تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دیگه اینش رو نمیدونم میگفت که هستن;)

نه دوست عزيز Full HD نيستن اگه دوستان مايل بودن و خودمم حوصله داشتم راجع به تفاوت 3 مدل LCD سوني و همچنين فرق اون با محصولات سامسونگ توضيحاتي براتون مينويسم چون خودمم تصميم به خريد يه LCD خوب دارم و ميخوام پولمم دور نريزم از بقيه دوستان ممنون ميشم اگه اطلاعاتي در اين زمينه دارند از بقيه دريغ نكنند . ضمنا هيچ تعصبي روي سوني بودن و يا سامسونگ بودن و .... نيست بلكه هدف اينه كه با همفكري همديگه به يه نتيجه خوب برسيم .....
از همه ممنون

فعلا که ایکس باکس من نیومده بازم خراب شد،ولی اونی که تعمیر کرده بود یک ماه گارانتی کرد،خلاصه هر وقت ایکس باکس بیاد f71b را گرفتم،چون دیگه خسته شدم،2 ماهه ایکس باکس بازی نکردم!

دوستان باز هم سلام
با توجه به همه موارد بالا و مدلهای مختلف که ذکر شده
دوستان من رو راهنمایی کنید که چه تلویزیونی بگیرم
اولا من برای اتاقم میخوام که اندازه اتاق 3*3 هست
یعنی اگه فاصله فرد با تی وی رو بخواهیم
با در نظر گرفتن میز و جای تکیه دادن میشه حدود 2 متر تا تی وی
بعدش استفاده من از اون هم فقط برای بازی کردن با 360 و دیدن تلویزیون هست
البته شاید هم ماهواره اونم کانال اچ دی
نکته بعدی اینکه من در روز حدود 6 تا 10 ساعت میتونم از تی وی استفاده کنم
البته اگه بقیه هم ازش استفاده کنند به طور کلی من خودم روزی بین 4 تا 6 ساعت
اینو از این جهت گفتم در مورد عمر مفید تی وی
یه نکته دیگه اینکه من واقعا موندم مثلا تلویزیون 34 اینچ پاناسونیک که اچ دی هم هست
و قیمت حدود 1.350.000 تومنه البته از نوع سی ار تی رو بگیرم
یا ال سی دی تی وی بگیرم مثلا مارک دل یا سامسونگ در ابعاد 32 با قیمت حدود 1.300.000
یا براویا مدل 26 اینچ سری اس با قیمت 1.450.000
در کل ایا این تلویزیونهای سی ار تی که جدیدن اچ دی هم هستند
میتونند کیفیت مطلوبی بدهند برای ایکس باکس 360 و ماهواره
یا فرق اونها با ال سی دی ها خیلی زیاده
اگه واقعا تفاوت محسوس باشه خوب ال سی دی به صرفه هست
چوم برای من کیفیت مهمه
اگه تفاوت به طور کلی کم باشه خوب سی ار تی هم بد نیست
البته تلویزیون 34 اینچ پاناسونیک حدود 80 کیلو وزن داره
ولی ال سی دی 32 اینچ حدود 20 کیلو
در ضمن برای من داشتن پورت HDMI و Component خیلی مهمه
هر چی پورت بیشتر , مزیت بهتر
خلاصه این وضعیت من هست با خوندن این مطالب به نظر شما دوستان
من چه مارک و مدلی بگیرم خصوصا دوستانی که قبلا با این ودلها و مزایا و معایب
اونها اشنا هستند بیشتر کمک کنند
مرسی از همه عزیزان
دوستان کسی نیست به ما کمک کنه
یه اطلاعاتی به من بدید چه مارکی بگیرم

SAMSUNG CS-32600 ,CS-32500
32"
CRT FlatScreen
SlimFIT
Wide Screen
1080i-720p
HDMI Port x1
Component x2
Compsite x3
Svideo x1
SamService Warranty

