تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

[/attach]

دوست عزیز این کابل به راحتی گیر نمیاد و باید بگردی ( توی پستهای قبلی هم گفتم )

برای همین یه راهی هست.اونم اینه که بری پائین شهر ( مثل چهار راه ولیعصر یا توپ خونه یا جمهوری) وکلی بگردی بگی کابل HDMI to DVI میخوام.:cheesygri

بابا این فراسو خیلی خزه.

من پسرخالم داره دیگه!! زاویه دیدش خیلی افتضاحه به طوری که به صورت افقی زاویه دید اگه مستقیم نباشه کمرنگ میشه و اگه عمودی باشه اصلا به کل تاریک میشه.

19 اینچش 270 تومنه ولی همین 940bw حدود 20 یا 30 تومن گرونتره ولی اون کجا و این کجا!!!

کسی میدونه فراسو آستارا واید Hdcp ساپورت میکنه یا نه؟

خیر.hdcp ساپورت نیست

سلام!
آقا این VA1912wb viewsonic , ساپورت HDCP داره ؟
مرسی:love:

hdcp ساپورت نیست

اگه کنتراست بالا باشه چی میشه؟؟ اگه پایین باشه چی میشه؟؟

این مانیتور viewsonic va1912 wb بهتره یا 940bw (با توجه که کنتراست 700 که viewsonic داره و همچنین ورودی کامپوننت) --

بالا یا پایین بودن عمق و کیفیت رنگ رو باعث میشه;) هر چی این نسبت بالاتر باشه کیفیت هم بیشتره
ورودی کامپوننت نداره.به علت hdcp به نظره من 940 بهتره.بالاخره یه روزی hdcp به دردت میخوره تا اخر که فیلمامون که توی pc میبینیم که vcd-dvd نیستش;)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 سوال داشتم و اونم اینکه من می خوام 1 تلویزیون بخرم که ال سیدی باشه بوجه هم در حد 3 میلیون سونی براویا بهتره یا سامسونگ با توجه به اینکه می خوام 360 رو بهش وصل کنم کدوم گرافیک بالاتری نشان میده و بهتره که چند اینچ باشه البته زیر 40 نباشه و اینکه همه ی تلویزیون های lcd که 40 اینچ باشن hd هستند؟ یعنی 6 تا فیش را دارن یا نه و اینکه نام تلویزیون و ... هم بذارید اگر جواب منو بدید ممنون می شم .:confused: :-" ;) :biggrin1: ;)

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 سوال داشتم و اونم اینکه من می خوام 1 تلویزیون بخرم که ال سیدی باشه بوجه هم در حد 3 میلیون سونی براویا بهتره یا سامسونگ با توجه به اینکه می خوام 360 رو بهش وصل کنم کدوم گرافیک بالاتری نشان میده و بهتره که چند اینچ باشه البته زیر 40 نباشه و اینکه همه ی تلویزیون های lcd که 40 اینچ باشن hd هستند؟ یعنی 6 تا فیش را دارن یا نه و اینکه نام تلویزیون و ... هم بذارید اگر جواب منو بدید ممنون می شم .:confused: :-" ;) :biggrin1: ;)

من اگه جای شما بودم سونی براویا 42 یا بالاتر میگرفتم چون شفافیت تصویرش از سامسونگ بیشتر هست !
در ضمن بودجتون هم مناسب هست
و برای اینکه بتونی گرافیک بهتری بگیری باید tv 1080p رو ساپورت کنه و بالای 40 اینچ هم باشه پس برو همون سونی براویا بخر حالشو ببر:)

مدرك اينترنتي نداري TV سوني يا سامسونگ نداري مانيتور 940 نداري PS3 هم نداري ولي با اين حال بر اساس ريويو اظهار نظر ميكني ...... دمت گرم خيلي با حالي

