تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

من امروز یه مغازه رفتم تو جمهوری که هم سامسونگ داشت هم سونی جفتشو که روشن کرد من تنها تفاوتی که دیدم این بود که Sharpness سونی بیشتر بود و خیلی تصویر رو زنده تر نشون میداد قبلا چون هر دو رو جدا جدا میدیم فکر میکردم اصلا تفاوتی ندارن ولی وقتی هر دو رو از نزدیک میبینی میفهمی اوضاع از چه قراره از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن فقط و فقط همین زنده بودن تصویر بود که واقعا سونی برتری داشت و البته 400 تومن هم گرونتر بود

زبونمون مو دراورد از بس گفتیم 1080p زیر 40 اینچ فرقی نداره با 720p !
حالا 40 اینچ یه چیزی ولی 26 اینچ دیگه واقعاً نمیتونید فرقی بین 720p , 1080p بذارید ... هرگز!
پس بیاید دست در دست هم این کلمه مزخرف full hd را زیاد جدی نگیریم :)
چطور 1080p با 720p فرقي نميكنه ... اونم هرگز !!! آقاي Metal Gear از شما ديگه بعيده ...

ببین دوست عزیز، فهمیدن فرق بین 2 تا رزولوشن ( مثل 720p , 1080p ) به 2 تا عامل بستگی داره:
یکی اینکه سایز تصویر چقدر هست ( تلویزیون چند اینچ هست ) یکی اینکه فاصله شما از تصویر چقدر هست.

با محاسباتی که انجام شده این نتیجه بدست اومده که یک آدم کاملاً تیزبین با قدرت بینایی 100% ، در فاصله بیشتر از 1 متر از تلویزیون 26 اینچ نمیتونه تمام جزئیات یک تصویر 1080i رو مشاهده کنه ( یعنی ماکزیمم فاصله برای مشاهده تمام جزئیات 1 متر هست ) در مورد سایز 40 اینچ فاصله باید کمتر از 1.6 متر باشه.
منبع
( میتونید تعیین کنید تیوی چند اینچ هست تا محاسبه کنه که Maximum Viewing Distance for HDTV(Fully resolved 1080i; 1920 x 1080) چقدر هست. )

این یعنی من که معمولاً در فاصله 2-3 متری از تلویزیون 26 اینچمون میشینم هرگز نمیتونم تمام جزئیات یک تصویر 1080i رو ببینم، چه برسه به 1080p !
1080p دقیقاً 2 برابر 1080i و تقریباً 2 برابر 720p جزئیات ( تعداد پیکسل ) داره و برای دیدن تمام این جزئیات در تلویزیون 26 اینچ باید در فاصله به مراتب کمتر از 1 متر نشست.

برای همین هست که تلویزیون های 1080p اکثراً بالای 40 اینچ هستند چون اگر کمتر باشند آدم برای دیدن همه جزئیات باید بچسبه به تلویزیون. حتی توی 40 اینچ هم از یک فاصله نرمال نمیشه فهمید کدوم تصویر 720p هست کدوم 1080p

دقيقاً حرف آقای meatl gear تأيد میشه
مثلاً من هميشه تو فاصله 1 1.5 متری بازی میکنم تا بتونم کل
جز ئيات 1080i رو ببينم...ولی وقتی فاصلم به 2 متر و بيشتر میرسه از
جزئيات کامل خبری نيست...که اين 100% در مورد 1080p هم صادقه

وقتی در مورد 1080p صحبت می کنید،از امکانات بیشتری که این سری از تلویزیون ها دارن نیز صحبت کنید،معمولا این تلویزیونها brightness بیشتر و امکانات بیشتری دارن،چون این شرکت ها میخوان بعضی از امکانات را روی این تلویزیون ها ارایه بدن تا ملت بیشتر 1080p بگیرن!

خلاصه فرق مدل های r71 40 و f71 40 فقط 350 تومانه که ارزشش را داره f71 بگیریم!