Cs-32600 Price=820.000 T Whit Original Stand Table
Cs-32500 Price= 940.000 T With Original Stand Table

website

آخرین ویرایش:
SAMSUNG CS-32600 ,CS-32500
32"
CRT FlatScreen
SlimFIT
Wide Screen
1080i-720p
HDMI Port x1
Component x2
Compsite x3
Svideo x1
SamService Warranty

Cs-32600 Price=820.000 T Whit Original Stand Table
Cs-32500 Price= 940.000 T With Original Stand Table

website
http://samservice.com/products_full_fa.php?model=CS-29500HEXA&submit.x=19&submit.y=13
دوستان این اسلیم فیت ها خوب هستند
از نظر قیمت که خیلی مناسبند و اچ دی هم هستند ظاهرن
کیفیت این سری خوب هست

دوستان کسی نیست به ما کمک کنه
یه اطلاعاتی به من بدید چه مارکی بگیرم

دوست عزيز چرا CRT ؟
تلويزيونهاي رنگي ((CRT براي توليد رنگ معمولا از سه رنگ دانه( قرمز - آبي - سبز) استفاده ميكنند كه براي توليد رنگهاي ديگه از نسبت تركيب و شدت اين رنگها استفاده ميشه مثلاً براي رنگ سياه يا هرسه خاموش يا شدت بسيار كم و براي رنگ سفيد هر سه روشن و با شدت زياد با همديگه تركيب ميشن
خوب حالا تلويزيون خونه رو روشن كن و روي ورودي AV بزار ( همون حالتي كه مي خواي با پلي استيشن بازي كني ميزاري ) ولي پلي استيشن رو روشن نكن . بعضي تلويزيونها بجاي برفك يك صفحه آبي نمايش ميدن اگه تلويزيونت داراي اين سيستمه برو نزديك تر و خوب به صفحه اون نگاه كن مي بيني كه خطوط باريك آبي رنگي از بالا به طرف پايين كشيده شده و مابين اون خط با خط آبي كناريش دو خط سياه رنگ وجود داره كه خطوط قرمز و سبزند و به دليل اينكه در توليد رنگ آبي سهمي ندارند در اين وضعيت خاموش شده اند . اين يكي از نقاط ضعف اين سيستمهاست كه در فاصله نزديك ، تصوير از خطوط به هم پيوسته اي تشكيل نشده و منقطع به نظر ميان . ( اگه تلويزيونت داراي صفحه آبي در بك گراوند نيست ، ميتوني روي يه صحنه كه داراي گل قرمز رنگ يا يك برگ سبز رنگ داره تصوير رو ثابت نگه داري و اين مشكل رو ببيني ) . در ضمن در اين سيستم به دليل استفاده از فسفر در لايه لامپ تصوير كه الكترونها در برخورد با اون توليد نور ميكنن داراي يكسري اشعه و پروتوهاي ذاتي غير قابل اجتناب بوده كه براي چشمها و سلامتي انسان مضر هستند
ولي در LCD توليد رنگ به گونه ديگري است مثلا در همين سري براويا از تكنولوژي backlight technology
WCG-CCFL (Wide Color Gamut Cold Cathode Fluorescent Lamp) استفاده شده كه بطور خلاصه به اين شكله كه چند عدد لامپ فلورسنت با كيفيت بالا كه نور يكنواخت و ثابتي رو توليد ميكنند در پشت صفحه LCD كار گذاشته شده و روي اون از لايه نازكي از ترانزيستور( TFT –( Thin Film Transistor پوشانده شده ، كه اين ترانزيستور ها از طريق يك شبكه ماتريسي
Matrix scanning technique addresses picture elements (pixels)آذرس دهي مشوند . كه با تغيير ولتاژ و جريان اين ترانزيستور ها مايع كريستال مايع روي آن تغيير ضريب شكست داده و با فيلتر كردن رنگهاي مختلف و عبور يك رنگ خاص ، رنگ مورد نظر رو به چشم بيننده مي رسونند . اين تكنيك كه فعلا آخرين دستاورد بشر در اين زمينه هستش تفاوت عمده اون با مدلهاي CRT در نبود اشعه هاي مضر و همچنين طيف گسترده توليد رنگه . خوب تا اينجا كافيه اگه دوستان علاقه مند بودن سر فرصت بعدا مطلب رو ادامه ميدم . فعلا يا حق

