من قبل این که R71 بگیرم تو یه سایتی دیدم که این تلوزیون هم از نظر کیفیت هم قیمت از براویا بهتره . من که راضیم . خیلی هم توپه . مثل خر هم دارم ازش کار میکشم .:biggrin1:
نميدونم واقعا تا تلويزيون هايي مثل r71-n71 از سامسونگ هستش چرا شماها گير دادين به سوني؟
با اون ريسپانس تايم ضايعش كه نميشه توش حتي يه فوتبال ديد.
جالبتر اينجاس اكثر كسايي هم كه ميان نظر ميدن اصلا نميدونن چي به چي هستش و فقط پشت ويترين ديدن يا خام اين فروشنده ها شدن.
به خدا بد نيست پست هاي استادايي مثل متال گير(محمد ) يا apc (فكر كنم سپيده خانم) رو بخونين.
جالبترش اينجاست كه سوني خيلي از تكنولوزيهاش رو از سام خريده.چرا نميخواين قبول كنين فعلا بازار تل دسته سامه؟
راستي يه چيزي رو هم معلوم كنم.
كساني كه ميخوان با تلشون شبكه هاي داخلي رو ببينند بهتره برن سراغ crt چون اين lcd ها رزولوشن نتيو خودشون رو دارن.مثلا فكر كنين يه تلويزيون فول اج دي ميگيرين بعد بخواد تصوير 480 اپ اسكيل بشه به 1080.فكرشو بكنين چه افتضاحي ميشه؟
اگرم ديگه خيلي دلتون lcd ميخواد برين سراغ 720 پي ها و تصوير تي وي ايران رو از ست بگيرين كه ديجيتال هم هست.
البته تلويزيون هاي پلاسما هم چيزه خوبيه براي ديدن تل ايران چون نتيوش نزديك تره به 480.
البته چون براي 360 هست تاپيك همون n71 كه از r71 هم جديدتره(همونه فقط يكم امكاناتش بيشتر شده-از نظر ورودي هاي hdmi-vga-component... اينا هم كامله)پيشنهاد ميشه
سلام ، ميشه لطف كني بگي تو كدوم سايت ديدي يه همچين چيزي ؟
http://forums.prophecy.co.za/f76/samsung-la32r71-32-lcd-vs-sony-bravia-klv-v32a10-my-review-26890/
یه نمونه :
Code:http://forums.prophecy.co.za/f76/samsung-la32r71-32-lcd-vs-sony-bravia-klv-v32a10-my-review-26890/
سلام ، مطالب آدرسي رو كه داده بودي خوندم ولي چيزي راجع به برتري سامسونگ نسبت به براوياي سوني نديدم . چون ترجمه همه اون گفتگوها در حوصله اين جمع نيست فقط به ذكر پاراگراف Summary كه خلاصه و نتيجه گيري فرد مورد نظر از بحث مقايسه دو مدل تلويزيون LCD يعني Samsung LA32R71 وBravia V32A10 هستش برات مينويسم
Summary
To be quite honest I expected A LOT more from the Samsung. I had virtually made up my mind to buy the Samsung before I had tested it thoroughly based purely on looks and the spec sheet. That would have been a BIG mistake. The Sony Bravia delivers on its promises – it is an absolutely brilliant set that makes the Samsung look amateurish
ترجمه :
بيائيد با هم صادق باشيم . من انتظار بيشتري از سامسونگ داشتم . من واقعا ذهنم در خريد سامسونگ منحرف شده بود ، من قبلا اونو مبتني بر مشاهدات ظاهري و مطالعه برگه خصوصياتش مورد سنجش قرار داده كه سخت در اشتباه بودم .براوياي سوني آينده بهتري به شما نويد ميده و واقعا يك سيستم درخشانه كه باعث ميشه سامسونگ آماتوري به نظر بياد .
دوست عزيز اگه من خوب متوجه محتواي سايت نشدم بگو تا دوباره مطالعه كنم .
بازم از لطفت ممنونم .
من جایی نگفتم که سامسونگ از براویا برتری داره . من گفتم اگر بهتر نباشه بدتر هم نیست . بعدش هم استاد گرام من گفتم این فقط یکی از او چند سایتی بود که من خوندم . خوب دوستان اگر شما پول براویا رو دارین بخرین . ولی با پول من بهترین انتخاب Samsung LA32R71 که باز هم میگم اگر از سونی بهتر نباشه بدتر هم نیست .
یه بنده خدایی همیشه میگفت چند تا شرکت هستند گه همیشه جاشون خارج از دایرست . سونی . ماکروسافت . بنز . نوکیا .
امکانات خوب و اسم بزرگ.
دیگه اینش رو نمیدونم میگفت که هستنآخه سری s که فول HD نیستن،هستن؟