الان مدل f71 نسبت به r71 از سيستم ديجيتالی فوق پيشرفته تصويرDNIE بهره می بره! البته شاید هر دو داشته باشن،ولی مسلما مدل f71 به جز 1080p بودن تلویزیون بهتری هستش

100% f71 انتخاب بهتری هستش ولی در صورتی که نوشتی 40 اینچ یا بیشتر بخوایم.وقتی طرف میره با 1300 یه ار 71 32 میگیره اون موقعست که اختلاف قیمت نمایان میشه

در مورد 1080i و 720p بايد بگم که
1080i بيشتر به درد تصاوير غير حرکتی و ثابت مثل عکس ها میخوره که از ترکيب رنگ بهتری نسبت به 720p
برخورداره..ولی 720p بيشتر بدرد تصاوير پر تحرک که داخل صحنها درگيری زيادی رخ میده
مثل فيلمها ، بازيها و کلاً تصاوير ديجيتالی متحرک میخوره

سلام
آقا ما مانيتور فراسو 19" وايد بگيريم يا اين سامسونگ 940bw رو ؟ فراسو 250-260 تومنه!
واسه گرفتن مانيتور 20 " benq ، اين upscale شدن چقدر كيفيت رو مياره پايين ؟ اين افت كيفيت از 19" به 20 " محسوسه ؟ benq fp202w هم 360 تومنه راستي ، 1 راهنمايي بكنين ديگه دمتون گرم ، مي ارزه 100 تومن بيشتر داد واسه 20 " benq ؟;)

دوستان باز هم سلام به همه بازي سنتري ها
بچه ها من امروز یه سری از مدلهای تی وی از نوع سی ار تی رو مقایسه کردم
سامسونگ و سونی در مدلهای 29 و 32 و 34 اینچ
راستش دیدم این مدلهای سی ار تی یا لامپ تصویری انواع اچ دی هم دارن
در ضمن قیمت مناسب هم دارن
یعنی با حدود 750 هزار میشه یه 29 اچ دی گرفت و با 950 هزار میشه یه 32 تا 34 اچ دی گرفت
در ضمن به نظر میرسه امکانات خوبی هم دارن
هم به صرفه از نظر قیمت هم میشه با مازاد اون پول یه کنسول دیگه هم گرفت
------------------------
این مشخصات یه تی وی سونی هست مدل KV-DA29M81
صفحه نمايش تخت 29 اينچی با لامپ تصوير Trinitron
· مولتی سيستم كامل
· خلق تصاوير واقعی ديجيتالی
· موتور وگا
· قابليت نمايش HD
· حالت سينمای خانگی وگا
· ساراند واقعی
· تصاوير هوشمند جديد و تقويت كننده هوشمند سيگنال
· ابعاد سيستم : 765 * 584 * 544 ميليمتر
· وزن خالص مجموعه : 49 كيلوگرم
· ابعاد جعبه : 894 * 713 * 686 ميليمتر
· وزن ناخالص : 56 كيلوگرم
· پايه تلويزيون :
o مدل : SU-DA29G
o ابعاد پايه : 767 * 385 * 531 ميليمتر
o وزن پايه : 13 كيلوگرم
o ابعاد جعبه : 629 * 799 * 82 ميليمتر
--------------------------
اینم مشخصات یه مدل دیگه از سونی مدل KV-DA29M86
تلويزيون FD تری‌ نيترون 29 اينچ
· مولتی‌ سيستم (Pal, Pal 60, Secam, NTSC 3.58, NTSC 4.43)
· موتور وگا
· DRC MF (DRC 100, DRC 1250,DRC Progressive)
· Multi HD آماده با قابليت (1080i / 720p / 525p / 525i)
· حالت سينمای‌ خانگی‌ وگا با بلندگوی‌ مركزی‌
· ساراند واقعی‌ WOW بوسيله صدای‌ SRS/BBE
· تصوير و تصوير
· اكولايزر گرافيكی‌ 5 باندی‌ / تنظيم حجم صدای‌ هوشمند
· مرتب سازی‌ برنامه ها
· تقويت كننده هوشمند سيگنال
· تصاوير سه بعدی‌ ديجيتال هوشمند
· پايه اختياری‌ SU-DA29
· ابعاد سيستم : 765 * 584 * 544 ميليمتر
· وزن خالص مجموعه : 49 كيلوگرم
· ابعاد جعبه : 894 * 713 * 686 ميليمتر
· وزن ناخالص : 56 كيلوگرم
· پايه تلويزيون :
o مدل : SU-DA29G
o ابعاد پايه : 767 * 385 * 531 ميليمتر
o وزن پايه : 13 كيلوگرم
o ابعاد جعبه : 629 * 799 * 82 ميليمتر
---------------------------------------
اینم مشخصات یه مدل دیگه از سونی مدل KV-DB29M81
"29 FD با لامپ تصویر Trinitron
- مولتی سیستم (Pal,Pal60,SECAM,NTSC 3.58, NTSC 4.43)
- موتورWEGA
- (prog/100/1250) DRC-MF
- مولتی HD آماده برای وضوح بیشتر تصویر( با قابلیت i525/ p 525/ p 720/ i 1080(
- حالت سینمای خانگی Wega با بلندگوی مرکزی در 2 حالت صدا
- ورودی DVD
- عریض نمودن اتوماتیک تصویر ( D1 و تشخیص WSS)
- 10 وات + 10 وات
- راهنمايWEGA Gate
- Surround حقیقی WOW بوسیله صدای SRS/BBE
- اکولیزر گرافیکی 5 باندی / صدای هوشمند
- دسته بندی برنامه
- تقویت کننده هوشمند سیگنال
- تصویر هوشمند
- میز تلویزیون انتخاب شما SU-DA 29
- همچنین مدل KV-DB34M86 با قابلیت تصویر در تصویر موجود می باشد
------------------------------
اما حالا چند مدل از سامسونگ رو میزارم اینا نوع اسلیم فیت هستند
این یه مدل از سامسونگ اسلیم فیت مدل CS-32/29600, CS-53600TS, CS-53600TPS با قیمت
CS-53600TS :
2,150,000 Rls
CS-53600TPS :
2,300,000 Rls
CS-29600 :
7,100,000 Rls
CS-32600 :
9,300,000 Rl
Slim Fit TV 21", 29", 32"