من تقريباً قبل از اين sony bravia بگيرم يه سايتی بود فکر کنم اين باشه vgi.web.id
البته تو گوگل سرچ کردم و اين سايت معرفی شد
دقيقاً برداشته بود با عکس از داخل بازی اين 2 تارو مقايسه کرده بود
يعنی sony bravia مدل s200a و سامسونگ r71
هرکدوم از اينا يه برتری نسبت به اون يکی داشت...
مثلاً کيفيت رنگ و شفافيت سونی در تصاوير جلو بهتر از سامسونگ بود ولی تو
تصاوير خيلی دور سامسونگ برتری داشت نسبت به سونی...و اون شخصی هم که
اين 2 تارو مقايسه کرده بود خودش سونی براويا داشت......

یه نمونه :
Code:
http://forums.prophecy.co.za/f76/samsung-la32r71-32-lcd-vs-sony-bravia-klv-v32a10-my-review-26890/

دوست عزيز اين لينکی که شما گزاشتی مطمئنی درست خوندی؟
چون اينطور که نويسنده نوشته در پايان 3-1 سونی برنده شده نسبت به سامسونگ;)

Hey guys

I did a bit of investigating today to determine the ultimate LCD champion of SA. Before someone starts shouting about Loewe and brands like that - get real, no one can afford that stuff...

I went to Tafelberg Furnishers in Bellville. A fantastic shop with good, friendly service with people who actually look like they enjoy what they are doing.

To test these puppies properly, I took my Xbox 360 along with me. The games I tested were Project Gotham Racing 3 and Ghost Recon: Advanced Warfighter. Various other game demos downloaded from Xbox Marketplace were also used. Demos included: Fight Night 3, Prey, Ninety-Nine Nights and Rockstar's Tabletennis.

I also brought along one of my DVD's, Jurassic Park to test the quality of the DVD upscaling. The 360’s DVD capabilities are very good – I read a CNET review that pitted it against their reference quality Denon player and the 360 surprised them greatly by almost matching the Denon.

The 360 was connected via component cable at 720p resolution.

Samsung LA32R71

First off, here is the URL to the set: http://www.samsung.com/za/products/t...v/la32r71b.asp

The Samsung is a sexy little devil. It boasts a high contrast ratio of 5000:1 which is boosted artificially by a process called Dynamic Contrasting. This basically means that the TV will determine the optimal contrast ratio for the given image on the fly by boosting the power to the backlight. Claims boast about brilliant blacks etc.

First thing I popped in was GRAW. GRAW looked pretty damn good and seemed to run nice and smooth. Colours were reproduced with accuracy and there was little evidence of graininess. No ghosting was observed.

I then popped PGR3 in. The first thing that was very evident about the Samsung was that it seemed to accentuate PGR3’s lack of FSAA. The image was rather grainy and looked rather washed out in the brightly lit London races. The aliasing really got to me, so I decided to bump the 360 up to 1080i to see if it helped. Nope… Oh well, it must just be PGR3’s rushed gfx engine… Or so I thought…

Next up was Jurassic Park on DVD. I switched to the dark T-Rex attack scene to check out Samsung’s claims. Oh my word! Bleh! Not good – not good at all! The image was horribly grainy and full of artefacts. General DVD playback was pretty crap. Oh well, DVD is considered low resolution now – must be the DVD… Or so I thought…

Next up, Sony’s Bravia V series…

Sony Bravia KLV-V32A10

The URL to the Sony site: http://www.sony.co.za/prod.asp?DTID=...D=268&PID=1936

The Sony isn’t as sexy as the Samsung, but the overall design of the set is pleasant on the eyes and looks top-draw. Sony 0 – Samsung 1.

