پرو جکشن فکر نکنم زیاد حال بده .
من خودم هیتاچی پلاسما 42 اینچ دارم و تا 1080p رو ساپورت میکنه و کیفیتش عالی .
آره منم از یکی از دوستان پرسیدم همین مطلبو اشاره کردن .
ممنون از اطلاعاتت Pikil جان
اطلاعات دقیق تری نداری منظورم مدت زمان مثلا اگه 3 ساعت بازی کنم بعد 1 ساعت بازی نکنم از دوباره بازی کنم چی مشکل پیش میاد از نظر مدت زمان اطلاعاتی داری بهم بدی مثلا می تونم چند ساعت بازی کنم که مشکلی پیش نیاد و چقدر بهش استراحت بدم چون فکر نکنم بتونیم TV رو عوض کنیم مانیتورمم قدیمیه امیدم به همین Tv هست .
البته حتماً میدونی که Plasma تو Resolution واقعی که داره 1024x728 یا حد اکثر 1024x1024 هست. پس حتی اگه 1080p رو ساپورت میکنه عملاً هیچ فرقی با 720p نداره چون Resolution تلویزیونت از این Resolution های خود 360 پائین تره.
حالا آخر من نفهمیدم با پروجکشن بازی کنم مشکلی پیش میاد یا نه چون من 1ماه دیگه تقریبا می خوام بخرم تا اون موقع می خوام بدونم که می تونم رو این تی وی بازی کنم یا یه فکری بکنم .ممنونمن یه چندتا مسئله رو روشن کنم :
منظور از ثابت موندن تصویر این هست که کل تصویر ثابت باشه! نه اینکه یه تیکه کوچیک مثلا Hud در بازی! در ضمن حالت Burn-in فقط در تلویزیون های پلاسما وCRT اتفاق میفته ، در صورتی که در LCD و PRJ (پروجکشن) و DLP همچین مسئله ای وجود نداره چون در سخت اونها فسفر بکار نرفته!
این هم یه تصویر برا روشنتر شدن این مسئله ( تلویزون CRT زیر دچار این مشکل شده ) :
![]()
برای تصویر بزگتر اینجا کلیک کنید.
این هم حالت Burn-in در پلاسما :
![]()
برای تصویر بزگتر اینجا کلیک کنید.
تلویزیون پلاسما هم قابلیت ارائه کیفیت 1080p رو داره! به این مربوط نیست که چون پلاسماست پس نمیشه! یادمه که تو CES 2006 شرکت LG یه پلاسما 102" رو به نمایش گذاشت با کیفیت 1080p.
در رابطه با کنتراست هم باید بگم در پلاسما خیلی پایین تر از اون چیزیه که رو دستگاه نوشته! این حرف من نیست حرف متخصصینه ( طی مقایسه ای که با تلویزون های LCD داشتند ، که مشخص شد LCD همون کنتراست رو ارائه میده )
کلا در این مقایشه بیان شده بود که LCD طول عمری بیشتر ( تقریبا 2 برابر ) ، مصرف برقی کمتر ( تقریبا نصف ) کنتراست بهتر و بیشتر و کارایی بالاتری نسبت به پلاسما داره!
منابع هم wikipedia.com و مجلاتی هست که در طی مدتها خوندم!
تلویزیون پلاسما هم قابلیت ارائه کیفیت 1080p رو داره! به این مربوط نیست که چون پلاسماست پس نمیشه! یادمه که تو CES 2006 شرکت LG یه پلاسما 102" رو به نمایش گذاشت با کیفیت 1080p.
منابع هم wikipedia.com و مجلاتی هست که در طی مدتها خوندم!
Contrast میشه بگی منظورت چیه Contrast خیلی بالا نداشته باشه یعنی چی ؟![]()
میگم یه نکته شما می گی :هر تلویزیون HD برای 360 خوبه!!
البته 720p برای بازی از 1080i بهتره، ولی هر دو تا عالین. با این تلویزیون حال خواهی کرد!
ولی.......
مشکل اصلی پروجکشن Burn-in هست که اگه یه تصویر یا یه قسمتیش به مدت طولانی رو صفحه باشه و تکون نخوره جاش میمونه. تو بازیها چون معمولاً یه سری از اطلاعات از جمله امتیاز؛ جون (health) و .... همیشه در یک جای فیکس رو صفحه هست ممکنه به این مشکل بر بخوری. پس باید حواست باشه و طولانی بازی نکنی