DNIe (Digital Natural Image engine) (29", 32")

Sound Equalizer

PIP (29", 32")

DVD In (29", 32")

Farsi / English Tele Text
----------------------------------------
این یه مدل دیگه اسلیم فیت سامسونگ مدل CS-29007 با قیمت 560000 تومان
Slim Fit TV 29"

Pseudo Stereo

Digital Noise Reduction (NR/DNR)

Sound Equalizer

S-Video Input

Teletext

Audio Out: 20W RMS
ُStand
-----------------------------------
اینم یه مدل دیگه از سام مدل CS-29500HEXA با قیمت 710000 تومان
تلویزیون Slim Fit (باریک)
سیستم دیجیتالی فوق پیشرفته
تصویر (DNIe)
میز فابریک
100 هرتز دیجیتال
سیستم پیشرفته دیجیتال
صدای دالبی سه بعدی
ورودی DVD
تصویر در تصویر دو تیونر و قابلیت نصف کردن تصویر (16 تصویر)
تله تکست فارسی و انگلیسی
-----------------------------
اما حالا سوال من از دوستان ومدیران و خلاصه همه استادان اینه که خداوکیلی
این مدلها که سی ار تی هستند و اچ دی هم هستند ایا مدلهای خوبی هستند
و نیاز ما رو در بازی کردن 360 و PS3 و بازی
و شبکه های دیجیتال و خلاصه توی دنیای اچ دی برطرف میکنه یا اینکه
فرق این مدلها با ال سی دی تی وی بیشتر هست
هر چند توی برتری ال سی دی به سی ار تی شکی نیست
ولی یه دلیل برتری ال سی دی نازکی و کم حجمی بودن اون هست
منظورم اینه که با این مدلها میشه با قیمت کمتر به یه مدل خوب اچ دی برسیم ایا
این مدلها خوب هستند یا باز هم بریم سراغ ال سی دی تی وی
هر چند من فکر میکنم اینا هم عالی هستند
و اینکه توی این مدلها سونی بهتره یا سامسونگ یا پاناسونیک هم یاده دوستان نره
اگه طولانی شد از همه شرمنده هستم اما با جواب های منطقی نه احساسی و تعصبی من وسایر دوستان رو یاری کنید
که به یه تی وی مناسب با قیمت مناسب برسیم
مرسی از همه بازی سنتری های گل
از مدیران هم میخواهم به این مطلب اهمیت بیشتری بدهند چون نیاز خیلی از دوستان هست
ممنون که جواب دادید
مثل اینکه کسی نیست يه جواب منطقی به این سوالات بده