The Sony has a contrast ratio of 1300:1 so I was initially not that optimistic about it competing with the Samsung in the ‘deep black’ stakes. One thing to note is that these TV’s use virtually an identical panel – Samsung and Sony have formed and alliance to compete with LG-Philips in LCD panel production.

GRAW is in and the amazement begins… Damn! Wow! S***! That looks mighty fine! The advert doesn’t lie – ‘colour like no other’. The image was vibrant and colours almost seem to create a 3D effect they were so brilliantly reproduced. The image itself seemed to be more ‘immediate’. I’m not saying that the Samsung lagged – the Sony just felt more fluid. There was absolutely no ghosting whatsoever. Brilliant. Sony 1 – Samsung 0.

PGR3 time again. Wow! Where did the aliasing go? Awesome! It has not entirely disappeared, but is was drastically reduced. All the people who had gathered around commented that there was a night and day difference between the Samsung and the Sony in this respect. Brilliant colour reproduction and overall presentation, much like with GRAW. Sony 1 – Samsung 0.

Jurassic Park back in and… Oh my word… Who swopped my DVD for an HD-DVD? It was absolutely incredible. The picture quality is absolutely superb. Not a hint of graininess whatsoever and the dark T-Rex scene was reproduced perfectly. Again, the people gathered around found the Sony’s upconverting skills to be light-years ahead of the Samsung. If you will be using this set primarily for DVD viewing, you’re in for a treat. J Sony 1 – Samsung 0.

Summary

To be quite honest I expected A LOT more from the Samsung. I had virtually made up my mind to buy the Samsung before I had tested it thoroughly based purely on looks and the spec sheet. That would have been a BIG mistake. The Sony Bravia delivers on its promises – it is an absolutely brilliant set that makes the Samsung look amateurish.

Now to factor in the price. You can grab the Samsung at Tafelberg for R15500 and the Sony for R17999. Sony actually just started a promotion on the Bravia – it used to retail for R22000… I asked the salesman if it was a limited promotion and he seemed to think not. Is the difference in quality worth the extra R2500? HELL YEAH! It seems that Sony are finally back in the Consumer Electronics Business with a vengeance. It is a brilliant product and I will definitely be getting one. For all the 360 fanbois out there – think of the irony of having your 360 display on a Sony set :P lol

