تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

آره منم از یکی از دوستان پرسیدم همین مطلبو اشاره کردن .

ممنون از اطلاعاتت Pikil جان

اطلاعات دقیق تری نداری منظورم مدت زمان مثلا اگه 3 ساعت بازی کنم بعد 1 ساعت بازی نکنم از دوباره بازی کنم چی مشکل پیش میاد از نظر مدت زمان اطلاعاتی داری بهم بدی مثلا می تونم چند ساعت بازی کنم که مشکلی پیش نیاد و چقدر بهش استراحت بدم چون فکر نکنم بتونیم TV رو عوض کنیم مانیتورمم قدیمیه امیدم به همین Tv هست .

پرو جکشن فکر نکنم زیاد حال بده .

من خودم هیتاچی پلاسما 42 اینچ دارم و تا 1080p رو ساپورت میکنه و کیفیتش عالی .

البته حتماً میدونی که Plasma تو Resolution واقعی که داره 1024x728 یا حد اکثر 1024x1024 هست. پس حتی اگه 1080p رو ساپورت میکنه عملاً هیچ فرقی با 720p نداره چون Resolution تلویزیونت از این Resolution های خود 360 پائین تره.

آره منم از یکی از دوستان پرسیدم همین مطلبو اشاره کردن .

ممنون از اطلاعاتت Pikil جان

اطلاعات دقیق تری نداری منظورم مدت زمان مثلا اگه 3 ساعت بازی کنم بعد 1 ساعت بازی نکنم از دوباره بازی کنم چی مشکل پیش میاد از نظر مدت زمان اطلاعاتی داری بهم بدی مثلا می تونم چند ساعت بازی کنم که مشکلی پیش نیاد و چقدر بهش استراحت بدم چون فکر نکنم بتونیم TV رو عوض کنیم مانیتورمم قدیمیه امیدم به همین Tv هست .

اولاً مهم اینه که تلویزیونت خوب تنظیم باشه و Contrast خیلی بالا نداشته باشه. هر چی Contrast بالاتر باشه، احتمال Burn-in هم بالاتر میشه.
بعدش هم باید رعایت کنی:بعد از هر 2 تا 3 ساعت بازی باید تلویزینتو خاموش کنی. اینطوری هیچ مشکلی براش پیش نمیاد!! :cool:

البته حتماً میدونی که Plasma تو Resolution واقعی که داره 1024x728 یا حد اکثر 1024x1024 هست. پس حتی اگه 1080p رو ساپورت میکنه عملاً هیچ فرقی با 720p نداره چون Resolution تلویزیونت از این Resolution های خود 360 پائین تره.

ولی در کل وضوح رنگش خیلی بالاست و واقعی به نظر میاد .

چون 10 هزار کنتراست هست .

من یه چندتا مسئله رو روشن کنم :
منظور از ثابت موندن تصویر این هست که کل تصویر ثابت باشه! نه اینکه یه تیکه کوچیک مثلا Hud در بازی! در ضمن حالت Burn-in فقط در تلویزیون های پلاسما وCRT اتفاق میفته ، در صورتی که در LCD و PRJ (پروجکشن) و DLP همچین مسئله ای وجود نداره چون در سخت اونها فسفر بکار نرفته!
این هم یه تصویر برا روشنتر شدن این مسئله ( تلویزون CRT زیر دچار این مشکل شده ) :

300px-Phosphor_burn-in_Pengo.jpg

برای تصویر بزگتر اینجا کلیک کنید.
این هم حالت Burn-in در پلاسما :

200px-Plasma_burnin_at_DFW_airport.jpg

تلویزیون پلاسما هم قابلیت ارائه کیفیت 1080p رو داره! به این مربوط نیست که چون پلاسماست پس نمیشه! یادمه که تو CES 2006 شرکت LG یه پلاسما 102" رو به نمایش گذاشت با کیفیت 1080p.
در رابطه با کنتراست هم باید بگم در پلاسما خیلی پایین تر از اون چیزیه که رو دستگاه نوشته! این حرف من نیست حرف متخصصینه ( طی مقایسه ای که با تلویزون های LCD داشتند ، که مشخص شد LCD همون کنتراست رو ارائه میده )
کلا در این مقایشه بیان شده بود که LCD طول عمری بیشتر ( تقریبا 2 برابر ) ، مصرف برقی کمتر ( تقریبا نصف ) کنتراست بهتر و بیشتر و کارایی بالاتری نسبت به پلاسما داره!

منابع هم wikipedia.com و مجلاتی هست که در طی مدتها خوندم!

آخرین ویرایش:
سلام به همگي دوستان
به نظر من الان مناسبترين lcd hdtv براي 360 اين هست:
SAMSUNG R81 32 or 40 inch
از اين نظر ميگم مناسبه كه :
1.قيمت مناسبي داره(مخصوصا 32 اينچش)
2.در حال حاضر جزو پيشرفته ترين و با كيفيت ترين هاي دنيا هست.
3.طراحي مدل 32 اينچش عاليه و مثل بقيه يعني LG يا SONY فقط يه مستطيل نيست بلكه داراي خطوط منحني بسيار زيبايي هست(خودتون بايد ببينيد تا بفهميد چي ميگم)
4.كنتراست 8000:1
5.حالت GAME MODE.
و..........

