCD مدل LA-40R71BX برام 2.150.000 آب خورد و سینمای خانگی مدل HT-TQ85 برام 440.000 تومن آب خورد . البته تا این ساعت به دستم نرسیده . مثلا گفته بودن دیشب بدستم میرسه .

دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم تلویزیونی که براویا باشه LCD باشه ها!!!
اگه اینطور نیست بگین تا من روشن بشم!!!

سلام دوست عزيز تلويزيون براويا سه مدل داره 3LCD - SXRD - LCD اولي كه معلومه LCD هستش ولي اون دو تاي ديگه پرو‍ژكشن اند كه مدل SXRD تصويري بهتر و تكنولوژي برتري نسبت به 3LCD داره بعلاوه اينكه Full HD هم هست فعلاً عمراً بتوني تلويزيون براويا " LCD 70 هفتاد اينچي تو دنيا پيدا كني چون فعلاً در آمريكا در حال ساخته و قيمتش هم در حدود $33000 ( حدوداً 33 ميليون تومن ) به پول ما تو آمريكاست كه البته پيش فروش ميشه و تحويل در ماه فوريه است اينم لينك
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...CategoryName=tv_flatpanel_46to52&Dept=tvvideo

من یه 19 گرفتم که توی سایتش تو قسمت فیوچرزش نوشته بود وی جی ای رو ساپرت میکنه :confused: یعنی دیگه کابل وی جی ای نیاز نیست؟؟؟:eek: :-" ا

آخرین ویرایش:
محمد جان این مانیتور دقیقا چند قیمته ؟
اینو میگی دیگه 20 اینج ...

2ihqbd3.jpg

میخواستم یه سیستم جدید ببندم گفتم اول بیام باهاتون مشورت کنم الان کجاها گیر میاد این مانیتور ؟

Last edited by a moderator:
من 360 گرفتم ولی الان برای تلوزیون بزرگ پول ندارم می خواستم بدونم می تونم یه مانیتور 20 یا 21 بگیرم و از یه کابل vga استفاده کنم و دوم اینکه تلوزیون سایز 26 چقدر در میاد و تفاوت قیمت بین مانیتور و tv 26 چقدر ومیشه کدوم بصرفه تر هست؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال مانیتور واید 20 یا 21 اینچ که دیگه به کابل Vga هم نیازی نداشته باشه قیمتش چنده ؟
چه مدلی پیشنهاد میکند ؟!

که دیگه نیازی به کابل VGA نداشته باشه؟! منظورت اینه که ورودی AV داشته باشه؟!
خو این فایدش چیه؟! بشین با همون TV بازی کن! دیگه چرا مانیتور؟!

خوب . من پریشب رفتم و دیدم این بابا من رو گذاشته سره کار و LCD رو نیاورده و من هم پول رو پس گرفتم و رفتم یک جای دیگه که دیدم تو انبار موجود داره و همون شب دست به نقد خریدم و دیروز صبح اومدن و نصبش کردن و فقط جای سینمای خانگی ش خالیه که گفت نداریم و باید برام بیارن . تصویر آه . خدا . توپ .این هم عکسش : ( البته آوردمش تو حال بالا گذاشتمش که فعلا آب دهنم بریزه بعد شاید عمومی ش کردم )​

2i6ea7r.jpg

خوب . من پریشب رفتم و دیدم این بابا من رو گذاشته سره کار و LCD رو نیاورده و من هم پول رو پس گرفتم و رفتم یک جای دیگه که دیدم تو انبار موجود داره و همون شب دست به نقد خریدم و دیروز صبح اومدن و نصبش کردن و فقط جای سینمای خانگی ش خالیه که گفت نداریم و باید برام بیارن . تصویر آه . خدا . توپ .این هم عکسش : ( البته آوردمش تو حال بالا گذاشتمش که فعلا آب دهنم بریزه بعد شاید عمومی ش کردم )
اینم مانیتور منه که تازه کرفتم:p
البته از لحاظ ساپورت رزولوشنهای بالا ممکنه تاحدی به hdtv نزدیک باشه. ولی از لحاظ کیفیت و درخشندگی تصویر و رنگ های بازیهای عمرا یک دهم hdtv هم نیست.:(
اینو برای این گفتم که کسایی که میخوان کیفیت تصویرشون رو از tv به چیز بهتری ارتقا بدند , بدونند .چون من خودم فکر میکردم یه مانیتور واید میتونه جای hdtv رو برام بگیره ولی در ابعاد کوچکتر :confused: که البته فهمیدم کاملا در اشتباه بودم:mad:
360 فقط با این lcdهای hdtv که شما دارید میتونه کیفیت واقعیشو نشون بده:blushing:
43wmonr.jpg

محمد جان این مانیتور دقیقا چند قیمته ؟
اینو میگی دیگه 20 اینج ...

2ihqbd3.jpg

میخواستم یه سیستم جدید ببندم گفتم اول بیام باهاتون مشورت کنم الان کجاها گیر میاد این مانیتور ؟

قيمتش بين 360-400 تومنه.
همينه
والا بچه ها ادرس نمايندگيش رو با تلفنش گذاشته بودن.
تاپيك مشاوره براي خريد سيستم رو بگردي پيدا ميكني
موفق باشي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or