Cheers guys - hope this was helpful.
Sarge

آخرین ویرایش:
دوستان باز هم سلام به همه بازي سنتري ها
بچه ها من امروز یه سری از مدلهای تی وی از نوع سی ار تی رو مقایسه کردم
سامسونگ و سونی در مدلهای 29 و 32 و 34 اینچ
راستش دیدم این مدلهای سی ار تی یا لامپ تصویری انواع اچ دی هم دارن
در ضمن قیمت مناسب هم دارن
یعنی با حدود 750 هزار میشه یه 29 اچ دی گرفت و با 950 هزار میشه یه 32 تا 34 اچ دی گرفت
در ضمن به نظر میرسه امکانات خوبی هم دارن
هم به صرفه از نظر قیمت هم میشه با مازاد اون پول یه کنسول دیگه هم گرفت
------------------------
این مشخصات یه تی وی سونی هست مدل KV-DA29M81
صفحه نمايش تخت 29 اينچی با لامپ تصوير Trinitron
· مولتی سيستم كامل
· خلق تصاوير واقعی ديجيتالی
· موتور وگا
· قابليت نمايش HD
· حالت سينمای خانگی وگا
· ساراند واقعی
· تصاوير هوشمند جديد و تقويت كننده هوشمند سيگنال
· ابعاد سيستم : 765 * 584 * 544 ميليمتر
· وزن خالص مجموعه : 49 كيلوگرم
· ابعاد جعبه : 894 * 713 * 686 ميليمتر
· وزن ناخالص : 56 كيلوگرم
· پايه تلويزيون :
o مدل : SU-DA29G
o ابعاد پايه : 767 * 385 * 531 ميليمتر
o وزن پايه : 13 كيلوگرم
o ابعاد جعبه : 629 * 799 * 82 ميليمتر
--------------------------
اینم مشخصات یه مدل دیگه از سونی مدل KV-DA29M86
تلويزيون FD تری‌ نيترون 29 اينچ
· مولتی‌ سيستم (Pal, Pal 60, Secam, NTSC 3.58, NTSC 4.43)
· موتور وگا
· DRC MF (DRC 100, DRC 1250,DRC Progressive)
· Multi HD آماده با قابليت (1080i / 720p / 525p / 525i)
· حالت سينمای‌ خانگی‌ وگا با بلندگوی‌ مركزی‌
· ساراند واقعی‌ WOW بوسيله صدای‌ SRS/BBE
· تصوير و تصوير
· اكولايزر گرافيكی‌ 5 باندی‌ / تنظيم حجم صدای‌ هوشمند
· مرتب سازی‌ برنامه ها
· تقويت كننده هوشمند سيگنال
· تصاوير سه بعدی‌ ديجيتال هوشمند
· پايه اختياری‌ SU-DA29
· ابعاد سيستم : 765 * 584 * 544 ميليمتر
· وزن خالص مجموعه : 49 كيلوگرم
· ابعاد جعبه : 894 * 713 * 686 ميليمتر
· وزن ناخالص : 56 كيلوگرم
· پايه تلويزيون :
o مدل : SU-DA29G
o ابعاد پايه : 767 * 385 * 531 ميليمتر
o وزن پايه : 13 كيلوگرم
o ابعاد جعبه : 629 * 799 * 82 ميليمتر
---------------------------------------
اینم مشخصات یه مدل دیگه از سونی مدل KV-DB29M81
"29 FD با لامپ تصویر Trinitron
- مولتی سیستم (Pal,Pal60,SECAM,NTSC 3.58, NTSC 4.43)
- موتورWEGA
- (prog/100/1250) DRC-MF
- مولتی HD آماده برای وضوح بیشتر تصویر( با قابلیت i525/ p 525/ p 720/ i 1080(
- حالت سینمای خانگی Wega با بلندگوی مرکزی در 2 حالت صدا
- ورودی DVD
- عریض نمودن اتوماتیک تصویر ( D1 و تشخیص WSS)
- 10 وات + 10 وات
- راهنمايWEGA Gate
- Surround حقیقی WOW بوسیله صدای SRS/BBE
- اکولیزر گرافیکی 5 باندی / صدای هوشمند
- دسته بندی برنامه
- تقویت کننده هوشمند سیگنال
- تصویر هوشمند
- میز تلویزیون انتخاب شما SU-DA 29
- همچنین مدل KV-DB34M86 با قابلیت تصویر در تصویر موجود می باشد
------------------------------
اما حالا چند مدل از سامسونگ رو میزارم اینا نوع اسلیم فیت هستند
این یه مدل از سامسونگ اسلیم فیت مدل CS-32/29600, CS-53600TS, CS-53600TPS با قیمت
CS-53600TS :
2,150,000 Rls
CS-53600TPS :
2,300,000 Rls
CS-29600 :
7,100,000 Rls
CS-32600 :
9,300,000 Rl
Slim Fit TV 21", 29", 32"

DNIe (Digital Natural Image engine) (29", 32")

Sound Equalizer

PIP (29", 32")

DVD In (29", 32")

Farsi / English Tele Text
----------------------------------------
این یه مدل دیگه اسلیم فیت سامسونگ مدل CS-29007 با قیمت 560000 تومان
Slim Fit TV 29"

Pseudo Stereo

Digital Noise Reduction (NR/DNR)