من یه چندتا مسئله رو روشن کنم :
منظور از ثابت موندن تصویر این هست که کل تصویر ثابت باشه! نه اینکه یه تیکه کوچیک مثلا Hud در بازی! در ضمن حالت Burn-in فقط در تلویزیون های پلاسما وCRT اتفاق میفته ، در صورتی که در LCD و PRJ (پروجکشن) و DLP همچین مسئله ای وجود نداره چون در سخت اونها فسفر بکار نرفته!
این هم یه تصویر برا روشنتر شدن این مسئله ( تلویزون CRT زیر دچار این مشکل شده ) :

300px-Phosphor_burn-in_Pengo.jpg

این هم حالت Burn-in در پلاسما :

200px-Plasma_burnin_at_DFW_airport.jpg

تلویزیون پلاسما هم قابلیت ارائه کیفیت 1080p رو داره! به این مربوط نیست که چون پلاسماست پس نمیشه! یادمه که تو CES 2006 شرکت LG یه پلاسما 102" رو به نمایش گذاشت با کیفیت 1080p.
در رابطه با کنتراست هم باید بگم در پلاسما خیلی پایین تر از اون چیزیه که رو دستگاه نوشته! این حرف من نیست حرف متخصصینه ( طی مقایسه ای که با تلویزون های LCD داشتند ، که مشخص شد LCD همون کنتراست رو ارائه میده )
کلا در این مقایشه بیان شده بود که LCD طول عمری بیشتر ( تقریبا 2 برابر ) ، مصرف برقی کمتر ( تقریبا نصف ) کنتراست بهتر و بیشتر و کارایی بالاتری نسبت به پلاسما داره!

حالا آخر من نفهمیدم با پروجکشن بازی کنم مشکلی پیش میاد یا نه چون من 1ماه دیگه تقریبا می خوام بخرم تا اون موقع می خوام بدونم که می تونم رو این تی وی بازی کنم یا یه فکری بکنم .ممنون

منظور من پلاسما 42 اینچ بود. 1080p یعنی 1920x1080 در صورتی که هیچ کدموم از پلاسماهای موجود تو این سایز بالاتر از 10240x1024 ندارن!! پس تصویر رو down-scale میکنن به همین رزلوشن.
Contrast پلاسما هم حتماً بهتره از LCD ولی Brightness اون از پلاسما بهتره. Contrast بزرگترین نکته برتر پلاسما هست.
پروجکشن اگر DLP یا LCD-Projection باشن مشکل Burn-in ندارن ولی تکنولوژی های قدیمی تر این مشکل رو بخاطر نوع صفحشون دارن.

Contrast میشه بگی منظورت چیه Contrast خیلی بالا نداشته باشه یعنی چی ؟ :D

منظور از کنتراست تفاوت بین سیاه ترین نقطه و سفید ترین نقطه ایست که قابلیت نشون

دادن اون توسط دستگاه وجود داره . بالطبع هرچه این فاصله زیادتر باشد ، طیف رنگی عریض

تری میان این دو رنگ به نمایش در خواهند آمند و کیفیت رنگ تصویر بیشتر خواهد بود.

هر تلویزیون HD برای 360 خوبه!!:cool:
البته 720p برای بازی از 1080i بهتره، ولی هر دو تا عالین. با این تلویزیون حال خواهی کرد!
ولی.......:-"
مشکل اصلی پروجکشن Burn-in هست که اگه یه تصویر یا یه قسمتیش به مدت طولانی رو صفحه باشه و تکون نخوره جاش میمونه. تو بازیها چون معمولاً یه سری از اطلاعات از جمله امتیاز؛ جون (health) و .... همیشه در یک جای فیکس رو صفحه هست ممکنه به این مشکل بر بخوری. پس باید حواست باشه و طولانی بازی نکنی;)
میگم یه نکته شما می گی :

یه تصویر یا یه قسمتیش به مدت طولانی رو صفحه باشه و تکون نخوره جاش میمونه. تو بازیها چون معمولاً یه سری از اطلاعات از جمله امتیاز؛ جون (health) و .... همیشه در یک جای فیکس رو صفحه هست ممکنه به این مشکل بر بخوری.

خوب مثلا ما خیلی میشه 4 یا 5 ساعت مثلا داریم شبکه 3 رو نگاه می کنیم تو این مدت آرم شبکه 3 همین جوری اون بالا هست و تکون نمی خوره ولی نشده جاش بمونه یا به تی وی آسیب برسونه یا خیلی چیز هایی دیگه مثل همین ارم شبکه ها و.... اگه این جوری باید باید جای اینا هم می موند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or