تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام
این عمر مفید که در مورد تلویزیون های lcd میگن یعنی چی؟
البته اطلاعات دقیقی ندارم ولی شنیدم که میگن مثلا عمر این
تلوزیون 40000 ساعت هست یعنی بعد از 40000 ساعت کار
افت کیفیت پیدا میکنه؟
البته شاید من اشتباه شنیده باشم که اگه اینطوره ببخشید.

سلام
دوست عزیز من فقط کمی راهنمایی میکنم و قبل از این از دوستان عزیزم میخوام که اگر در مورد چیزی اطلاع ندارن اظهار نظر نکنن

عمر مفید پنل مختص تلوزیونهای پلاسما هستش نه ال سی دی
که اون هم 70000 ساعت هست و من فکر نکنم کسی 24 ساعته تلوزیون رو روشن بذاره
اگر در روز 10 ساعت روشن باشن(پلاسما) تقریبا 19 سال عمر میکنن
در ثانی شما میتونید با استفاده از یه ال سی دی تصاویر HD رو با کنتراست بالا ببینید

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو داده باشم

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 سوال داشتم و اونم اینکه من می خوام 1 تلویزیون بخرم که ال سیدی باشه بوجه هم در حد 3 میلیون سونی براویا بهتره یا سامسونگ با توجه به اینکه می خوام 360 رو بهش وصل کنم کدوم گرافیک بالاتری نشان میده و بهتره که چند اینچ باشه البته زیر 40 نباشه و اینکه همه ی تلویزیون های lcd که 40 اینچ باشن hd هستند؟ یعنی 6 تا فیش را دارن یا نه و اینکه نام تلویزیون و ... هم بذارید اگر جواب منو بدید ممنون می شم .:confused: :-" ;) :biggrin1: ;)

سلام
دوست عزیز من هم دقیقا مشگل شما رو دارم و دنبال یه تلوزیون خوب برای 360 و ps3 میگردم
یکی از دوستان مدل F 71B سامسونگ رو پیشنهاد داده که در سه سایز 40 و 46 و52 موجوده

من بعد از کلی تحقیق و مکاتبه با مدیر سایت سام سرویس به این نتیجه رسیدم که تا 2 ماه صبر کنم و بعد از سری M 81B بخرم که تا اون موقع قول دادن که میاد
شما میتونی خودت بری به سایت سامسونگ و این دو مدل رو با هم مقایسه کنی که به نظرمن شما هم صبر کن و از این مدل جدید بگیر چون واقعا کنتراست بالایی داره 1:15000

سلام
دوست عزیز من فقط کمی راهنمایی میکنم و قبل از این از دوستان عزیزم میخوام که اگر در مورد چیزی اطلاع ندارن اظهار نظر نکنن

که اون هم 70000 ساعت هست و من فکر نکنم کسی 24 ساعته تلوزیون رو روشن بذاره
اگر در روز 10 ساعت روشن باشن(پلاسما) تقریبا 19 سال عمر میکنن
در ثانی شما میتونید با استفاده از یه ال سی دی تصاویر HD رو با کنتراست بالا ببینید

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو داده باشم

دوست عزيز برو به اين آدرس http://www.sony-mea.com/bravia/flash.html قسمت BENEFITS OF LCD صفحه سوم پاراگراف چهارم lifespan نوشته عمر مفيد پلاسما در صورت استفاده 4 ساعت در روز حدود 20 ساله كه ميشه 29200 ساعت و عمر مفيد ال سي دي در صورت استفاده 4 ساعت در روز حدودا 40 ساله كه ميشه 58400 ساعت . شما بر اساس چه مدركي ميگي كه عمر مفيد فقط مختص به تلويزيونهاي پلاسماست نه ال سي دي اونم 70000 ساعت ؟

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=661538

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=657002
برو توی این تاپیکا و قشنگ بگرد. به کار راحت ترم میتونی بکنی و اینه که عضو شی و ازشون خودت توی تاپیک سوال کنی
این هم لینک سرچ سایت هست و سرچ کردن یه چیزی مثل Samsung یا Sony نباید زیاد سخت باشه! به هر جال اگه دوست داری وقت بزار و کامل بخون تاپیک هارو توشون اطلاعات خوبی پیدا میکنی جواب سوالتم میگیری.
کسی هایی هم که تو این سایت پست میدن معمولا فقط به کیفیت اهمیت میدن و قیمت براشون مهم نیست برای همین هرچی پیشنهاد کنن برای Quality هست.
این لینک هم قسمت LCD TVسایت هست که از هر تیوی بخوای توش تقریبا یه sticky topic دارن