Sound Equalizer

S-Video Input

Teletext

Audio Out: 20W RMS
ُStand
-----------------------------------
اینم یه مدل دیگه از سام مدل CS-29500HEXA با قیمت 710000 تومان
تلویزیون Slim Fit (باریک)
سیستم دیجیتالی فوق پیشرفته
تصویر (DNIe)
میز فابریک
100 هرتز دیجیتال
سیستم پیشرفته دیجیتال
صدای دالبی سه بعدی
ورودی DVD
تصویر در تصویر دو تیونر و قابلیت نصف کردن تصویر (16 تصویر)
تله تکست فارسی و انگلیسی
-----------------------------
اما حالا سوال من از دوستان ومدیران و خلاصه همه استادان اینه که خداوکیلی
این مدلها که سی ار تی هستند و اچ دی هم هستند ایا مدلهای خوبی هستند
و نیاز ما رو در بازی کردن 360 و PS3 و بازی
و شبکه های دیجیتال و خلاصه توی دنیای اچ دی برطرف میکنه یا اینکه
فرق این مدلها با ال سی دی تی وی بیشتر هست
هر چند توی برتری ال سی دی به سی ار تی شکی نیست
ولی یه دلیل برتری ال سی دی نازکی و کم حجمی بودن اون هست
منظورم اینه که با این مدلها میشه با قیمت کمتر به یه مدل خوب اچ دی برسیم ایا
این مدلها خوب هستند یا باز هم بریم سراغ ال سی دی تی وی
هر چند من فکر میکنم اینا هم عالی هستند
و اینکه توی این مدلها سونی بهتره یا سامسونگ یا پاناسونیک هم یاده دوستان نره
اگه طولانی شد از همه شرمنده هستم اما با جواب های منطقی نه احساسی و تعصبی من وسایر دوستان رو یاری کنید
که به یه تی وی مناسب با قیمت مناسب برسیم
مرسی از همه بازی سنتری های گل
از مدیران هم میخواهم به این مطلب اهمیت بیشتری بدهند چون نیاز خیلی از دوستان هست

اما حالا سوال من از دوستان ومدیران و خلاصه همه استادان اینه که خداوکیلی
این مدلها که سی ار تی هستند و اچ دی هم هستند ایا مدلهای خوبی هستند
و نیاز ما رو در بازی کردن 360 و PS3 و بازی
و شبکه های دیجیتال و خلاصه توی دنیای اچ دی برطرف میکنه یا اینکه
فرق این مدلها با ال سی دی تی وی بیشتر هست
هر چند توی برتری ال سی دی به سی ار تی شکی نیست
ولی یه دلیل برتری ال سی دی نازکی و کم حجمی بودن اون هست
منظورم اینه که با این مدلها میشه با قیمت کمتر به یه مدل خوب اچ دی برسیم ایا
این مدلها خوب هستند یا باز هم بریم سراغ ال سی دی تی وی
هر چند من فکر میکنم اینا هم عالی هستند
و اینکه توی این مدلها سونی بهتره یا سامسونگ یا پاناسونیک هم یاده دوستان نره
اگه طولانی شد از همه شرمنده هستم اما با جواب های منطقی نه احساسی و تعصبی من وسایر دوستان رو یاری کنید
که به یه تی وی مناسب با قیمت مناسب برسیم
مرسی از همه بازی سنتری های گل
از مدیران هم میخواهم به این مطلب اهمیت بیشتری بدهند چون نیاز خیلی از دوستان هست