ببین دوست عزیز، فهمیدن فرق بین 2 تا رزولوشن ( مثل 720p , 1080p ) به 2 تا عامل بستگی داره:
یکی اینکه سایز تصویر چقدر هست ( تلویزیون چند اینچ هست ) یکی اینکه فاصله شما از تصویر چقدر هست.

با محاسباتی که انجام شده این نتیجه بدست اومده که یک آدم کاملاً تیزبین با قدرت بینایی 100% ، در فاصله بیشتر از 1 متر از تلویزیون 26 اینچ نمیتونه تمام جزئیات یک تصویر 1080i رو مشاهده کنه ( یعنی ماکزیمم فاصله برای مشاهده تمام جزئیات 1 متر هست ) در مورد سایز 40 اینچ فاصله باید کمتر از 1.6 متر باشه.
منبع
( میتونید تعیین کنید تیوی چند اینچ هست تا محاسبه کنه که Maximum Viewing Distance for HDTV(Fully resolved 1080i; 1920 x 1080) چقدر هست. )

این یعنی من که معمولاً در فاصله 2-3 متری از تلویزیون 26 اینچمون میشینم هرگز نمیتونم تمام جزئیات یک تصویر 1080i رو ببینم، چه برسه به 1080p !
1080p دقیقاً 2 برابر 1080i و تقریباً 2 برابر 720p جزئیات ( تعداد پیکسل ) داره و برای دیدن تمام این جزئیات در تلویزیون 26 اینچ باید در فاصله به مراتب کمتر از 1 متر نشست.

برای همین هست که تلویزیون های 1080p اکثراً بالای 40 اینچ هستند چون اگر کمتر باشند آدم برای دیدن همه جزئیات باید بچسبه به تلویزیون. حتی توی 40 اینچ هم از یک فاصله نرمال نمیشه فهمید کدوم تصویر 720p هست کدوم 1080p

سلام ممنون از پاسخي كه دادي ولي دوست عزيز اين محاسبات مربوط به تفكيك تصاوير چشم انسان نسبت به فاصله هستش كه بر اساس توابع لگاريتمي و نمايي تعريف ميشه كه نسبت به فاصله شديدا افت پيدا ميكنند . حتي قدرت شنوايي و بويايي انسان هم به همين صورته ، اينو كه هيچكس منكر نيست . تازه اين موضوع در مورد تلويزيونهاي CRT هم صادقه ، يعني اگه ميخواي تو فاصله دور تري تصاوير رو با همون جزئيات ببيني مجبوري يك تلويزيون با صفحه بزرگتر تهيه كني و هيچ ربطي به HD بودن يا نبودن نداره .
در ضمن اين محاسبه كه بر اساس قطر صفحه ماكزيمم فاصله رو بدست ميده بيانگر اينكه شما بيشتر از اين فاصله با توجه به محدود بودن ديد انسان مقداري از جزئيات رو از دست ميدي ولي نگفته كه نميتوني فرقي بين 720p با 1080p بزاري ؟ اونم هرگز ....!
يا اينكه مثلا كسي كه تلويزيون 720p داره ميتونه خوشحال باشه كه بابا بي خيال اگه كسي TV فول اچ دي رو هم داشت و توي فاصله 2 متري هم تصوير تماشا كنه هموني ميبينه كه من ميبينم ؟
در تلويزيون "Full HD 26 هم اگرچه تا حالا در دنيا ساخته نشده و به قول شما هم بايد شخص در فاصله 1 متريش بشينه تا تمام جزئياتش رو ببينه ، ولي نميتوني منكر اين بشي كه تصويري كه توليد ميكنه ( با وضوح 2 مگاپيكسل ) هيچ فرقي با تصوير 720p ( با وضوح 1 مگاپيكسل ) نداره ؟ در حالت 2 مگاپيكسلي به دليل زياد شدن پيكسل ها طيف رنگ بهتري ايجاد شده ( به شرط اينكه يك تصوير Full HD رو هم پخش كنه ) و لبه تيز تصاوير به سمت منحني بودن و يكنواخت بودن ميل ميكنه ... اينطور نيست ؟
باز هم ممنون از پاسخي كه دادي موفق باشي