دوست عزیز چرا پارادوکس میگی؟
اول میگی مدرک اینترنتی که همون review هست نداری بعد میگی چرا از روی ریویو حرف میزنی!:confused:
ادم که حتما نباید همه چیز رو داشته باشه تا در موردش حرف بزنه.دیگه اخرین کاری که معمولا میکنم تا از یه جنسی مطمعن بشم اینه که برم توی سایت www.newegg.com و ریویو هایی که افراد عادی که اون دستگاه رو خریداری کردند رو بخونند یا از دوستانی که این وسایل رو دارند پرس و جو کنم;)
در ضمن اینجا مربوط به تی وی 360 هستش پس دوست عزیز دلیلی نداره ps3 داشته باشم تا بخوام اینجا رهنمایی کنم;)
در مورد اون اجناسی هم که گفتی ندارم دلیل بر این نیست که تا حالا از تزدیک ندیدم یا استفاده نکردم.samsung s71 رو به طور کامل باهاش ور رفتم با 360.با کابل vga-component و همینطور تنظیمات رنگ گوناگون و ...
در مورده 940 bw هم همینطور.از کسانی که اون مانیتورو دارن و باهاشون دوستم پرس و جو کردم;)
به هر حال اگرم این کارو نکرده باشم بازم از review میشه اظهار نظر کرد وگرنه الان هیچ کس نباید توی بخش هایی چون سخت افزار پیشنهاد سیستم بده چون اونقدری سرمایه نداره که تمام اجناس رو بگیره و خودش ریویو (کاریکه سایت های خارجی انجام میدن)بکنه.
در ضمن سعی کنید از این به بعد پست هاتون رو با تمسخر ندین .خوشحال میشم شما هم در کنار ما بچه هارو راهنمایی کنید و به بحث و گفتگو بپردازید نه اینکه یکدیگر رو دست بگیریم;)
موفق باشی.
-------------------------------------------------------------------
اینم دارم کلی میگم:تا حالا به علت بد صحبت شدن یا بی احترامی شدن به خودم چیزی نگفتم ولی از الان هر کسی بخواد بی احترامی کنه از امکاناتی که در اختیارم گذاشته شده استفاده میکنم.;)

پیشنهاد من:
Samsung F71 40 inch
هم full hd (1080p) هست و هم از نظره تمام ورودی و خروجی ها کامله و کیفیتش هم خوبه.اگه 250 بذاری روی پولت میتونی 46 اینچش رو بخری.
کلا تمام تلویزیون ها ی lcd hd هم هستند چون رزولوشن 720 پی رو دارند;) 6 تا فیش هم قدیمی شده:) الان دیگه از hdmi-vga- و همون کامپوننت(6 فیش) استفاده میشه.
http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=327&level2_id=&level3_id=
LA-F71B.jpg

من اگه جای شما بودم سونی براویا 42 یا بالاتر میگرفتم چون شفافیت تصویرش از سامسونگ بیشتر هست !
در ضمن بودجتون هم مناسب هست
و برای اینکه بتونی گرافیک بهتری بگیری باید tv 1080p رو ساپورت کنه و بالای 40 اینچ هم باشه پس برو همون سونی براویا بخر حالشو ببر
دوست عزیز لطفا مدل مورد نظرتون رو بگین و انقدر بدون دلیل و مدرک الکی نمیگفتی اون رو بگیر;)
به هر حال 3 میلیون تومن کم پولی نیست و این دوسمون هم به امید اینکه بتونه جنس بهتری بخره اومده اینجا برای مشاوره;)
موفق باشی

سلام
این عمر مفید که در مورد تلویزیون های lcd میگن یعنی چی؟
البته اطلاعات دقیقی ندارم ولی شنیدم که میگن مثلا عمر این
تلوزیون 40000 ساعت هست یعنی بعد از 40000 ساعت کار
افت کیفیت پیدا میکنه؟
البته شاید من اشتباه شنیده باشم که اگه اینطوره ببخشید.

سلام
افت کیفیت پیدا میکنه؟

درست شنیدی:)
بعد از اون عمر مفید افت کیفیت پیدا می کنه ولی نه اوقدر که غیر قابل استفاده بشه ولی دیگه کیفیت اولش رو نداره;)