دوست عزيز در پست قبلي توضيحاتي برات نوشتم اينم ادامش
طيف رنگ :
در مورد طيف رنگ چه مي دونين ؟ طيف رنگ براي چشم انسان از قرمز تا بنفش قابل رؤيته ، به عبارتي پايين تر از طيف قرمز ( مادون قرمز ) وبالاتر از طيف بنفش ( ماوراء بنفش ) براي چشم انسان قابل درك نيست . حالا به نظر شما بين اين دو رنگ چند تا طيف رنگ قرار ميگيره ؟ يك هزار ؟ يك ميليون ؟ يك ميليارد ؟ ... بين اين دو طيف ميشه بينهايت رنگهاي مختلف تعريف كرد . در طبيعت كه نور از بازتابش اشياء به چشم انسان ميرسه ( به صورت طبيعي ) چشم انسان قادر به درك و تشخيص اونهاست . حالا چرا اين موضوع رو نوشتم ... چرا نوشتم ؟ به خاطر اينكه بي ربط به موضوع ما نيست . در تلويزيونهاي CRT كه از سه تركيب فسفري رنگهاي قرمز سبز و آبي در توليد تصوير استفاده ميكنه به نظر شما تا چه طيفي از رنگها رو ميتونه نمايش بده ؟ خوب بالاخره يك حدي داره ديگه ، نداره ؟
در مورد تلويزيونهاي پلاسما چي ميدونين ؟ پيكسلهاي رنگ اون از تركيب سه گاز آرگون گزنون و نئون تشكيل شده كه با تغيير ولتاژ دو سر حبابي كه اين سه گاز در اون محبوسن ، اشعه هاي نامرئي توليد ميكنن كه با برخورد با لايه هاي فسفر تبديل به نور مرئي ميشن . با اين تكنولوژي كه زماني بهتر از LCD بود مي شد صفحاتي تا بزرگي 70 اينچ و بيشتر ساخت اما عيب اونها در چند چيز مهم بود .
1-پيكسلهاي اون به دليل اينكه عملكردي شبيه لامپ داشت ( مثل لامپهاي نئون تبليغاتي پشت ويترين مغازه ها ) بعد از مدتي مي سوخت و تبديل به يك spot لكه يا خال سياه رنگي در مجموعه مي شد .
2-در اين مجموعه نياز به وجود فسفر و مشكلات بعد از اون هنوز مرتفع نشده بود .
3-وزن اونها سنگين بود در مواردي حتي بيشتر از CRT ها
دليل اينكه از CRT ها در صفحات بزگتر استفاده نشد دو دليل عمده داشت يكي همون مشكل وزن خيلي زياد اونها بود دوم اينكه وقتي صفحه خيلي بزرگ مي شد بايد با يوكهاي خيلي قوي ( سيم پيچ دور لامپ تصوير ) اشعه كاتديك رو در سطح گسترده اي خم كرد تا صفحه تصوير رو به طور كامل جارو كنه كه روش مناسبي نبود بعدش هم به دليل بزرگ بودن صفحه خيلي زود مغناطيس مي شد و كيفيت تصويرش شديدا افت پيدا مي كرد .
خوب برگرديم به طيف رنگ :
فكر مي كنين طيف رنگ توليد شده در CRT ها چقدر باشه ؟ حدود 6 ميليون رنگ . در Plasma ها چطور ؟ حدود 16 ميليون رنگ .
در صفحات ال سي دي موبايل ها چي ؟ در بهترين مودلهاي امروزي حدود 65000 رنگ . خوب در LCD هاي براويا چقدر ؟......
چقدر ؟ ...... حدود دو ميليارد رنگ مختلف ........ كم نيست نه ؟ تا پست بعدي يا حق .

در ضمن قیمت مناسب هم دارن
یعنی با حدود 750 هزار میشه یه 29 اچ دی گرفت و با 950 هزار میشه یه 32 تا 34 اچ دی گرفت
این الان مناسبه؟
از نظر من LCD HDTV 26 اینچ ( مثلاً سامسونگ R71 فکر کنم 1 تومن هست ) 100% با ارزش تر از این CRT هاست. اگه میخوای تو CRT بازی کنی خب برو با مانیتور کامپیوترت بازی کن دیگه! HD هم هست.

یه سوال full hd که 1080p رو ساپورت کنه 25 اینچ هست؟ سامسونگ باشه یا سونی !
زبونمون مو دراورد از بس گفتیم 1080p زیر 40 اینچ فرقی نداره با 720p !
حالا 40 اینچ یه چیزی ولی 26 اینچ دیگه واقعاً نمیتونید فرقی بین 720p , 1080p بذارید ... هرگز!
پس بیاید دست در دست هم این کلمه مزخرف full hd را زیاد جدی نگیریم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or