دوستان این جمله از یکی از دوستان من هست لطفا
تحلیل کنید این جمله رو

سلام
اجازه فضولی به من هم میدین ؟

ایراد پلاسما کلا در ایجاد رنگ مشکی هستش ،چون ماده ای که روی پنل میریزن یه جور فسفره و اون هم خیلی تیره رنگ نیست و طرز کارش رو هم حتما میدونید ،فکر کنید یه کاسه شیشه ای رنگی که مرکزش یه نقطه کاتد هست مثل حرف :ن: و با روش پلاسما (یه چیزی تو مایه نور جوشکاری ) به انتهای کاسه اشعه پرتاب کنه و حالا اینکه ۳ تا از این کاسه ها میتونند رنگها رو تشکیل بدن . بزرگترین حسن پلاسما زاویه دید اونهاست که تقریبا ۱۸۰ درجه هستش و برای اطاقهایی که نور نسبتا بیشتر و زاویه نشستن بیشتر هستش مناسبه ،ولی یه توصیه پلاسما تازه اول راهه و خیلی جا داره بهتر بشه پس بهتره پول خیلی زیاد بابت پلاسما ندید چون هر روز کیفیتش بهتر میشه . در ضمن نگران عمر مفیدش هم نباشید زیرا ۳۰۰۰۰ ساعت تقسیم بر ۱۰ ساعت هر روز میشود ۳۰۰۰ روز که تقسیم بر ۳۶۵ میشود ۸ سال ،اگر ۶۰۰۰۰ ساعت حساب کنیم میشود ۱۶ سال .

حالا Lcd

Lcd ها بر اساس یک لامپ فلورسنت که در روی آن یک صفحه مشبک کشیده شده که روی سوراخ ها(پیکسل) با یک نوع جوهر رنگی که با تغییر ولتاژ تغیر وضوح میدهند نور فلورسنت را اجازه خروج میدهد و چون این صفحه مشبک با نور فلورسنت فاصله دارند زاویه دید کمتر است و هرچه از روبروی تصویر به کنار برویم تغییر رنگ را احساس میکنیم تا جایی که دیگر تصویر دیده نمیشود و حدود ۱۲۰ درجه میباشد ،پس Lcd رو برای جایی بخرید که نور محیط کمتر و زاویه نشستن هم کمتر باشد ، ولی بهترین کیفیت هنوز مربوط به تلویزیونهای Crt میباشد ,
مزیت دیگر پلاسما عدم محدودیت در سایز میباشد ، پس بنابر این اگر جایی که تلویزیون استفاده میشود کمتر از ۴ متر میباشد بهترین انتخاب Crt میباشد
برای مکانهای روشن و بزرگ و بیشتر از ۶ متر پلاسما
برای مکانهای نسبتا بزرگ ۴ تا ۶ متر و تاریکتر Lcd
مشخصات فنی هم به درد انتخاب نمیخوره ،توی روز نصبتا روشن تصویر همدیگر رو کنار هم مقایسه کنید
و برای خرید یک پلاسما مقوای مشکی با خودتان همراه داشته باشید و در زمان خاموشی دستگاه مقدار سیاهی رو چک کنید ،هر چه سیاه تر بهتر ،
من جای شما باشم پول زیاد برای پلاسما نمیدم

با عرض پوزش از پا برهنگی
بهروز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or