دوست عزيز ممنونم از راهنماييت ولي تو اين صفحاتي كه شما آدرس دادي به غير از معرفي مدلهاي مختلف سامسونگ و يه سوالهايي در مورد تنظيم TV ها ، راجع به برتري سامسونگ نسبت به سوني چيزي نديدم ..... اتفاقا نظر يكي از كاربرها كه در پاسخ به معرفي LCDTV سامسونگ مدل LN-S4696D داده بود برام جالب بود كه واست ميزارم
mmm, Sexy beast! Id like to wait for the Sony 1080p, but this one will probably be cheaper.
بازم ممنونم دوست عزيز و موفق باشي

دوست عزيز برو به اين آدرس http://www.sony-mea.com/bravia/flash.html قسمت BENEFITS OF LCD صفحه سوم پاراگراف چهارم lifespan نوشته عمر مفيد پلاسما در صورت استفاده 4 ساعت در روز حدود 20 ساله كه ميشه 29200 ساعت و عمر مفيد ال سي دي در صورت استفاده 4 ساعت در روز حدودا 40 ساله كه ميشه 58400 ساعت . شما بر اساس چه مدركي ميگي كه عمر مفيد فقط مختص به تلويزيونهاي پلاسماست نه ال سي دي اونم 70000 ساعت ؟

آخه کی 4 ساعت در روز استفاده ميکنه ؟؟؟؟؟؟

در مورد عمر مفید، اینقدر جای بحث وجود نداره که دارید میزنید تو سر و کله هم !
هر کسی با یک مقدار فکر کردن می تونه متوجه بشه که هر وسیله الکترونیکی یک عمر مفید داره، مگه میشه یک وسیله برقی پیدا کنید که بگید این کلاً عمر مفید نداره و تا n سال آینده هم عمراً هیچیش نمیشه !
بجای اینکه همدیگه رو به نداشتن اطلاعات متهم کنید، مطلبی رو که می نویسید با دلیل، ثابت کنید.
موفق باشید

در مورد عمر مفید، اینقدر جای بحث وجود نداره که دارید میزنید تو سر و کله هم !
هر کسی با یک مقدار فکر کردن می تونه متوجه بشه که هر وسیله الکترونیکی یک عمر مفید داره، مگه میشه یک وسیله برقی پیدا کنید که بگید این کلاً عمر مفید نداره و تا n سال آینده هم عمراً هیچیش نمیشه !
بجای اینکه همدیگه رو به نداشتن اطلاعات متهم کنید، مطلبی رو که می نویسید با دلیل، ثابت کنید.
موفق باشید

خوب منم موافق هستم.
يک محاسبه کوچيک :

40.000 ساعت تقسيم بر 24 = ميشه 1666 روز !

1666 روز تقسيم بر 365 روز سال ميشه 4 سال و نيم !!!!!!!!!!!!!!
حالا ما بگيم يکی مثله خانواده ما که روزی 12 ساعت tv روشنه ... خوب ميشه 9 سال ....

درضمن اين فرمل کپی رايت داره. فرمول قبليمو کپی رايت نزدم، فيثاغورث دزديد:eek:

متاسفانه بعضی ها به جبهه گرفتن عادت دارن منم حوصله کل کل ندارم
اطلاعاتی رو که داشتم براتون گفتم اگر قراره کسی 3 میلیون پول تلوزیون بده خودش بهتر باید بدونه که چی بخره تا بهترین استفاده رو ازش ببره

منم منتظرم تا مدل مورد نظرم تو ایران بیاد تا بخرم ومطمعن باشید که پولمو از جوب پیدا نکردم که بریزم دور اگرم اینجا تو بحث شرکت کردم فقط برای کمک و هم فکری بوده نه .......

