دوست عزیز چرا پارادوکس میگی؟
اول میگی مدرک اینترنتی که همون review هست نداری بعد میگی چرا از روی ریویو حرف میزنی!:confused:
ادم که حتما نباید همه چیز رو داشته باشه تا در موردش حرف بزنه.دیگه اخرین کاری که معمولا میکنم تا از یه جنسی مطمعن بشم اینه که برم توی سایت
www.newegg.com و ریویو هایی که افراد عادی که اون دستگاه رو خریداری کردند رو بخونند یا از دوستانی که این وسایل رو دارند پرس و جو کنم
در ضمن اینجا مربوط به تی وی 360 هستش پس دوست عزیز دلیلی نداره ps3 داشته باشم تا بخوام اینجا رهنمایی کنم
در مورد اون اجناسی هم که گفتی ندارم دلیل بر این نیست که تا حالا از تزدیک ندیدم یا استفاده نکردم.samsung s71 رو به طور کامل باهاش ور رفتم با 360.با کابل vga-component و همینطور تنظیمات رنگ گوناگون و ...
در مورده 940 bw هم همینطور.از کسانی که اون مانیتورو دارن و باهاشون دوستم پرس و جو کردم
به هر حال اگرم این کارو نکرده باشم بازم از review میشه اظهار نظر کرد وگرنه الان هیچ کس نباید توی بخش هایی چون سخت افزار پیشنهاد سیستم بده چون اونقدری سرمایه نداره که تمام اجناس رو بگیره و خودش ریویو (کاریکه سایت های خارجی انجام میدن)بکنه.
در ضمن سعی کنید از این به بعد پست هاتون رو با تمسخر ندین .خوشحال میشم شما هم در کنار ما بچه هارو راهنمایی کنید و به بحث و گفتگو بپردازید نه اینکه یکدیگر رو دست بگیریم
موفق باشی.
-------------------------------------------------------------------
اینم دارم کلی میگم:تا حالا به علت بد صحبت شدن یا بی احترامی شدن به خودم چیزی نگفتم ولی از الان هر کسی بخواد بی احترامی کنه از امکاناتی که در اختیارم گذاشته شده استفاده میکنم.