دوست عزیز چرا پارادوکس میگی؟
اول میگی مدرک اینترنتی که همون review هست نداری بعد میگی چرا از روی ریویو حرف میزنی!:confused:
ادم که حتما نباید همه چیز رو داشته باشه تا در موردش حرف بزنه.دیگه اخرین کاری که معمولا میکنم تا از یه جنسی مطمعن بشم اینه که برم توی سایت www.newegg.com و ریویو هایی که افراد عادی که اون دستگاه رو خریداری کردند رو بخونند یا از دوستانی که این وسایل رو دارند پرس و جو کنم;)
در ضمن اینجا مربوط به تی وی 360 هستش پس دوست عزیز دلیلی نداره ps3 داشته باشم تا بخوام اینجا رهنمایی کنم;)
در مورد اون اجناسی هم که گفتی ندارم دلیل بر این نیست که تا حالا از تزدیک ندیدم یا استفاده نکردم.samsung s71 رو به طور کامل باهاش ور رفتم با 360.با کابل vga-component و همینطور تنظیمات رنگ گوناگون و ...
در مورده 940 bw هم همینطور.از کسانی که اون مانیتورو دارن و باهاشون دوستم پرس و جو کردم;)
به هر حال اگرم این کارو نکرده باشم بازم از review میشه اظهار نظر کرد وگرنه الان هیچ کس نباید توی بخش هایی چون سخت افزار پیشنهاد سیستم بده چون اونقدری سرمایه نداره که تمام اجناس رو بگیره و خودش ریویو (کاریکه سایت های خارجی انجام میدن)بکنه.
در ضمن سعی کنید از این به بعد پست هاتون رو با تمسخر ندین .خوشحال میشم شما هم در کنار ما بچه هارو راهنمایی کنید و به بحث و گفتگو بپردازید نه اینکه یکدیگر رو دست بگیریم;)
موفق باشی.
-------------------------------------------------------------------
اینم دارم کلی میگم:تا حالا به علت بد صحبت شدن یا بی احترامی شدن به خودم چیزی نگفتم ولی از الان هر کسی بخواد بی احترامی کنه از امکاناتی که در اختیارم گذاشته شده استفاده میکنم.;)
دوست عزيز من پارادوكس نميگم جمله " مدرك اينترنتي ندارم " عين جمله خودته كه در جواب يكي از پست هاي من دادي ( ميتوني به پستهاي قبلي مراجعه كني و بخوني ) در ضمن من قصدم اساعه ادب نبود اگه اين طوري به نظر اومده از شما غذر ميخوام اونهم نه به دليل ترس از شما و نه ترس از اختياراتي كه داريد بلكه دوست ندارم بي ادب جلوه كنم
اينم اضافه كنم كه در پستهاي قبلي در جواب بي احترامي عده اي شما به اونها توهين نمي كردي و جواب اونها رو با متانت ميدادي اينطوري جايگاه بهتري در ذهن من داشتي و احترام بيشتري برات قائل بودم دوست عزيز ، حداقل بيشتر از Lich King كه سريع واكنش نشون ميده
به قول اون دوستمون اين تاپيك داره ميرسه به مرز 50 صفحه و هستند كساني كه هنوز ميپرسند آقا بالاخره سوني بهتر بود يا سامسونگ ؟ و همه اينها به دليل جانبداري بي رويه ، بي دليل ، بي مدرك و بي منطقي كه بر اين تاپيك حكم فرماست اگه قراره بگيم سوني بهتره بگيم آقا سوني بهتره با اين تفاصيل و اگه سامسونگ بهتره بگيم كه اون بهتره اونم با اين دلايل
براتون آرزوي موفقيت دارم دوستان و يه خواهش از مدير سايت لطفا اين چهل و چند صفحه اي كه به اسم تلويزيون مناسب HD براي 360 ايجاد شده ولي در عمل شده جاي شاخ و شانه كشي و به رخ كشي و توهين به ديگران ( اگه اينهم توهين ندونيد ) ، لطفا تماما اديت كن و اون صفحاتي كه به نظر خودت مناسبه و به ديگران كمك ميكنه بگذار .... آخه اون بنده خداهايي كه تو اينترنت سرچ ميكنن و به اين صفحات ميرسند چه گناهي كردند ؟؟؟

دوست عزيز من پارادوكس نميگم جمله " مدرك اينترنتي ندارم " عين جمله خودته كه در جواب يكي از پست هاي من دادي ( ميتوني به پستهاي قبلي مراجعه كني و بخوني ) در ضمن من قصدم اساعه ادب نبود اگه اين طوري به نظر اومده از شما غذر ميخوام اونهم نه به دليل ترس از شما و نه ترس از اختياراتي كه داريد بلكه دوست ندارم بي ادب جلوه كنم
درسته من مدرک اینترنتی ندارم و به همین دلیل روی اون حرفم پا فشاری نکردم;)
دوست عزیز منم اون جمله رو کلی گفتم.کسی هم از کسی اینجا قرار نیست بترسه.منم یک کاربره عادیم مثل شما و دیگران و این نوشته ی سبز من رو از کسی متمایز نمیکنه;)
دوسته عزیز منم از شما معدرت میخوام اگر منظورتون رو بد متوجه شدم;)
ينم اضافه كنم كه در پستهاي قبلي در جواب بي احترامي عده اي شما به اونها توهين نمي كردي و جواب اونها رو با متانت ميدادي اينطوري جايگاه بهتري در ذهن من داشتي و احترام بيشتري برات قائل بودم دوست عزيز ، حداقل بيشتر از Lich King كه سريع واكنش نشون ميده
دوست خوبم من فکر نمیکنم جواب اون عزیز رو بد داده باشم و بهش بی احترامی کرده باشم;)
در مورده اشکان هم منظورت رو متوجه نشدم:confused:
به قول اون دوستمون اين تاپيك داره ميرسه به مرز 50 صفحه و هستند كساني كه هنوز ميپرسند آقا بالاخره سوني بهتر بود يا سامسونگ ؟ و همه اينها به دليل جانبداري بي رويه ، بي دليل ، بي مدرك و بي منطقي كه بر اين تاپيك حكم فرماست اگه قراره بگيم سوني بهتره بگيم آقا سوني بهتره با اين تفاصيل و اگه سامسونگ بهتره بگيم كه اون بهتره اونم با اين دلايل
منظورت از بی منطقی و بی مدرک بودن من هستم؟
اگر واقعا شما هم فکر میکنی که من از سونی متنفرم و یکی از طرفداران سامسونگم و دوست دارم الکی و بی دلیل راهنمایی کنم قول میدم اصلا دیگه به این تاپیک سر نزنم .:(
یکی از دلایلی که میبینی به نظرت این تاپیک یک طرفه است اینه که کسی نمیاد در مورد برند های دیگه حرف بزنه(حرف مفت نه! با اطلاعات کامل) و به بحثو گفتگو بپردازه.اصلا هدف از فروم و تاپیک اینه که با همکاری به جلو بره.
براتون آرزوي موفقيت دارم دوستان و يه خواهش از مدير سايت لطفا اين چهل و چند صفحه اي كه به اسم تلويزيون مناسب HD براي 360 ايجاد شده ولي در عمل شده جاي شاخ و شانه كشي و به رخ كشي و توهين به ديگران ( اگه اينهم توهين ندونيد ) ، لطفا تماما اديت كن و اون صفحاتي كه به نظر خودت مناسبه و به ديگران كمك ميكنه بگذار .... آخه اون بنده خداهايي كه تو اينترنت سرچ ميكنن و به اين صفحات ميرسند چه گناهي كردند ؟؟؟
شما هم موفق باشی.;)
در ضمن کسی که بخواد جنسی به این گرنی بخره حداقل اگر برای پولش ارزش قائل باشه باید خودش هم یه تحقیقی بکنه.ما هم اینجا پیشنهاد میدیم و کسی رو زور نمیکنیم;) تصمیم به دست خود خریدار هست.