متاسفانه بعضی ها به جبهه گرفتن عادت دارن منم حوصله کل کل ندارم
اطلاعاتی رو که داشتم براتون گفتم اگر قراره کسی 3 میلیون پول تلوزیون بده خودش بهتر باید بدونه که چی بخره تا بهترین استفاده رو ازش ببره

منم منتظرم تا مدل مورد نظرم تو ایران بیاد تا بخرم ومطمعن باشید که پولمو از جوب پیدا نکردم که بریزم دور اگرم اینجا تو بحث شرکت کردم فقط برای کمک و هم فکری بوده نه .......
هر کسی اطلاعات نادرست بده، همین جوابها رو خواهد گرفت !
کمک و هم فکری وقتی بدرد میخوره که درست باشه !

عزیزم مشکلت چیزه دیگه ای هستش اصلا من منظورم به تو نبود

بهتره بدونی من اگر اینجا پستی میزنم فقط به خاطر اینه که اطلاعات
نادرست دیدم
شما بگو کدوم یکی از اطلاعات من نا درست بوده؟
در ثانی اگر دوست داری میتونی این پست رو پاک کنی یا ای دی منو قفل کنی
چون دارم به چند نفر که شاید بخوان تی وی بگیرن اطلاعات میدم:biggrin1:

عزیزم مشکلت چیزه دیگه ای هستش اصلا من منظورم به تو نبود

بهتره بدونی من اگر اینجا پستی میزنم فقط به خاطر اینه که اطلاعات
نادرست دیدم
شما بگو کدوم یکی از اطلاعات من نا درست بوده؟
در ثانی اگر دوست داری میتونی این پست رو پاک کنی یا ای دی منو قفل کنی
چون دارم به چند نفر که شاید بخوان تی وی بگیرن اطلاعات میدم:biggrin1:
این جمله رو حتماً من نوشتم چند تا پست بالاتر:
شما به کسی که میاد می پرسه :
این عمر مفید که در مورد تلویزیون های lcd میگن یعنی چی
بر میگردی میگی، تلویزیون LCD عمر مفید نداره که !!! عمر مفید مال پلاسماست !!! بعد یه این میگی اطلاعات درست !
با این اطلاعات درست شما فکر نکنم کسی بتونه رادیو بخره، چه برسه به HDTV.

در ضمن من و بقیه مدیران سایت خودمون می دونیم کدوم پست رو پاک کنیم ، کدوم رو پاک نکنیم !
هر کسی رو هم لازم بشه، بن میکنیم.

آخرین ویرایش:
آخه کی 4 ساعت در روز استفاده ميکنه ؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز اينيكه تو سايت سوني نوشته استفاده 4 ساعت در روز مربوط به از ما بهترونه نه ما ، وگر نه ماها كه به جز تماشاي تلويزيون كار ديگه اي تو زندگي نداريم و روزانه 16 ساعت از عمرمون رو پاي بازي ، ديدن فيلم و ماهواره ميگذرونيم از اون قاعده مستثناييم... محاسبه كه بلدي ( تو همين پست بالايي نشون دادي كه بلدي ) اون چهار ساعت در روز شده 16 ساعت يعني چهار برابر شده ....... پس اون سالها رو تقسم بر 4 كن بدست مياري عمر مفيد پلاسما در صورت استفاده 16 ساعت در روز 5 سال و ال سي دي در صورت استفاده ايرانيها ( 16 ساعت در روز ) ميشه 10 سال
موفق باشي

رو اين lcd هارو با چی تميز میکنن؟ گردو خاکی که میشينه و کلاً اصولی ترين چيز
برای تميز کردن صطح tv lcd ها چيه؟:confused:

والا من روزی که لپ تاپ خريدم از پايتخت ( از دوستم ) ايشون بهم يک چيزی داد که مايع و سبز رنگ هست. خيلی خيلی هم ارزونه.

درضمن اصلاً چسب نميشه يا جرم نميگيره يا کف نيست. يک مايه هست که يکم ميزنی به LCD، بعد با دستمال پاک ميکنی.
بعد يک بر ديگه خشک ميکنی دوباره.

ميخوای آدرس جای که خريدم رو بهت بگم ؟؟؟ من هم برا lcd laptop و lcd desktop همينطور lcd گوشيم استفاده ميکنم.
خيلی ارزونه فکر کنم 2 تومان بود يا 2.500 !!!
تقريباً 2 سالی هست که استفاده ميکنم.

پيروز باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or