تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

حالا که در این مورد زحمت میکشی تحقیق میکنی یه تحقیق درست و حسابی هم از 940bw بکن که برای وصل کردن به ایکس باکس و پلی و کلا همه چیز چه جوری هست؟

برای x360 استفاده از کابل vga
برای ps3 استفاده از کابل hdmi to dvi
برای pc از هر دو:biggrin1:

آقا آخر کسی به ما نگفت برای وصل کردن Xbox 360 معمولی به مانیتور 940bw بجز Vga چه راهی هست؟؟؟

دوست عزیز اون کسی که گفت 940 bw با کابل vga کیفیتش خراب میشه حرف مفت زده!
مطمعن باش کیفیتش عالی میشه و بهترین راهم همین vga هست;)

دوست عزیز اون کسی که گفت 940 bw با کابل vga کیفیتش خراب میشه حرف مفت زده!
مطمعن باش کیفیتش عالی میشه و بهترین راهم همین vga هست;)
خوب پس اینطور که شما میفرمائید با Vga خیلی خوب میشه.

اونوقت کیفیتش روی 940BW مثل HDtv میشه دیگه نه؟؟

یعنی واقعا خیلی خفن میشه؟؟؟

اینی هم که شما میبینید من با Vga رادستم نیست برای اینه که یه عکس از تصویر xbox 360 روی 940bw با Vga دیدم اصلا کاملا از Vga نا امید شدم.

خوب پس اینطور که شما میفرمائید با Vga خیلی خوب میشه.

اونوقت کیفیتش روی 940BW مثل HDtv میشه دیگه نه؟؟

یعنی واقعا خیلی خفن میشه؟؟؟

اینی هم که شما میبینید من با Vga رادستم نیست برای اینه که یه عکس از تصویر xbox 360 روی 940bw با Vga دیدم اصلا کاملا از Vga نا امید شدم.

به hdtv های خوب که نمیرسه.ولی نسبت به قیمتش 100% ارزش داره و حتما کیفیتش شما رو راضی میکنه;)
با عکس نمیشه به کیفیت پی برد;)
یه بحث توی بخش سخت افزار در مورد 940 bw هستش به نام تاپیک monitor lcd.یه سر به اونجا بزن.
موفق باشی

به hdtv های خوب که نمیرسه.ولی نسبت به قیمتش 100% ارزش داره و حتما کیفیتش شما رو راضی میکنه;)
با عکس نمیشه به کیفیت پی برد;)
یه بحث توی بخش سخت افزار در مورد 940 bw هستش به نام تاپیک monitor lcd.یه سر به اونجا بزن.
موفق باشی
ببخشید من هرچی گشتم پیدا نکردم.

اگر امکان داره لینکش رو بدید.

خیر من 940 ندارم.
ps3 هم ندارم.
ولی در حدی ریویو خوندم که بگم مانیتوره خوبیه

مدرك اينترنتي نداري TV سوني يا سامسونگ نداري مانيتور 940 نداري PS3 هم نداري ولي با اين حال بر اساس ريويو اظهار نظر ميكني ...... دمت گرم خيلي با حالي

شما اگه خیلی به حرفت مطمینی یه سری به avsforum بزن (اگه دیگه البته نگی اونجا هم همه الکی میگن) و ببین بقیه چی میگن.

دوست عزيز متاسفانه ما با كمبود وقت مواجهيم لطفا آدرس مستقيم صفحه اي كه در مورد برتري سامسونگ نوشته بگذار تا ما هم مطالعه كنيم بد نيست معلوماتمون زياد شه ..... ممنون از زحماتت

اگه کنتراست بالا باشه چی میشه؟؟ اگه پایین باشه چی میشه؟؟

این مانیتور viewsonic va1912 wb بهتره یا 940bw (با توجه که کنتراست 700 که viewsonic داره و همچنین ورودی کامپوننت) --

ببينيد بچها من که خودم sony bravia دارم تصاوير r71 رو هم تو مکس گيم ديدم
بازی lostplanet و gears of war ....هيچ فرقی با هم ندارن ولی شفافيت سونی يه مقدار بالاتره
که اونم بايد خيلی خيلی توجه کنی تا بفهمی و اصلاً هيچ فرقی بين اين 2 تا نيست هر دو تا تصوير
فوقولعادست..........
در رابطه با r71 خوب اين مدل مدلی هست که مايکرسافت پيشنهاد داده و طبعاً بيشتريا
اين مدل رو خريداری میکنن...مايکروسافت نمیآد تبليغ رقيب خودش يعنی سونی رو بکنه که !!
پس ممکنه تو بيشتر فورما از سامسونگ تعريف شه

میرم توی مغازه و مطمئن باش یه مارک خوب میگیرم البته با کمک فروشنده نه شما
شما بهتره بری از همون فروشنده ها سوال کنی و وقتتو تلف نکنی اینجا، اونا هم بهترین جنسو بهت می دن;) (البته منظورم در انداختن جنس بود.)

در ضمن Shr776 این اخطار رو بهت می دم که مدیرای اینجا پسر خالت نیستن که خیلی سری خودمونی می شی و فکر می کنی هر چی دلت بخواد می تونی بگی اونا هم فقط نوشته هاتو نگاه کنن! مطمئن باش اگه رویه حرف زدنو تغییر ندی ما هم جور دیگری رفتار می کنیم.

تنها کسی که تو این چند وقته تو قسمت خرید hdtv مشکل داشته و هی حرف از دروع گفتن و اطلاعات غلط و ... زده شما بودی پس مشکل از طرف شماست نه بقیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or