سلام
افت کیفیت پیدا میکنه؟

ببين lcd ها بعد از کارکرد عمر مفيدشون نو رشون کم کم از بين میره و ديگه شفافيت روز های
اوليرو نداره...و توصيه میشه بعد از 2 3 سال کار کردن باهاشون اونارو بفروشيد !!

شما اگه خیلی به حرفت مطمینی یه سری به avsforum بزن (اگه دیگه البته نگی اونجا هم همه الکی میگن) و ببین بقیه چی میگن. سامسونگ چه شما دوست داشته باشی یا نداشته باشی LCD HDTV هاش در حد سونی هست و چیزی کمتر نداره. یه سرچ بکنی 100000 تا review میتونی توی اینترنت پیدا کنی که اینارو با هم مقایسه کردن. سامسونگ یکی از بهترین سازنده های LCD حساب میشه و توی خیلی مغازه ها از سامسونگ برای دمو کردن استفاده میکنن. قبل از اینکه بگی منم دارن طرفداری میکنم بگم من هر دو مارک رو داشتم و الان به علت کیفیت بهتر ازسامسونگ استفاده میکنم.تمام محصولاتaudio هم که استفاده میکنم Sony هست پس پدرکشتگی باهاش ندارم ولی توی زمینه تیوی بهتر هم از سونی زیاد هست و سامسونگ نهایت بهتر نباشه بدتر نیست. قیمت کمتر سامسونگ هم دلیل بدتربودن نیست این معمولا سونی که همه چی رو overpriced و الکی گرون میده. قیمت کمنر سامسونگ هم دلیل دیگه ایی برای اینه که سامسونگ value بهتری هست نسبت به سونی

دوست عزيز متاسفانه ما با كمبود وقت مواجهيم لطفا آدرس مستقيم صفحه اي كه در مورد برتري سامسونگ نوشته بگذار تا ما هم مطالعه كنيم بد نيست معلوماتمون زياد شه ..... ممنون از زحماتت

دوست عزيز مشتاقانه منتظر رهنمايي شما هستم

دوست عزيز مشتاقانه منتظر رهنمايي شما هستم

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=661538

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=657002
برو توی این تاپیکا و قشنگ بگرد. به کار راحت ترم میتونی بکنی و اینه که عضو شی و ازشون خودت توی تاپیک سوال کنی
این هم لینک سرچ سایت هست و سرچ کردن یه چیزی مثل Samsung یا Sony نباید زیاد سخت باشه! به هر جال اگه دوست داری وقت بزار و کامل بخون تاپیک هارو توشون اطلاعات خوبی پیدا میکنی جواب سوالتم میگیری.
کسی هایی هم که تو این سایت پست میدن معمولا فقط به کیفیت اهمیت میدن و قیمت براشون مهم نیست برای همین هرچی پیشنهاد کنن برای Quality هست.
این لینک هم قسمت LCD TVسایت هست که از هر تیوی بخوای توش تقریبا یه sticky topic دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or